Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Pobyt v Penzióne Sasanka

4,6 / 5 Penzión Sasanka Oščadnica  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Silvia Feherova

Dobry den, rada by som sa spytala ako to je s dietatom, ktore bude mat v auguste 3 roky (potrebuje pristelku)? Doplaca sa za neho nieco? Mame este jedno dieta 5-mesacne – viete nam poskytnut aj detsku postielku (je to s doplatkom?) Mate v ramci penzionu aj dake detske ihriskom? Dakujem

Zlavomat.sk

Silvia 3 ročné dieťa ak sa vyspí s Vami na posteli nepotrebuje prístelku. Penzión vie poskytnúť detské postieľku za príplatok 15€ na noc. Bohužiaľ zatiaľ pri penzióne nie je detské ihrisko. Pekný deň

Gabča

Dobrý deň, ako je to s dieťaťom 6r. tiež treba kúpiť kupón pre 4 osoby?Dá sa k vám dostať autobusom?a taktiež pohybovať peši, myslím, či sú blízo atrakcie pre deti a pod.

Penzion Sasanka

Dobrý deň, deti do 3 rokov majú ubytovanie u nás zadarmo. Pre dieťa 6-ročnej Vám môžeme ponúknuť prístelku v cene 15 EURO.
Autobusová zastávka je vzdialená 250 metrov od penziónu, takže určite sa ide k nám dostať autobusovou dopravou. Atrakcie pre deti na Veľkej Rači sú vzdialené 2 km. Určite je vzdialenosť vhodná aj pre pešiu turistiku. Turistické trasy vedú s centra obce Oščadnice, kde sa penzión Sasanka nachádza. Ďalšie atrakcie (zámky, hrady, atď) sú bohužiaľ vzdialenejšie.

pastorkova.e@orangemail.sk

cena pre 3 osoby na dve nocu prosím aká bude?

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Pastorková, je potrebné kúpiť si kupón ktorý je určený pre 4 osoby. Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore