Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Svetový hit: sonická kefka SONIC Black Whitening pre snehobiely úsmev + zubný sneh

4,0 / 5 Sonická bieliaca kefka Trenčín  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Katka

Dobrý den,chcem sa opýtať či je táto kefka vhodná aj pre deti 6 rokov.
Dakujem

Soňa

Dobrý deň Katka, zodpovedať na túto otázku je veľmi individuálne. Sonická kefka je alternatívou v rôznych prípadoch, napr. keď si klasickou kefkou dieťa samo dobre zuby nevyčistí, ďalej z dôvodu nedostatočných motorických zručností u malých detí alebo je to motivačná záležitosť u mladistvých. Treba sa aj poradiť s ošetrujúcim stomatológom, aby dieťa malo zabezpečený ten správny prostriedok na starostlivosť o jeho ústnu hygienu. Záleží na motorike dieťaťa, ďalej to ako by znášalo sónickú kefku, akú má dieťa techniku čistenia zubov a či je alebo nie je indikácia na použitie. Odporúča sa ale skôr pre dospievajúce deti. Ďakujeme a pre ďalšie otázky sme Vám k dispozícii.

Eva

Dobrý deň.Chcela by som sa spýtať koľko hlavíc zubnej kefky obsahuje balenie. Prípadne kde a v akej cene sa zubné hlavice dajú zakúpiť.Vopred ďakujem za odpoveď.

Soňa

Prajem pekný deň Evka, súčasťou balenia sú dve hlavice zubnej kefky Black Whitening. Dokupovať sa dajú cez náš e-shop, či priamo osobne na našej predajni Legionárska 26 v Trenčíne, alebo vo vybraných lekárňach. Odporúčaná cena za balenie 2 ks náhradných hlavíc je 8,30 Eur. Ďakujeme a pre ďalšie otázky sme Vám k dispozícii.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore