Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Štýlový obraz na plátne z vlastnej fotografie. Skvelý darček

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Martin

Dobrý deň prosím vás keby si to objednám dnes stihlo by mi to prísť do vianoc?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, prepáčte, ale posledný termín pre zadanie objednávky a dodanie do Vianoc v predajniach ktoré službu poskytujú priamo bol 18.12.2014

Woodu

Zdravím mam kúpených voucher na obraz v rozmere 60×60cm ale zistil som ze Dana fotka by bola lepšia v rozmere 90×60cm je možné si pripadne rozdiel doplatiť pri osobnom prevzatí ?pripadne ako postupovať lebo cez daný mail sa neda zmeniť už veľkosť

FaxCopy, a.s.

Prosím, kontaktujte nás na zlava@faxcopy.sk

Zuzana Porubská

Dobrý deň. Mám problém s objednávkou. Objednala som si foto obraz na plátne od FAXCOPY a ešte stále mi neprišla žiadna odpoveď či je moja objednávka evidovaná a čaká na spracovanie alebo či sa už vybavuje. Samozrejme očakávam odpoveď keď že som už obraz na plátno takým to spôsobom objednávala a odpoveď mi bola zaslaná v priebehu dňa objednania. Tiež je pravda že voucher sa už nedá znova uplatniť. Ako mám pokračovať?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň p. Porubská, ak ste vytvárali už objednávku samotného obrazu, prišlo vám mailom automatické potvrdenie s číslom objednávky. Vtedy je vaša objednávka zaregistrovaná. Ak vám takýto mail nebol doručený, objednávka nemusela byť vytvorená korektne. Prosím vás, preverte, že vám bolo doručené číslo objednávky.

Renáta Hirnerová

Dobry den. Mala by som zaujem o fotoplatno. Len by som sa chcela informovat ak si to dnes objednam a zaplatim stihne mi to prosim prist do 23.12?jedna sa toriz o vianocny darcek. Dakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, ak si zvolíte vyzdvihnutie v predajni, ktorá to vyrába priamo, prípadne dodanie na vašu adresu kuriérom za doplatok, ešte vám to stihne prísť. Je ale dôležité, aby on-line objednávka produktu (nie voucheru) bola vytvorená najneskôr 18.12.2014 – ideálne čím skôr, nakoľko výrobné kapacity sú naozaj v tomto čase vyťažené. Odporúčam vám za voucher platiť kreditnou kartou – tým pádom máte voucher v podstate okamžite a môžete vytvoriť objednávku samotného produktu. V prípade platby prevodom na účet voucher získate až po pripísaní platby na účet zlavomatu, čo môže trvať až dva pracovné dní, tým pádom si objednávku vytvoriť nestihnete.

HP

Dobrý deň, poradite mi ktora fotka je kvalitou vyhovujuca na platno 60*40 ? Mam dve a neviem ci su postacujuce.kde by som vam ich mohla zaslat? dakujem HP

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, prosím pošlite fotografie na posúdenie na zlava@faxcopy.sk. Ďakujeme.

Yco

Dobrý deň,

ako sa zmení cena pri čb fotografii? (Čierny toner stojí menej ako CMY. ;))

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, farba fotografie nemá vplyv na cenu výsledného produktu. Pri fototlači aj čiernobielej fotografie tlačiareň používa všetky atramenty.

Monika

Dobrý deň!
Chcela by som vedieť či garancia na to že objednaný tovar (do 14.12.2014) bude doručený do Vianoc platí aj vtedy keď mi to doručí kuriér?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno platí.

katka

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ako presne prebieha kúpa tohto obrazu cez zľavomat. Som tu prvý krát, a mám o to záujem. Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Katka,

ďakujeme pekne za Váš záujem:)

stačí keď kliknete na položku zelenú kúpiť za, zadáte Vašu emailovú adresu, počet kusov kupónov, spôsob platby a potom ďalej postupovať podľa návodu.

Zlavomat.sk

Po úspešnej platba potom obdržíte kupón na emailovej adrese a uplatníte si ho podľa tam uvedeného postupu.

Natálka Bystrická

Dobrá den mala by som zaujem o obraz chcem sa opytat na postovne ked by mi ho doručil kurier dakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, je možné dodanie kuriérom priamo na vašu adresu za cenu dobierky – je spoplatnené sumou 5,10€.

Ivana

Dobry den, chcem sa opytat do kolkych dni je potrebne si obraz prevziat z predajne od vyhotovenia, alebo je to neobmedzene?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, informácia o možnosti vyzdvihnutia vyhotoveného obrazu vám je zaslaná mailom, prípadne sms-kou. Odporúčame si zákazku vyzdvihnúť čo najskôr, prípadne si vyzdvihnutie dohodnete priamo s predajňou.

Jaroslava Porubská

Dobrý deň, pri uplatňovaní voucheru na stránke FaxCopy nastal nejaký výpadok ich stránky pred posledným krokom. Stránku som skúšala otvoriť aj na inom PC a tiež ukazovalo chybu. Na ďalší deň som skúšala objednávku zrealizovať znova a vypísalo mi, že voucher sa nedá použíť 2-krát. Ako mám postupovať ďalej.
Ďakujem.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, prosím, kontaktujte nás na zlava@faxcopy.sk – nahláste číslo voucheru, prípadne číslo objednávky, ak vám bol zaslaný potvrdzujúci e-mail z našej strany a vašu objednávku preveríme. Ďakujem.

Adriana

Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o vysvetlenie. Zakúpila som si voucher na obraz rozmer 100×60. Chcem sa opýtať, či pri tomto rozmere sa uberá 3cm, čiže výsledný obraz predná časť bude mať rozmer 94×54? Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, plátno sa naťahuje na drevený rám, čiže výsledný obraz spredu má uvedené rozmery 100×60 cm.

Adriana Baračka

Veľmi pekne ďakujem, obraz dnes prišiel, je krásny, som nad mieru spokojná. Hlavne chcem poďakovať za perfektnú komunikáciu, za poradenstvo a rýchle dodanie. Teším sa z predčasného vianočného darčeka:-) Zvlášť ďakujem p.Karolovi Dittingerovi. S pozdravom Adriana Bašová

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, veľmi pekne ďakujeme, vaša spokojnosť nás teší dvojnásobne. :-)

Andrea

Dobry den. Pochopila som to spravne, ze peniaze uhradim na vas ucet, vy mi potom poslete mailom kod voucheru a potom na tej stranke http://darcekyodsrdca.sk/fotoobraz/uvod si uz vlozim fotku a vyberiem si tam „oramovanie“ a predajnu kam si po to pridem??? A este sa chcem opytat… Mam zaujem o hrnceky od vas, mozem si to spolu s tym obrazom objednat, ze vlastne zaplatim potom uz len za hrnceky? Ci radsej zvlast? a hrnceky by som chcela dva kusy ale kazdy s inou fotkou, da sa to aj tak? Ze tam nahram dve rozne fotky? Dakujem za odpoved. ;)

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, vouchery na vami požadované produkty si zakúpite prostredníctvom zlavomatu, ideálne je platiť platobnou kartou, nakoľko pri platbe prevodom na účet môže zaslanie čísla voucherov trvať dlhšie – po pripísaní peňažných prostriedkov na účet. Následne po obdržaní voucherov môžete vytvoriť objednávku podľa pokynov uvedených v ponuke – prípadne na voucheri.

Adriana Baračka

Voucher mám zakúpený, obraz mám objednaný len neviem, dala som si ho doviezť kurierom a potrebujem vedieť, či platbu za dopravu platím kuriérovi, alebo to treba vopred uhradiť na č. učtu FaxCopy. Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, platbu platíte kuriérovi pri prevzatí.

René

Dobrý deň,

mám starú čiernobielu fotografiu a chcem z nej dať urobiť obraz 120×60.Chcem teda ísť osobne do Faxcopy pre dôkladné naskenovanie aby bol obraz v dobrom rozlíšení na túto veľkosť.Moja otázka je či si aj v tomto prípade môžem uplatniť voucher v hodnote 35,90 príp.aké sú ešte doplatky v prípade,že objednávka bude teda cez pobočku a nie online.
dakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, v cene voucheru je zahrnutá výroba fotoobrazu z digitálnej fotografie. V prípade zadania objednávky priamo v predajni vám bude účtovaný manipulačný poplatok vo výške 2€, prípadne poplatok za vyzdvihnutie podľa zvolenej predajne – je špecifikované v popise akcie. Služba skenovania fotografie a prípadné grafické úpravy a opravy fotografie nie sú zahrnuté v cene voucheru, tieto budete platiť priamo v predajni podľa aktuálne platného cenníka za poskytnutie danej služby.

Adriana Baračka

Opravujem rozmer 120/70---- aká je kvalita- hrúbka plátna? Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, štandardne používame 260g materiál.

Adriana Baračka

Dobrý večer. chcem sa spýtať na hrúbku plátna. Nemyslím to za príplatok, ale zaujíma ma kvalita a hrúbka plátna, ak by som mala záujem o fotku o rozmere 100/ 80

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, štandardne používame 260g materiál.

Alenka

dobry den,

ak mam vlastnu fotografiu, je moznost z nej spravit takyto fotoobraz na platno?
Pripadne ake su moznosti :)

dakujem za odpoved Alenka

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň,
tento fotoobraz samozrejme vyrobíme z vašej digitálnej fotografie. Ďakujem.

Iveta

pri rozmere 100×60 ?

FaxCopy, a.s.

Cena závisí od obtiažnosti úkonu – podľa charakteru fotografie – účtujeme 0,45€/min. Presnú cenu vám poskytnú naši grafici v ktorejkoľvek predajni FaxCopy a.s. po posúdení uvedenej fotografie.

Iveta

kolko by to teda stálo?

FaxCopy, a.s.

Cena závisí od obtiažnosti úkonu – podľa charakteru fotografie – účtujeme 0,45€/min. Presnú cenu vám poskytnú naši grafici v ktorejkoľvek predajni FaxCopy a.s. po posúdení uvedenej fotografie.

Iveta

prosím vás a dá sa tá fotka na tenobraz na platno vyretušovať?mám na mysli ked sa tam lesknem od krému?dakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, poskytujeme aj službu retuše fotografií, avšak táto služba nie je zahrnutá v cene voucheru a je účtovaná podľa aktuálne platného cenníka – grafické práce – minútová tarifikácia.

Iveta

prosím vás kolko dní mám na využitie kuponu?ešte nemám fotto tak som chcela vedieť kolko času mám dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Iveta,

platnosť voucheru je od 10. 11. 2014 do 31. 1. 2015.

Adriana Baračka

Dobrý deň, ak mám fotku z fotenia v štúdiu môžem ju zaslať na vyhotovenie obrazu? A ešte,ako dlho trvá vyhotovenie? Teda za aký čas by som si ju mohla vybrať na predajni? A predajňu si vyberám sama?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, pre vyhotovenie obrazu je potrebná fotografia v digitálnej podobe. Doba vyhotovenie závisí od predajne, kde si chcete obraz vyzdvihnúť. Prosím pozrite si špecifiká výroby v popise ponuky.

Martina Kalmancaiová

Ďakujem za odpoveď. :) Poprosím ešte odpoveď aj na druhú otázku: Je možné urobiť obraz aj tak že 60 bude výška a 40 šírka? Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Samozrejme.

Martina Kalmancaiová

Dobrý deň,

chcem sa informovať, či háčik na zavesenie dávate automaticky na rovnaké miesto, alebo podľa toho či je obraz na výšku, alebo na šírku, tak prispôsobíte? Ja by som chcela viac obrazov a budú aj na výšku aj na šírku. Konkrétne mám záujem o rozmer 60×40. Je možné urobiť obraz aj tak že 60 bude výška a 40 šírka? Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň,
umiestnenie háčika samozrejme prispôsobujeme podľa charakteru a orientácie fotografie, v prípade neurčitej grafiky je dobré špecifikovať, kde má byť háčik presne umiestnený v poznámke pri vkladaní objednávky.

Miriama

Dobry den.Chcela by som sa spytat.Ked si kupim 2 dva vouchery a dam si ich poslat dva platna sucasne platim iba raz 5,10 za odber na predajni alebo 2 krat po 5,10 za osobny odber?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň,
ak sa jedná o jednu objednávku s dvomi obrazmi, zaplatíte jeden tento poplatok.

Patrik Canda

Dobry den,
Aky Je mozny maximalny rozmer ?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, v tejto ponuke je to
Fotoplátno 120×70 cm, na objednávku vieme vyrobiť aj iné rozmery až do veľkosti 100×200cm.

Martina

Dobry den, chcela by som sa opytat ci by sa dal obraz vytlacit aj ako kolaz, ak by som jednotlive fotky poukladala do pozadovanych rozmerov. Dakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň Martina,
fotoobraz je možné vyrobiť aj ako koláž, avšak je potrebné, aby ste už hotovú koláž mali vytvorenú ako jedno jpg. V prípade potreby vám koláž z fotografií vytvoria aj naši grafici, avšak táto služba nie je zahrnutá v cene voucheru a je účtovaná podľa aktuálne platného cenníka 0,45€/min.

M

Dobrý deň,
chcem sa spýtať, či sa poplatok za doručenie na niektorú s pobočiek vzťahuje k voucheru, alebo k objednávke. Napríklad ak budú v objednávke dva fotoobray a teda uplatnené dva vouchre, je poplatok účtovaný dva krát, alebo raz.

ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, poplatok za doručenie je účtovaný za každú objednávku (s ľubovoľným počtom obrazov), čiže ak si v rámci jednej eshop objednávky objednáte dva obrazy, bude vám účtovaný len jeden tento poplatok.

Marcela

Dobry,chcem Sa opitat ze ked SI uplatnim ten voucher tak stym voucherom a spolu s fotkamy mozem ist aj osobne sa informovat ze ako chcem tie fotky do toho faxcopy dalo by Sa ??alebo to musim poslat cez mail tie fotky…dakujem zatial za odpoved.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, podmienkou akcie je vytvorenie on-line objednávky, čiže podklady a objednávku si vytvoríte sami na tejto adrese:
http://darcekyodsrdca.sk/fotoobraz/uvod
V prípade, že chcete voucher uplatniť priamo v predajni, je na mieste za spracovanie objednávky účtovaný manipulačný poplatok vo výške 2€.

Gabriela

dobrý deň,
chcem sa opýtať, či sa dá vyrobiť aj 3-dielny obraz ?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno vieme Vám vyrobiť aj viac dielny obraz, jedná sa v podstate o viac samostatných obrazov. Grafické úpravy fotografie potrebné pre vytvorenie viac dielnych obrazov sú účtované osobitne podľa platného cenníka.

FaxCopy, a.s.

Nakoľko sa jedná o veľmi individuálnu výrobu, prosím v prípade záujmu sa obráťte priamo na naše Printstudio – printstudio@faxcopy.sk
Tento obraz nie je predmetom uvedenej ponuky na zlavomate. Ďakujem.

Molnárová Eva

Dobry den, chcem sa spytat ci by sa dal pouzit kupon aj v pripade ze si chcem vybrat foto zo stranky www.shutterstock.com vo velkosti 90×60cm.
A ak ano, aky by bol doplatok?
Dakujem.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, fotoobraz vyrobíme z akejkoľvek fotografie ktorú nám dodá zákazník. Je ale potrebné, aby ste si fotografiu z fotobanky zakúpili sami. Ďakujem.

Karolina

Dobry den, chcela by som obraz o rozmere 110×55 alebo 120×60cm. Budete mat akciu aj na takyto rozmer?
Dakujem za odpoved

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, uvedené rozmery sú v našej bežnej ponuke a je možné si ich objednať. V zvýhodnenej ponuke máme obraz 120×70cm – prosím informujte sa na zlava@faxcopy.sk, či je možné uvedený rozmer upraviť za cenu ponúkaného voucheru.

Martina

Pekný deň prajem, mám fotografiu 2736×3648 pixelov, pre aký najväčší rozmer obrazu je vhodná? Ďakujem za radu :)

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, ideálne je aspoň 5px na 1mm tlače, v tomto prípade by to teda vyšlo na obraz cca 60×75cm – je to ale relatívne, lebo niektoré fotografie môžu mať dostatočné rozlíšenie, napriek tomu je fotografia nedostačujúca. Kľudne pošlite Vašu fotografiu na zlava@faxcopy.sk s požiadavkou na posúdenie, naši grafici fotografiu presne posúdia a pošlú vyjadrenie.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore