Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

9,49 eur za chladiacu tašku od Campingaz spolu s grátis chladiacimi vložkami. Studené nápoje a čerstvé potraviny kedykoľvek a kdekoľvek aj počas horúcich dní a dlhých ciest so zľavou 40%!

4,1 / 5 Gastro Gril Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Štefan

dobry den, pisal som mail, ale pre istotu pisem aj sem, urcite to zaujima viac ludi. kolko je vysledna cena, ak si to budem chciet dat poslat postou (nie kurierom) do kosic napr. a este nikde nepisete, kolko tych chladiacich vloziek freez k tomu davate… dakujem za odpoved.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Štefan, ak si Váš voucher nemôžete uplatniť osobne, je možné odoslanie do jednotlivych miest. Pre bližšie informácie tel. : 0944 250 078, alebo email: obchod@gastrogril.sk. Pekný deň

Zuzana

Dobrý deň, ak by som nechcela tašku doručiť kuriérom ani na dobierku, platím tých 5 Euro za dopravu? Za tých 5 Euro mi bude taška doručená akým spôsobom (slovenskou poštou a vyzdvihnutie na pošte…)? Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zuzana, ak si Váš voucher nemôžete uplatniť osobne, je možné odoslanie do jednotlivych miest. Pre bližšie informácie tel. : 0944 250 078, alebo email: obchod@gastrogril.sk (pondelok – sobota : 10 – 18:00 hod.)

silvia

Dobry den..Kupujem u vas prvy krat.. Chcela by som sa poinformovat ako dalej..Dostala som emailom tie objednane vouchery..musim si to vyzdvyhnut alebo sa da aj kurierom objednat..dakujem..

Zlavomat.sk

Dobrý deň Silvia, treba postupovať tak ako máme napísané v ponuke:
odber Vásho produktu v predajni :
Obchodný dom Slimák – Hálkova 1 (Nájdete nás na 1. poschodí vedľa lekárne)
pondelok – piatok- sobota : 10:00 – 18:00 hod.
Ak si Váš voucher nemôžete uplatniť osobne, je možné odoslanie do jednotlivych miest. Pre bližšie informácie tel. : 0944 250 078, alebo email: obchod@gastrogril.sk (pondelok – sobota : 10 – 18:00 hod.)

Jana

Ako si môžem tašku objednať?
Ďakujem za skorú odpoveď

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jana, je potrebné kliknúť na kolonku kúpiť za… Následne postupovať podľa pokynov ktoré Vás budú navádzať. Po obdržaní platby dostanete na Vami zadané emailovú adresu kupón ktorý si vytlačíte a predložíte v predajni. Pekný deň

Eva Benková

Pekný deň želám.
Chcela by som sa opýtať, uvádzate 2 farebné prevedenia chladiacej tašky ,,modrá a artic rainbow range". Zaujímalo by ma, v akom farebnom prevedení je: artic rainbow range? Je v tejto cene zahrnuté aj poštovné? A na záver, čítam, že pokiaľ nie je možný osobný odber zakúpeného tovaru, je možné ho odoslať do jednotlivých miest. Teda nemal by byť problém s donáškou aj na Oravu? Ďakujem pekne za skorú odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Eva, zistíme odpovede na Vaše otázky a budú zverejnené. Pekný deň zatiaľ

Beke

Dobrý deň.
Farebné prevedenie tašiek sa dá pozrieť na našej stránke na linku: http://www.gastro-gril.sk/chladiace-boxi/.
V cene nie je zahrnuté poštovné. V rámci SR je poplatok za doručenie 5 E.
S prianím príjemného dňa

Beke

Dobrý deň.
Cena doručenia kuriérom, dobierka hotovosti je 9,6 Eura s DPH. (v cene 5 eur nie sú zahrnuté tieto položky)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore