Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Originálne tričko od FaxCopy

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Gabriela Trudičová

Dobrý deň!
Prosím Vás, ako vyzerá fotka na tričku. Píšete, že sa nažehľuje, teda fotka je na tričku taká pevná a lesklá alebo je materiálovo ako tričko/textilná a mäkká/. Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, väčšinu zákaziek čo sa týka bavlnených tričiek vybavujeme priamou potlačou a následným zažehlením. Táto potlač sa vyznačuje tým, že nevytvára takú pevnú vrstvu ako popisujete a tričká sú aj v potlačenej časti priedušné. Avšak nie všetky fotografie sú vhodné pre túto technológiu, preto niektoré z nich je lepšie nažehliť fóliou – vtedy vzniká na dotyk hrubší a hladký povrch na tričku. V prípade že

Silvia B.

Dobrý deň, v lete som si dala vyrobiť dámske tričko, veľkosť M. Dĺžka je však o 3 cm kratšia ako uvádza tabuľka a dĺžka rukáva je kratšia o 1cm. Dá sa v tomto prípade uplatniť reklamácia?
Rada by som si dala vyrobiť aj ďalšie motívy, mám už však obavy čo sa týka veľkosti, dá sa veľkosť trička pozrieť v kamennom obchode?
Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, reklamácia sa dá uplatniť len bezprostredne pri prevzatí vyhotoveného trička, kde bola vada preukázaná. Pri tričkách uvádzame veľkostné tabuľky s rozmermi danými priamo od výrobcu tričiek. V tomto prípade reklamáciu nemôžeme uznať. Veľkosť trička si môžete samozrejme pozrieť priamo v našich predajniach (v tých, ktoré službu poskytujú priamo, odporúčam sa dohodnúť vopred telefonicky, či majú daný typ trička na sklade).

FaxCopy, a.s.

Prípadne, ak vám nevyhovuje uvedený strih alebo veľkosť trička z našej ponuky, poskytujeme i službu nažehlenia na vlastné tričko, ak máte k dispozícii vlastné tričko, najlepšie zo 100% bavlny, môžeme vám ho potlačiť.

Margita Švrčková

Dobrý deň, cena potlačenej termokošele detskej veľ. 110 je tiež €11,99?
Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, termopolokošele nie sú k dispozícii v detských veľkostiach.

Júlia

Dobrý deň,
ako dlho od vytvorenia objednávky(mo­mentálne) trvá vytvorenie trička?
Ďakujem!

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, výroba trička s potlačou trvá do 7 pracovných dní, v prípade objednávky farebných tričiek sa môže doba dodania predĺžiť.

Jozef

Dobrý deň, môžem mať na tričku jeden obrázok v predu a druhý vzadu (veľkosť A5)?

Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, v cene voucheru je len jedno nažehlenie do veľkosti A4. Je možné nažehliť aj dodatočnú potlač na chrbát, každé ďalšie nažehlenie je spoplatnené podľa aktuálne platného cenníka.

Marína Goliatová

Dobrý deň, môj obrázok má 1024×576 a je vo formáte png veľkosť 539 kB, bude to na tričko postačovať?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, prosím pošlite váš obrázok na posúdenie na zlava@faxcopy.sk – so žiadosťou o posúdenie. Pravdepodobne je malý, ale na 100% vám to potvrdíme až po posúdení naším grafikom.

Rozália

Dobrý deň , chcela by som sa opýtať, či potlačíte tričko aj obrázkom stiahnutým z webu.
Ďakujem.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, nažehlíme v podstate akýkoľvek obrázok, pre dobrý výsledok je ale potrebné dodržať minimálnu kvalitu obrázku – odporúčané rozlíšenie aspoň 5px na 1mm tlače.

Jarka

Dobrý deň,
platí daný voucher aj na tričko detskej veľkosti 7–8 rokov?
Dakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno, veľkosť a strih si vyberáte až pri zadávaní on-line objednávky. K dispozícii sú aj detské tričká.

kaja

Dobrý deň,

rada by som dala urobiť tričko s fotkou .Píšete však,že fotka má mať min.5 pixlov.Dos­tupnú mám len fotografiu o parametroch 640×516pixelov a 72dpi.Zrejme to nebude postačovať ,viete mi to v kamennej predajni preskenovať z prineseného obrázka na dostatočný rozmer ,aby bol vhodný na potlač na tričko?
ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno samozrejme, v kamenných predajniach poskytujeme aj služby skenovania a retuše fotografií. Tieto služby nie sú zahrnuté v cene voucheru a sú spoplatnené podľa aktuálne platného cenníka.

Lukáš

Dobrý deň,

a kebyže chcem na červené obyčajné tričko dať dopredu fotku s textom aj nejakym vianočným logom (zvončeky) a zmestilo by sa to do A4 rozmeru tak platím len tých 9,39€ ?

dakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, pokiaľ sa jedná o jedno nažehlenie – a teda máte k dispozícii jeden obrázok A4, ktorý zadáte pri objednávke, platíte cenu 9,39€.

Lukáš

Dobrý,
chcel by som tričko s fotkou vpredu a vzadu nejaké vianočné logo s textom koľko by to stálo (príplatok) ?

vopred ďakujem za skorú odpoveď

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, v cene voucheru je jedno nažehlenie do veľkosti A4, resp. 20×30cm, druhé nažehlenie je za doplatok, závisí od druhu trička, od umiestnenia a veľkosti nažehľovaného motívu. Pri bielom bavlnenom tričku je cena ďalšieho nažehlenia do A4 3,05€ s DPH.

Aja Kačmaríková

Dobry den, chcela by som sa spytat, ci by sa dal vytlacit nad fotografiu aj text /ten by som si samozrejme doplatila/
Dakujem za odpoved

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno samozrejme vieme umiestniť k fotografii aj text – avšak je potrebné to čo najpresnejšie špecifikovať v objednávke (umiestnenie, veľkosť, font, farba textu a presné znenie samotného textu).

Martin

Dobry den, je mozne objednat aj kvalitnejsie tricko – vyssiu gramaz? Dakujem.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, nie je problém, v prípade objednávky v predajni vám vieme zabezpečiť aj kvalitnejšie tričko, toto ale nie je zahrnuté v cene voucheru.

Pavol

Dobry den, chcel by som dat potlacit kruhovy obrazok, potlacite to bez pozadia? A taktiez ci ho mozem dodat vo vektoroch. Dakujem.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, tričko vieme potlačiť aj bez pozadia. Ideálne je uložiť vašu vektorovú grafiku ako png s priehľadným pozadím a túto prílohu nahrať pri vytváraní objednávky. Prajem pekný deň.

mariana

dobry den, chcela by som sa spytať, či zľavu možem využiť aj na tričko „hviezda faxcopy“, to znamená na tričko zo športového podujatia, ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, tričko vám vyrobíme z akejkoľvek fotografie, ktorú zadáte v objednávke na špecifikovanom linku. Platba týmto voucherom v module hviezda nie je možná.

Simona

Dobry den,
ake su prosim Vas rozmery tricka L a M? Pre panov?
Dakujem

Zlavomat.sk

Simona rozmery sú vidieť hneď keď si rozkliknete hlavný obrázok a prezriete galériu obrázkov.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore