Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zimná rodinná dovolenka plná aktivít na Liptove

4,8 / 5 Villa Betula Resort Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Benefity
zuzana

Dobrý večer, chcela by som sa opýtať, radi by sme si kúpili voucher na 2 noci s polpenziou, máme ale 2 deti (3r.,6r.), kolko by sme doplácali za ne? stačí doplatiť tých 27€ na dieťa s prístelkou, alebo si musíme doplatiť ešte aj apartmán?, a ešte by som sa chcela spýtať, máme kupón na 1 noc Grátis (získali sme ho na Hravenisku v Košiciach) či môžeme tento využiť spolu s týmto voucherom ( myslím, že by sme ostali 3 noci). Ďakujem

Martina Bizubova

Dobry den pani Zuzana,
ospravedlnujem sa za naskorsiu odpoved, vcera som Vam odpovedala, ale bohuzial nastala nejaka chyba. Ano, kazde dietatko sa uctuje 27€ na cely pobyt aj s polpenziou. Co sa tyka kuponiku na 1 noc gratis, tu je mozne uplatnit len z cennikovej ceny.
V pripade viacerych otazok ma prosim kontaktujte na www.villabetula@villabetula.sk
S pozdravom a prianim prijemneho dna
Martina Bizubova
VBR***

Viktória Halušková Šiváková

Dobrý deň,
Rada by som sa informovala,či je možné zvoliť si namiesto jazdy na bicykli – snowtubing?
Pekný deň

Villa Betula Resort

Dobrý deň, pani Viktória, samozrejme, že namiesto bicyklovania môžete využiť snowtubing :-) Balíček sme poskladali z rôznych atrakcií a ich alternatív pre priaznivé zimné, aj menej priaznivé jesenné teploty. Aby naši hostia mohli robiť v každom počasí nejaké aktivity. Ak máte ďalšie otázky, radi Vám na ne odpovieme. Prajeme pekný a vydarený deň :-) Tím VILLA BETULA

Katka Tr

dobry den, chcem sa opytat, mali by sme zaujem zakupit si 2× voucher, spolu teda na 4 noci. Mame vsak 2 deti, je mozne si priplatit apartman?? ak ako aka by bola cena??
dakujem

Villa Betul Resort

Dobry den pani Katka,
je moznost priplatit si apartman. Mame 2 druhy apartmanov – klasik a mezonetovy. Apartman klasik sa sklada z obyvacky a spalne. V spalni su 2 pevne lozka a je moznost jednej pristelky. V obyvacke je roztahovacia pohovka, ktora v rozlozenm stave sluzi ako pristelka pre 2 osoby. Obyvacka je prechodna, prechadza sa cez nu do spalne. Apartman ma samozrejme kupelnu s WC. Doplatok za tento apartman je 20€/1noc.
Mezonetovy apartman sa sklada tiez z dvoch izieb, jedna izba je na prizemi s dvoma pevnymi lozkami a druha na poschodi, tiez s dvoma pevnymi lozkami. Kupelna s WC je spolocna pre obidve izby na prizemi. Doplatok za tento apartman je 30€/1noc.
Akekolvek dalsie otazky Vam radi zodpovieme.
S pozdravom a prianim pekneho dna VBR***

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore