Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dobrodružný hodinový let balónom pre 1 osobu

4,6 / 5 Daruj Let Balónom Vištuk  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Martina

mozem si vybrat aj inu lokalitu(ako je 1pasmo)letu,napr.za doplatok-priplatok?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, je možný príplatok za iné miesto. Prosím pozrite si partnerovu stránku. Má tam vypísané miesta. Potom už doplatok bude potrebné riešiť priamo s nimi. Pekný deň

Timea

Ten len je iba pre jedno osobu?

Daruj Let Balonom

Ano jeden poukaz je pre jednu osobu na jeden cca hodinovy let balonom.

Hana Švarcová-Vargová

dobry den, je nejaka dolna vekova hranica pre let balonom?

Daruj Let Balonom

Dolna hranica nieje. bezne lietaju deti vo veku od 6–7 rokov ked sa neboja, musia vsak byt idealne poveternostne podmienky to znamena slaby vietor alebo bezvetrie aby start a hlavne pristatie prebehlo hladko. v pripade ze by sa dieta bálo je možné pocas letu pristat a dieta vylozit niekomu z rodiny do auta ktore by nas sledovalo a my poletime dalej. Uz sme viezli dokonca aj 2 rocne ktore sa nebalo, bolo vsak pri zemi uplne bezvetrie.

Peter

Je treba pocas celeho letu stat, alebo je aj priestor pre pribadne sadnutie? Su dajake obmedzenia zdravotneho stavu, pri ktorych sa neodporuca let?

Daruj Let Balonom

Ano pocas celeho letu sa stoji, ak mate nejake zdravotne obmedzenie je vsak mozne aby ste si zobrali nejaku stolicku na sedenie. Co sa tyka zdravotnych obmedzeni tie sa individualne dohodnu vzdy dopredu priamo s Pilotom, urcite sa vsak neodporuca let tehotnym a dojciacim zenam. Ak mate nejake konretne zdravotne obmedzenie, zavolajte nam nam 0905350232 a dohodneme sa konretne.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore