Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Tanečná šou Just Dance

Kuul Fabrik Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Oldřich Ondráček

Je možné si po zaplatení lístkov na tanečnú šou Just Dance vybrať aj miesto sedenia v príslušnej cenovej kategórii?
Ďakujem.

Barbora, Kuul Fabrik

Dobrý deň,

Nie nie je možné si rezervovať dopredu miesta na sedenie. Miesta si vyberáte po príchode na predstavenie, kde Vám hosteska ukáže voľné miesta a Vy si vyberiete kde chcete sedieť.

Alena Jančurová

Ďakujem za odpoveď, no mala som skôr na mysli, či je možný výber miesta vopred ako v prípade zakúpenia lístkov cez ticketportal.

barbora, Kuul Fabrik

Dobrý deň,

Nie nie je možné rezervovať si dopredu miesta. Miesta na sedenie si vyberiete po príchode na predstavenie.

Viera

Dobrý deň,
ďakujem za odpoveď. Chcem sa spýtať ešte ohľadom miest – kde sú tie miesta, či sa dajú vybrať alebo treba prísť skôr, alebo ako to je? Ďakujem.

Barbora, Kuul Fabrik

Dobrý deň,

Miesta na sedenie si vyberiete priamo na mieste, v tomto prípade nie je možná rezervácia konkrétneho miesta dopredu. Po príchode na predstavenie Vám hosteska ukáže voľné miesta a Vy si sami vyberiete kam sa chcete posadiť.

Viera

Prosím Vás, keď si chcem rezervovať vstupenku ako mám postupovať? Ďakujem.

Barbora, Kuul Fabrik

Dobrý deň,

Stačí si kúpiť zľavnený voucher, vytlačiť ho a prísť s ním do Istropolisu, kde sa konajú predstavenia. Po predložení vouchru Vás hosteska usadí.

Alena Jančurová

Dobrý deň prajem,

je možné si miesta aj rezervovať, pretože pri výmene voucheru za vstupenku pred predstavením bude možnosť výberu miesta minimálna (ak vôbec)…

Barbora, Kuul Fabrik

Dobrý deň,


Zakúpený voucher slúži ako vstupenka, nemusíte si nič zamienať, stačí prísť s vytlačeným voucherom do Istropolisu, kde sa koná predstvenie a hosteska Vás po predložení vouchru usadí. 


Barbora, Kuul Fabrik

Dobrý deň,

V tomto prípade nie je možné rezervovať si konkrétne miesto, hosteska Vám ukáže, ktoré miesta sú voľné a môžete si vybrať priamo na mieste. Ubezpečujem Vás, že všetky sedadlá vo Veľkej Sále Istropolisu sú dobré a vidieť budete z akéhokoľvek miesta perfektne.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore