Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Štýlové kožené pánske tašky na všetky príležitosti + darček

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
lkoros

Nakolko firma to berie ako poskodenie jej mena a vraj som tu v diskusii uviedol nepravdu, touto cesto sa im OSPRAVEDLNUJEM, vyzera to tak, ze vakuove vrecia mi neposlali oni. Objednanu tasku z tejto firmy POLO dostal.
PS: ale keby na stranku uvedenu zakaznicku linku niekto aj dvihal, mohli by sme sa tomuto nedorozumeniu vyhnut!!!

libusa gregusova

Ako je to Z tou mojou objednávkou,chcem tu tašku hocijaku, len radšej väčšej veľkosti,čierna

Laur

Hi,
Can I buy a bag and pick it myself from somewhere in Bratislava?

Zlavomat.sk

Hi Laur,

I´m so sorry, but we don´t have any store to buy the products. We are discount portal who offers discount coupons and these coupons must be used for delivering products. You use your email address for make an order and after payment, you receive discount coupon ( voucher). You send this voucher to supplier and he will deliver the order.

Katie

Aha vidím že máte veľa nespokojných dotazov, tuším aj ja oľutujem že som u Vás nakúpila, ale veď keď bude nejaký problém budem sa stažovať zľavomatu snáď aspoň oni to vyriešia.

Katie

Dobrý deň neviem sa dovolať na infolinku Vami uvedené číslo nikto nedvíha, len to zvoní bez odozvi ( skúšala som niekoľkokrát už v priebehu dneška ) . Potrebujem zmeniť objednávku, s kým o tom môžem iným teda hovoriť ?

ďakujem

robert - partner

Dobrz den, kontaktujte nas na info@objednavam.sk. Tento tovar sa bude nasledne hromadne zasielat priblizne v utorok.

lkoros

Dne som bol na poste podat obalku aj s vakuovymi vreckami spat odosielatelovi. Dosiel som domov a este som mal na sebe kabat, ked mi volal kurier, ze ma pre mna balik. Neuhadnete co mi doslo: taska! Tak teraz nechapem… Je to len nedorozumenie? Kto a preco mi poslal tie blbe vrecuska z tej adresy? Ak je to nedorozumenie, ospravedlnujem sa, ale mohli by sme sa tomu vyhnut, keby niekto hned dvihal tu zadanu zakaznicku linku resp. keby tu niekto hned odpovedal! Cize poslal som spat vrecuska aj s reklamacnym listkom a ziadal som spat peniaze, ale taska medzitym prisla… aj ked je trosku ina, ako na obrazku, ale po tomto vsetkom som rad, ze aspon nejaku mam!

robert - partner

Dobry den, zrejem doslo k nejakemu omylu, pretoze my ziadne vakuove vrecia neponukame a teda ani nezasielame.

Martina

Dobry den, takze tiez sa pridavam k nespokojnym zakaznikom. Dnes mi taska dosla, ale uplne iny rozmer ako som si objednala. Omnoho vacsia a podlhovasta na sirku a nie na vysku ako som pozadovala. Do obchodu sa nie je mozne dovolat. Napisala som im mail a vypisala aj reklamacny protokol. Pevne verim, ze ak sa mi nepodari zreklamovat tasku priamo u dodavatela, portal zlavomat.sk mi s reklamaciou pomoze, nakolko som sa k tejto ponuke dostala prave cez Vas.
Dakujem. Martina

robert - partner

Dobry den, prosim o kontaktovanie na mail – infovobjednavam,sk, aby sme preverili, aky model mate v objednavke a aky vam bol zaslany

robert - partner

info@objednavam.sk

Jana

Ikoros, idem poslat balik aj ja nazad, a tasku pojdem kupit do obchodu, a isto aj kvalitnejsiu! So zlavomatom som bola vzdy spokojna, no co sa tyka tovaru, ten zrejme bola zla volba, ale co sa tyka spolocnosti, ktore tu ponukaju sluzby, tak to nastastie vzdy bolo na 1. A ano, inak, ziadna faktura, ziaden dodaci list, nic tam nebolo..inak, ten pan, co je uvedeny na sprievodke k baliku ako kontaktna adresa, je na FB – mozno sa ho opytam, ako idu obchody, pekny den

robert - partner

Dobry den, fakturu si mozte stiahnut priamo z Vami vytvorenej objednavky. tato faktura sluzi aj ako zarucny list.
V pripade nespokojnosti mate pravo na odstupenie od zmluvy v lehote 14 dni od prevzatia.

lkoros

Nie, ja uz spokojny nebudem! To by som bol vtedy, keby prebehlo pri nakupe vsetko tak, ako by malo!

lkoros

Jana, poucil som sa! Tovar im posielam im naspat. Na zakaznicku linku sa ale nedovolam, schranku maju plnu! V baliku nebol ziadny dodaci list, ani faktura… Som zvedavy, ako to dopadne s reklamaciou! Vyzera to tak, ze som vyhodil 30 EUR oknom – nehovoriac o tom, ze to chcel byt darcek!
Co na to zlavomat.sk? Nie je to trapas aj pre Vas? Vsak takyto „obchodnik“ kazi aj Vase meno – vsak ja osobne napr. po takejto skusenosti uz budem mat pochybnosti a radsej si uz nic nekupim na zlavomate…

Zlavomat.sk

Ikoros pokiaľ bude Vaša reklamácia vybavená k Vašej spokojnosti nie je to pre nás trapas. Ak nebude stačí nás kontaktovať a my ju vybavíme.

Jana

A a ko vidim, podla odpovede, dlhej, pana ROBERTA-PARTNERA, tak podla popisu, co dostanete z Ciny, tak uplne sedi tato taska, som naozaj sklamana, a pan Ikoros, budte radi, ze mmate vrecia, mozno su bez poskodenia, bo zacinam pochybovat o korektnosti tohto predaja :(

robert - partner

Dobry den, pozrite si este raz nasu odpoved vyssie.

Jana

Dobry den, chcem vediet, ako mam postupovat, ked mi prisla taska, a ma poskodenie na prednej strane, zalomenie materialu, takze ako darcek uplne nevhodna!!!!! ROZHODNE NEKUPUJTE, nik vam nedvihne telefon, schranka na odkazy je plna, maju len POBox, mail sa neda odoslat…som zvedava, ci sa mi ozvu na ten, odoslany len z mojho gmailu. A moja otazka, co mam teraz spravit staskou? Zahodila som 26e? Vyborne, cakam na riesenie! A vidim, z enie som jedina nespokojna!

Zlavomat.sk

Pekný deň Jana.

Veľmi nás mrzí Vaša nespokojnosť. Stačí postupovať podľa postupu ktorý má predajca uvedený na stránke a teda: http://objednavam.sk/sk/content/1-obchodne-podmienky a tu je link aj na reklamčný poriadok: http://objednavam.sk/upload/reklamacny-protokol.pdf

lkoros

Volam na „zakaznicku linku“ 0905/868521 na objednavam.sk cely den, zvoni ale nikto to neberie ani nevola naspat! Co to je za sluzbu? Ja nechcem tie blbe vakuove vrecia ale tasku za ktoru som poctivo zaplatil!

Zlavomat.sk

Prosím písali ste sem pred 5 hodinami. Počkajte kým Vám predajca odpíše určite Vašu reklamáciu vyrieši k Vašej spokojnosti.

lkoros

Namiesto tasky som dnes dostal vakuove baliky… Co to je za blbost? Co mam robit?

robert - partner

dobry den, odpoved mate uvedenu nizsie

Peter

ale tych 75eur je dobry for. na to ste neodpovedali. chcel by som vediet kde sa to za taku sumu predavalo a kedy. ci mozno jeden den, jednu minutu tam bola niekedy taka cena?? ludi uz neoblnete ludia si uz veci porovnavaju. btw aliexpress vam GARANTUJE ze ak nepride zasielka vratia vam peniaze. cislo zasielky posielaju da sa zasielka sledovat kde je. dlhsie ako 30 dni som nikdy necakal.

IGI

keď píšete v odpovedi vyššie, že ide o ekokožu (polyuretán) prečo v popise až 3× závadzajúco uvádzate že tam je KOŽA ?!?! je to úbohé takto zavádzať ľudí…

A #2, nie je Vám trápne,tváriť že to stálo 75 € keď na tom linku je to za cca 50 € a reálne to stojí v akcii 10–15 €

Tátoponuka je jedno veľké klamstvo a podvod na ľudí…

robert - partner

Dobry den, tento tovar predava na svete viacero predajcov. Rozdiely v cene su najma z dovodu kvality prevedenia! tieto tasky sa pohybuju v roznych cenovych hladinach. kazdy spotrebitel sa moze sam rozhodnut, kde tovar nakupi. len na porovnanie:
Taska z aliexpress:
dodanie postou az z Ciny do 60 dní ( nikto Vám však dodanie NEGARANTUJE, neposkytne podacie cislo a pod. v pripade straty balika)
vacsinou nekvalitne prevedenie,
minimalna sanca na uplatnenie odstupenia od zmluvy a nasledneho vratenia penazi v pripade nespokojnosti!
Taska od nas:
garantovane dodanie do 14 dni ( tento tovar sa zasiela kurierom)
tovar je riadne precleny a splna vsetky poziadavky
v pripade nespokojnosti s tovarom mozte tovar vratit do 14 dni od dorucenia a peniaze Vam budu vratene
zdarma darcek – ninja wallet

LienočkaMiška Šošková

už som našla ďakujem :)

Zlavomat.sk

:) pekný večer.

LienočkaMiška Šošková

Dobrý, prosím vás o rozmery variant 1 ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň,

veľkosti sú nasledovné:
21×24×7cm alebo 23×26×7cm

Dagmar

Dobrý večer,
chcem sa opýtať či tašky POLO (konkrétne model 1) sú vyrobené z pravej kože, alebo syntetiky tzv. Eko kože?
Ďakujem.

S pozdravom

 Dagmar

robert - partner

Dobry dem, vsetky tasky su z ekokoze.

denisa

Dobry den, chcem sa informovat na trak a jeho najvacsi rozmer, chcela by som tu tasku darovat pre chclapa cez 2 metre a nie vsetky traky su dost dlhe. Dakujem a prajem pekny den
 Denisa

robert - partner

Dobry den, rozmery su zhruba rovnake pri vsetkych taskach. konkretne model 3 ma dlzku 133cm.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore