Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dioptrické sklá a rám okuliarov

4,3 / 5 OPTIKANET Banská Bystrica  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Kubíková

zľava platí aj na akciové alebo výpredajové modely
dioptrických rámov?

Eva

Dobry den,

chcela by som sa opytat, kolko si budem musiet doplatit za skla, ak by som si kupila Vami ponukany voucher v pripade, ze mam oboch ociach cylindre (jedno oko do –2 avsak druhe –2.25).
Dakujem vopred za odpoved.

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý deň.Odpoveď na Vašu otázku dostanete na našej pobočke. Vaše hodnoty sú mimo našu akciu,ale po konzultácii na prevádzke určite nájdeme riešenie k obojstrannej spokojnosti.

Ľubica Ničová

Dobrý deň,
vzhľadom k vyššie uvedeným diskusným príspevkom a otázkam, chcem aspoň takýmto spôsobom uistiť všetkých „budúcich“ zákazníkov, že naozaj sa dá zostaviť čo najvýhodnejšia cenová relácia na ponúkané produkty…od včera som „spokojná“ majiteľka nových okuliarov a hneď som si objednala i druhé.....veľká vďaka za všetky Vami ponúkané služby…pekný deň

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ľubica, sme radi, že sa nám akcia podarila. Nech sa Vám okuliare dobre nosia:)
Pekný deň

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý deň p.Ničová,
ďakujeme veľmi pekne za prejavenú dôveru.Nič nás nepoteší viac ako spokojný zákazník.Prajeme príjemný víkend

Renata Ticha

dobry vecer,zaujala ma tato ponuka,ale u ocneho som bola pred dvoma rokmi,nosim okuliare do dialky,a neviem,ci mozem mat skla z vasej ponuky,a zaujal ma uv filter,pracujem v obchode s klimou,dakujem

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý večer,
Aj tieto okuliarové šošovky sú vhodné pre Vás ak ste klasickým nositeľom okuliarov do diaľky a Vaše dioptrické hodnoty nepresiahli skladový rozsah ,tak ako je uvedené v ponuke.Tešíme sa na Vašu návštevu.

miroslav

Dobrý deń,prečo na internete su uvadzané ceny rámov cca od 40 eur a na predajni od 110 eur a vyššie?Nie je to zavadzanie?

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý deň,
je pravdou,že na e-shope máme aj okuliarové rámy v nižších cenových kategóriách,avšak jedná sa zhruba o 10 modelov zo starších kolekcií.E-shop prevádzkuje spoločnosť ktorá nie je platcom DPH a je bez zamestnancov a nájmu,čo taktiež výrazne ovplyvní cenu produktov.A nemôže­me s Vami súhlasiť,že sa jedná o zavádzanie,keďže každá naša predajňa má širokú škálu aj lacnejších rámov aj drahších produktov a množstvo kombinovateľných zliav.Veríme,že aj Vás s našou ponukou uspokojíme.Tešíme sa na Vašu návštevu.

Jarka

Je možné využiť aj pre sklá do diaľky ale samozafarbovacie heliovary s nejakým doplatkom ? dioptria +1,50. Ďakujem

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý večer,
samozrejme si môžete vybrať aj iný produkt,kolegyne Vám radi vysvetlia aký produkt je pre Vás najvhodnejší.Máme niekoľko typov fototropných samozafarbujúcich okuliarových šošoviek.Rozdiel si môžete doplatiť,pretože voucher je platný len na konkrétny typ okul.šošoviek.
Tešíme sa na Vašu návštevu.

Silvia Malatinská

dobrý deň, čo ak si v optike nevyberiem žiadne okuliare,lebo sa mi žiadne nezapáčia??? dá sa kupón spätne vrátiť? ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Silvia. Do 7 dní od obdržanie kupónu máte nárok na vrátenie peňazí bez udania dôvodu. Tak to skúste stihnúť do tých 7 dní a peniaze Vám určite vrátime naspäť. Pekný deň

Alena

Dobrý deň,
majú tieto sklá antireflexnú, hydrofóbnu, prípadne nejakú inú úpravu? Sú vhodné pri dlhodobej práci na PC?

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý deň,
áno,tieto okuliarové šošovky majú antireflex,hy­drofóbnu úpravu,obojstranné tvrdenie.Tento typ okuliarových šošoviek je vhodný nielen na prácu s pc,ale sú vhodné aj pre nositeľov,ktorí pracujú pod umelým osvetlením a v klimatizovaných priestoroch.Prajem pekný deň

Júlia

Dobrý deň,
keďže zakúpenie rámu je podmienkou uplatnenia zľavy, chcela by som sa opýtať prečo sa zľava na rám vo výške veku dá uplatniť len na veľmi malom sortimente ponúkaných rámov – v ponuke nebolo uvedené že ide o obmedzený sortiment rámov.
Ďakujem.

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý deň,
všetky okuliarové rámy sú na predajni rozdelené do sekcií podľa aktuálnosti kolekcie.Samozrejme do akcie vek spadajú okuliarové rámy starších kolekcií.Nepo­važujeme to za obmedzený počet,keďže si môžete vybrať zo širokej škály aj novej kolekcie za bezkonkurenčné ceny v pomere ku kvalite okuliarových rámov.Všetky okuliarové rámy sú od renomovaných európskych výrobcov.Veríme že Vás uspokojíme a tešíme sa na Vás.

Anka

Dobrý deň,
chcem sa spýtať či mi platí voucher v prípade ak pravé oko mám –3,25 a cylinder 0,5 a ľavé –3,0 a cylinder –0,5.
Ďakujem za odpoveď.

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý deň pani Anka,
voucher platí aj pri Vašich dioptrických hodnotách.Tešíme sa na Vašu návštevu.

Lucia

Ďakujem. Poplatok bol vrátený a už sa nevieme dočkať nových okuliarov. =o)

Zlavomat.sk

Dobrý deň Lucia sme radi:)

Simona

Dobry den,

chcela by som sa opytat, kolko si budem musiet doplatit za skla, ak by som si kupila Vami ponukany voucher v pripade, ze mam dioptrie do dialky do –6 dioptrii pricom na oboch ociach cylindre (jedno oko do –2 avsak druhe az –2.75).
Dakujem vopred za odpoved.

Júlia

Dobrý deň,
len si chcem overiť, či táto ponuka zahŕňa aj osadenie skiel do rámov. V ponuke sú vedené sklá zadarmo, rámy so zľavou a servis.
Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Júlia, cena zahŕňa aj osadenie do rámov. Pekný deň

Lubica

Dobrý deň, rozumiem správne, že moja 84-ročná mama dostane 84%-nú zľavu na rám?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Lubica, rozumiete správne. Pekný deň

Slávka Tomalová

Dobrý večer,
potrebujem okuliare, ale ešte som nebola na vyšetrení u lekára. Môžem kvalifikované vyšetrenie absolvovať u Vás a uplatniť kupón na sklá? V prípade potreby iného druhu skla /netuším čo je jednoohniskové sklo a čo budem potrebovať ja/ rozdiel doplatím?
Mimochodom, kto vymyslel to blikanie inzerátu, ten asi nechcel, aby sa ľudia trafili do diskusie?
Prajem Vám veľa úspechov,
 ST

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý večer p.Slávka,
samozrejme Vás náš oftalmológ vymeria,stačí sa telefonicky objednať na predajni.Voucher platí len na konkrétny typ okuliarovej šošovky,ale nemusíte sa obávať ,ako prvonositeľke odporúčam zatiaľ jednoohniskové okuliarové šošovky.Keď si korekciu vyskúšate ,ok.šošovky môžete kľudne vymeniť za multifokálne.S poz­dravom

Alena

Dobrý večer,
ešte nemám okuliare, ale už začínam mať problémy pri čítaní, preto si myslím, že budem potrebovať iba minimum dioptrií. Keďže sa jedná o stenšené sklá, uvažujem, čí by bol môj záujem opodstatnený. Tiež sa chcem spýtať na zľavu na rám, Keď bude rám stáť 99 Eur, mám 40 rokov, akú zľavu by som mala na rám?

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý deň,
aj pre Vás je vhodnou voľbou kúpa vouchera na okuliarové šošovky.Aj pri nízkych dioptriách dosiahneme dokonalý vzhľad okuliarov s okuliarovou šošovkou vo vyššom indexe /stenšenou/.E­liminujeme efekt zväčšeného oka pri plusových presbyopických korekciách.Zľavu na rám dostanete presne toľko percent,koľko máte rokov.Radi vás uvítame v našej optike,kde Vám korekciu zmeria oftalmológ.prí­jemný večer.

Monika

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či zľava na sklá platí aj prípade, že ide o astigmatika. Ďakujem

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý večer Monika,
astigmatizmus sa koriguje cylindrickými okuliarovými šošovkami,ktoré sa samozrejme dajú objednať aj pri tomto type ok.šošoviek.Pokiaľ nie je Vaša korekcia vyššia ako 6 sph dioptrií a 2 cyl. dioptrie voucher pre Vás bude vynikajúcou voľbou.Príjemný zvyšok dňa.

Mišinka

Dobrý deň, potrebovala by som oči vyšetriť a zmeriať lekárom, pretože doteraz som mala –6,5 a –5,..neviem presne. A lekár mi vždy písal vysokoindexové a cylindrické. Môžem kupón použiť na rozdielnu výšku dioptrií, môžem použiť takéto typy skiel na moju refrakčnú chybu? Vďaka

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý večer,
samozrejme môžete použiť voucher na rozdielny typ dioptrií.Tento typ okuliarových šošoviek môžete použiť,stenšenie je približne 15 až 20%.Tešíme sa na Vašu návštevu.

božena

Dobrý deň,
mala by som záujem o dioptrické sklá, potrebujem však aj do blízka aj do diaľky „multifokálne“. Vzťahuje sa voucher aj na tento typ skiel.
Ďakujem

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý večer p.Božena,
Voucher platí na konkrétný typ stenšenej okuliarovej šošovky.Neváhajte však s návštevou predajne,keďže akciové ceny okuliarových rámov sú veľmi atraktívne a kolegyne Vám radi predstavia produkty multifokálnych okuliarových šošoviek a pomôžu Vám s výberom.Prajem príjemný večer

Marián Mikula

Dobrý večer, chcem sa spýtať na presný názov a typ ponúkaného skla a predovšetkým výrobcu skiel. Ďakujem

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý podvečer p.Mikula,vzhľadom na širokú škálu produktov,kt.po­núkame v našich predajniach má zákazník možnosť výberu.Prvoradá je korekcia každého pacienta a výška dioptrií.Tešíme sa na Vašu návštevu,kde Vám kolegyne radi predstavia produkty v ponuke.

pusinatko

Dobrý den chcem sa spytat, či dobre chapem vašu zlavu, nasla som napr. ram za 99€. Cena bude 99€ (rám)+ 19,9€ (za sklá)? Dakujem za odpoved :-)

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý večer,
chápete to správne ,avšak na okuliarové rámy sú rôzne formy akcií na predajni, akcie sú vyselektované podľa kolekcií okuliarových rámov a podstatné je ,že štandardná suma okuliarových šošoviek na ktoré obdržíte voucher je podstatne vyššia,keďže sa jedná o stenšené okul.šošovky s kvalitnou antireflexnou úpravou,hydrofóbnou úpravou a tvrdením.UV filter je pri tomto produkte samozrejmosťou­.Tešíme sa na Vašu návštevu.

Robert Hudák

Cena 19,90 eur je za sadu dioptrických skiel t. j. 2 ks (ľavé a pravé) ? Pýtam sa preto, lebo na začiatku objednávky mi to automaticky zvolilo počet kusov 2 a cena 39,80 eur.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Róbert, stále sa to dá zmeniť na jeden kupón. Stačí Vám jeden kupón na dve sklá. Pekný deň

I.Dobiasová

Môžem si uplatniť zľavu aj keď nepôjdem na vyšetrenie, viem že mám dioptrie –3.V Žiari nad Hronom nie je obchod kde si môžem uplatniť túto zľavu?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, ošetrenie absolvovať nemusíte ak nechcete. V ponuke máme napísané v akých prevádzkach je možné kupón uplatniť. Pekný deň

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý deň p.Dobiasová,
Tešíme sa na Vás vo Zvolene na nám.SNP 16 alebo v B.Bystrici na Dolnej 7,alebo v OD Kaufland.

Ševčovičová

Zdravím Vás,
chcela by som sa opýtať, či je možné kupón uplatniť aj na osadenie samostatných skiel. Mám celkom nový rám okuliarov a do nich potrebujem nové dioprtické sklá. Ďakujem, Ševčovičová

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Ševčovičová, zakúpenie rámu je nutnou podmienkou k uplatneniu si zľavy na sklá. Pekný deň

Anna Bordáčová

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či sa dajú zakúpiť aj sklá s cylindrom 2, na čítanie,do dialky reagujúce na svetlo/ heliovary / aký je príplatok.
Ďakujem, prajem pekný deň.

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý deň pani Bordáčová,
je nutné vidieť presnú preskripciu na recepte,a kolegyne Vám presne vypočítajú cenu fototropnej okuliarovej šošovky.Na tento typ ok.šošoviek máme veľmi atraktívne ceny.Rozdiel by ste si doplatili.Tešíme sa na Vašu návštevu.

Jana Verešová

Zdarvím,aj ja mám recept od lekára na P- 1,75 a Ľ- 1,50 platila by zľava ?

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Verešová, zľava platí na sklá od – 6,00 až do + 6,00 sph. Pekný deň

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý deň pani Verešová,
aj pre Vaše dioptrické hodnoty platí zľava.

Peter Škarba

Chcel by som vedieť, že keď si zakúpim voucher, dokedy mi bude platiť a či je ešte zľava pri doklade od lekára, či optiky urobia okuliare na počkanie,. Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Peter, platnosť kupónu je do 17. 10. 2012. Informáciu o tom ako je to s predpismi na okuliare ešte zistíme a dáme Vám vedieť. Pekný deň

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý deň Peter,
podľa posledného vestníka má nárok na zľavu na rám nositeľ do 18 rokov,na okuliarové šošovky sú príspevky veľmi redukované,kon­krétna suma je podľa výšky dioptrickej hodnoty / kt.je nad rozsah skladový/.Okuliare na počkanie Vám vyhotovíme v B.Bystrici.Prajem príjemný deň.

eva jarošová,,Strážovská 17,Zilina

Dobrý den.Nikde nevidím cenu rámov na okuliare..Mám –3,5 dioptrií,môžem si kúpiť aj ja zlavu? Dakujem a prajem príjemný den…Jarošová

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Jarošová, rámy predpokladám na predajni majú rozličnú sumu. Môžete si pozrieť na stránke www.okuliare-optika.sk približné ceny. Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore