Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

3 dni pre DVOCH v hoteli SAVANNAH****deluxe

4,5 / 5 Hotel Savannah **** deluxe Znojmo Česko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Lubica

Zdravim, ano, mate napisany doplatok za izbu EXECUTIVE, no nikde nie je napisane, ze ked ma dieta viac ako cca 3 roky, cize uz nespi v postielke , tak potrebuje pristelku a vtedy si treba k 159 euram priratat aj 200 kc/noc, len tolko som chcela, verim, ze teraz je to zrozumitelnejsie.
Rodicia mimochodom momentalne absolvuju pobyt a su mimoriadne spokojni, hotel je luxusny, vyborne sluzby, krasne wellness centrum.

Zlavomat.sk

Ďakujeme, sme radi, že sú spokojní:)

Lubica

Dobry den, len male info pre rodicov, ktorich dieta uz nespi v postielke, treba ratat s priplatkom 200kc/noc za izbu EXECUTIVE, pretoze do izby KOMFORT, ktora je v kupone sa nezmesti pristelka.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Lubica. Ďakujeme za informáciu. V ponuke máme napísané, že za Izbu Executive sa dopláca 200,–Kč/noc/izba. Pekný deň

Jana

Prajem krásny deň,
chcem sa informovať o volnom termine od 23.08.2012 na dve noci.
Ďakujem
 Jana

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jana prosím kontaktujte priamo hotel, radi Vám poskytnú informácie o voľných termínoch.
Tel. číslo: +420 515 284 084
E-mail: hotel@hotel-savannah.com
Pekný deň

Viera

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať aký doplatok by som musela zaplatiť pre dieťa , ktoré už má 12 rokov. Je možnosť aj prístelka? Ak áno za akú cenu?
Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Viera, aj 12 ročné dieťa má pobyt ešte zdarma. Pekný deň

Terézia Kubáňová

dakujem, pekny den

Terézia Kubáňová

dobry den, chcela by som sa opytat, ci animacne programy su aj cez tyzden, mali by sme zaujem ist so sedemrocnou slecnou :-)
dakujem Tereza

Zlavomat.sk

Dobrý deň Terézia, okrem pondelka sú animácie každý deň. Pekný deň

INGRID

DOBRÝ DEŇ,PROSÍM VÁS,AK BY SOM OKREM 11-ROČNEJ DCÉRY CHCELA ZOBRAŤ AJ STARŠIU-22 ROČNÚ,DALO BY SA?,A KOLKO TO STOJÍ?
ĎAKUJEM ZA ODPOVEČ

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ingrid prosím kontaktujte priamo hotel, je tam viac variant ktoré môžete využiť.Tel. číslo: +420 515 284 084
E-mail: hotel@hotel-savannah.com Pekný deň

Lubo

Dobrý deň, mal by som vážny záujem stráviť s rodinou v tomto hoteli celý týždeň, mohli by ste mi napísať koľko by ma vyšiel celý pobyt na jeden týždeň – dvaja dospelý, dve deti (6 a 2 roky). Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Lubo, obe deti máte zdarma. Hotel Vám vie zariadiť aj postieľku pre to menšie dieťa. Doplácať budete iba polpenziu 250 Kč na deň pre 6 ročné dieťa. Neviem či aj Vaše 2 ročné už jedáva tak, že aj jemu by bola potrebná polpenzia. Kupóny si už môžete vyskladať ako chcete. Pekný deň

Jakub

Dobrý deň, pobyt sa dá rezervovať len do do 2.9.2012 ?
Ak by som mal záujem o túto ponuku niekedy neskôr?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jakub, na pobyt je možné využiť kupón do 2. 9. 2012.

Jaroslav

Ďakujem, tak to prosím Vás píšte jasnejšie, že dieťa má pobyt zadarmo, ale bez nároku na stravu, /prípadne za doplatok/, aby nedochádzalo k zbytočným nedorozumeniam. Prajem pekný deň.

Zlavomat.sk

Ďakujeme za dotaz a prajeme príjemný deň

Jaroslav

Ešte raz dobrý deň, z hotela mi mailom odpísali, že 10 ročný syn musí zaplatiť za polpenziu 250 Kč na deň. Tak ako to je prosím Vás ?.Mal byť predsa zadarmo ako to je v ponuke nie ?.Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jaroslav. V ponuke máme napísané, že 1 dieťa do 12 rokov zadarmo. Nikde nie je napísané, že vrátane polpenzie. Ak by bola polpenzia pre dieťa v cene, bolo by to v ponuke napísané.

Jaroslav

Dobrý deň, mal by som vážny, záväzný záujem o kúpu dvoch voucherov, t.j. na štyri noci v termíne od 29.8. do 1.9. 2012. Máte prosím Vás, na toto obdobie voľné ubytovacie kapacity a ak som to správne pochopil, tak i na dva vouchery /4 noci/ je 10 ročné dieťa zadarmo ?. Ďakujem za odpoveď a prajem príjemný deň. S pozdravom Jaro.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jaroslav, ohľadom voľných termínov sa prosím informujte na tel. čísle: +420 515 284 0­84 alebo na e-maile:hotel@hotel-savannah.com. A samozrejme platí aj pri kúpe dvoch kupónov a pobyte na 4 noci 10 ročné dieťa zdarma. Pekný deň

Marcela

dobrý deň, dá sa ubytovať aj s dvoma deťmi – ak áno, koľko by bol doplatok za 2.dieťa (vek 9 a 6), ďakujem.

Hotel Savannah****deluxe

Dobrý den, paní Marcelo, děkujeme za dotaz. Samozřejmě je možné ubytovat se i s dvěma dětmi, příplatek za 2. dítě je 630,–Kč/noc.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore