Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

3-hodinový alebo celodenný SKIPAS v Lyžiarskom stredisku Šachtičky

4,3 / 5 Horský hotel ŠACHTIČKA*** Banská Bystrica  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Tomáš Horváth

dobry den,
chystame sa do hotela Šachticky od 1.3 do 4.3. 2015,
platí kupón aj cez prázdniny?

Zlavomat.sk

Dobrý deň pán Horváth,

kupón má platnosť od 1. 12. 2014 do 31. 3. 2015.

Jana

Dobry den,

na stranke lyziarskeho strediska Sachticky je uvedene, ze 3-hodinovy listok stoji 13€ a nie 17€. V takom pripade by bola cena po 35% zlave menej ako 9€. Nesedi mi teda konecna cena, resp. vyska zlavy. Mohli by ste mi to vysvetlit, prosim?

Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Jana.

Cenník ktorý je na stránke uvedený je nový od tohto roku. Akcia na zlavomat trvá už od novembra 2014, kedy boli ceny uvedené také ako uvádzame v kalkulácií.

jana

Dobrý večer, prosím vás, kedy sa tam u vás bude dať lyžovať? Nerozumiem, prečo ponúkate skipasy, ked tam nemáte podmienky na lyžovanie…, vo vašom okolí sú strediská, ktoré už fičia…, od čoho-koho to záleží, kedže počasie máte podobné ako aj tie iné strediská???

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ponuka skipasov je mienená ako predpredaj pred sezónou. Tá mala začať 2.1., ale zatiaľ, kvoli nepriaznivým podmienkam sa ešte nelyžuje. Spustenie sezóny je závislé od počasia a preto Vám nevieme presne povedať kedy sa začne lyžovať. Treba sledovať snehové správy a portály informujúce o snehových podmienkach na jednotlivých strediskách.

Ďakujeme za príspevok

Martina

Pekny vecer, chcela by som sa informovat ako to vyzera s otvorenim kedze na webe strediska nie su ziadne aktualne informacie…dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Martina,

zatiaľ nesneží takže stredisko nie je otvorené. Predpoveď vraví, že zajtra bude snežiť. Ale či tak bude zatiaľ nikto nevie. Ale hneď ako pôda zamrzne a nasneží stredisko do pár dní otvorí.

Ľubica

Poprosím Vás o info či je to obmezené len na pracovné dni táto zľava a chcela by som 2 dospelé a jeden detský ako to mám zadať a´dakujem Ľubica

Zlavomat.sk

Pekný večer Ľubica,

skipas je platný pondelok až piatok. Nižšie prikladám cenník aby ste si mohli pozrieť skipasy pre deti: http://www.skisachticky.sk/cennik, ale predpokladám, že sa Vám viac oplatí táto cena.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore