Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Ružové a červené perlivé jahodové víno Fragolino

3,8 / 5 Ochutnávka vín Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
AMAR 14

Moj nazor na Fragolino – vino nemam rada, ziadne, nechuti mi . Pred rokom som bola v Taliansku priamo u vyrobcu na ochutnavke vin a do Fragolina som sa zamilovala. Ma uzasnu chut. Domov som doniesla 2 flasky a kazdy, koho som ponukla , povedal to iste . Myslim si ze cena predajcu je ok …chapem ze oni to nakupuju za ine – dohodnute ceny, ale maju pravdu v tom ze to musia doviest, preclit, platit dane a zamestnancov. Vyrobca v Taliansku predaval jednu flasku za 7 Eur .

Zuzana

chcem sa opýtať, na uvedené telefónne číslo sa nemôžem od štvrtka dovolať, nikto mi tam nedvíha…

Zlavomat.sk

Dobré ráno Zuzka. Skúsim sa na dané číslo v priebehu dňa dovolať. Môžete objednávku poslať aj emailom na vinofragolino@gmx.com.

Ivan

Dobry den,

ospravedlnujeme sa, ale v piatok sme zabudli telefon v jednom sklade, tak sme vsetky zmeskane hovory obvolavali v pondelok poobede. Nejak ste nam museli zmiznut v systeme. V kazdom pripade cislo je uz funkcne a bez problemov sa daju dohodnut vyzdvihnutia. Este raz sa za firmu ospravedlnujem.

Matej

Pre admina k textu: Matej predpokladám, že na tejto stránke je niečo ako veľkoobchod, alebo niečo podobné neviem, nakoľko minimálny počet fliaš na zakúpenie je 6 kusov. My pri tvorbe zľavy vychádzame z cenníka tohto predajcu Navirec Solutions s. r. o. Takže ak je toto Váš predpoklad tak to je riadne úbohe. Ja kúpim u Vás Voucher na dve fľaše bez poštovného. To znamená, že musím ísť k predajcovi si uplatniť Voucher. Tak nemám problém ísť kde ponúkajú za 2,99 € s DPH osobne a verím, že s radosťou predajú aj dve fľaše. A tak či tak UŠETRÍM.......kým niečo pustíte do diskusie, tak nad tým radšej troška pouvažujte......bez akéhokoľvek zlého vysvetlenia : „Ja som sedliak, ale sedliacky rozum je zdravý rozum“ ako sa hovorí..... a pri tejto akcii som bol opatrný nakoľko mám rád vínko a troška aj sledujem tie ceny.

Zlavomat.sk

Je to Váš názor. Nik Vám ho neberie. Nikoho nenútime túto zľavu kupovať.
Pekný deň

Ivan

Pan Matej, podla poctu hasterivych prispevkov, ktore tu mate by som povedal, ze Vam by vadilo, ak by Fragolino stalo aj 80 centov a Vas problem je mimo tohto produktu alebo Zlavomatu. Nasa bezna cena je 7.60, pretoze ako velkopredajcovi sa nam neoplati mat jedneho zamestnanca, ktory bude vybavovat sklad, postu a ludi co si budu pre to chodit. Su to len dobre presviedcacie techniky managerov zo Zlavomatu, ze sme sa rozhodli dat cenu ako velkoodberatelom a tym trosku sprijemnit viacerym ludom prichadzajucu jar. Pisat tu reakcie s 20 vykricnikmi, pretoze vy ste niekde nieco nasli … my pozname stranky nasej konkurencie a vieme, ze ak aj tam je nizka cena, tak je v tom vzdy nejaky chytak. Preto mozeme byt firma s obratom stoviek flias Fragolina – pretoze nam ludia doveruju. Kazdy sudny clovek si vie vypocitat, ze sa neda vino priniest z Talianska, preclit, zdanit, predavat za 2.50 a este na tom zarobit.

Matej

Ľudia veď si otvorte oči. Ja fakt nechápem ľudí ktorí to kúpia. Za pár minút kúpili voucher, aj keď je víno po zľave –50% PREDRAŽENÉ!!!!! Bežne sa predáva za 2,99 € s DPH!!!!!!!!! Ako vidím portálu to neprekáža.......už sa radšej nejdem rozčuľovať a „bez komentára“..... :(

Zlavomat.sk

Pekný deň Matej. Portálu to samozrejme prekáža a už zisťujeme vzniknutú situáciu. Ďakujeme za postreh. Určite to prezistíme a odpovede dáme do diskusie.

Nika

Dobry den,mna by zaujimala cena vina,kedze na oficialnej stranke toto vino stoji 3,19eur a dokonca aj biele.

Zlavomat.sk

Pekný deň Nika. Prosím Vás akú oficiálnu stránku myslíte? Predajca podľa našich informácií web stránku nemá. Bude to iný predajca predpokladám.

Ivan

Dobry den,

dakujeme za otazku. Aby sme sme to uviedli na pravu mieru – neexistuje oficialna stranka. Viem ktoru stranku myslite. A ked si ju otvorite, tak pod cenou 3.20 najdete dalsiu cenu – 4.50 euro. A tam sa ich triky nekoncia, co vieme zarucene, pretoze dostavame staznosti na tuto stranku. Musite si zhodnotit, ci budete verit overenej stranke ako zlavomat.sk, ale nejakej stranke, ktora na Vas vyskoci z internetu (lebo papier znesie vela a internet este viac). A ci Vam to stoji za par usetrenych centov. Teda v pripade, ak by ste nieco usetrili, co vsak na tej stranke zarucene nehrozi.

Peter

Zaujímalo by ma koľko % víno je to. A či je to čisté hroznové víno, alebo sú tam aj prímesy?

Ivan

Dobry den,

Fragolino sa robi zo specialnej odrody hrozna, ktora jemne pripomina chut jahod. Tak je mozne robit aj biele Fragolino. Do ruzovych a cervenych sa pridava jahodova stava – cim viac stavy, tym intenzivnejsie. Presny pomer je vyrobne tajomstvo a pozna len vyrobca. Inak je to cisty prirodny produkt, ktoreho mozete vypit aj 2 flase a nebude z toho bolehlav, ako z 3 eurovych akostakov.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore