Je potrebná rezervácia vopred na tel. č.: 055 63 245 22 – 4.
29,00 € −55 % 13,00 €
29,00 € −55 % 13,00 €
Ukončené
Posaďte sa na dobovú stoličku s červeným historickým poťahom, rozhliadnite sa po štýlovej reštaurácii Lujza a pripravte svoj žalúdok na kráľovsky zážitok. Svoje majstrovstvo vám predvedú mágovia hotelovej kuchyne.
Špičkoví čašníci vám svojim dokonalým servisom pripomenú, že ste sa ocitli na mieste, kde kraľuje luxus, výborné jedlo a pohoda. A cena vášho kupónu vám pripomenie, že občas platí staré známe: „Za málo peňazí veľa muziky.“ Tak si urobte aj všedný deň výnimočným.
Vyberte si z dvoch ponúkaných variantov:
Gurmánske menu pre 2 osoby:
2× hlavné jedlo:
300 g Steak z bravčovej krkovičky s grilovanou zeleninou
alebo možnosť výmeny za
200 g Kuracie prsia s estragónovou omáčkou a tlačenými zemiakmi s kelom a údeným syrom
2 x dezert:
Palacinky Crepes Suzette
+20% zľava na ďalšiu konzumáciu
Gurmánske menu pre 1 osobu:
1× hlavné jedlo:
300 g Steak z bravčovej krkovičky s grilovanou zeleninou
alebo možnosť výmeny za
200 g Kuracie prsia s estragónovou omáčkou a tlačenými zemiakmi s kelom a údeným syrom
1 x dezert:
Palacinky Crepes Suzette
+20% zľava na ďalšiu konzumáciu
Reštaurácia s príbehom
Reštaurácia Lujza nesie meno po krásnej žene, ktorá žila na Bankove na prelome 19. a 20. storočia. Lujza Kraft, dcéra vojenského úradníka Alojza Krafta a manželka Júliusa Édera, hlavného mestského notára a zástupcu mešťanostu, vniesla na Bankov výnimočnú pečať svojej osobnosti. Alojz Kraft si ako prvý dal v roku 1889 postaviť na Bankove súkromný letohrádok, ktorý nazval Vila Lujza. Vila až do roku 1993 stála vedľa hotela, kedy bola asanovaná a na jej mieste bolo postavené dnešné Relax centrum Hotela Bankov. Meno dnešnej reštaurácie je symbolickým pokračovaním ducha krásnej Lujzy.
Hotel Bankov je najstarším historickým hotelom na Slovensku. Patrí do Združenia historických hotelov Slovenska a svojich hostí okúzľuje už 142 rokov. Zároveň im poskytuje perfektné služby a zázemie pre odpočinok a relax podľa najnovších trendov.