Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Husacie hody pre dvoch alebo partiu až 6 osôb v hoteli INKA

4,0 / 5 Hotel SPECTRUM Trnava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Mária s rodinou

Moja otázka znie či predávajúci , resp. ponúkajúci pozná hus a kačicu ?
Tato ponuka vôbec nezodpovedala realite. Kúpili sme si tzv. hus pre 6 osôb, prepáčte, ale dostali sme na veľmi veľkom podnose naozaj toto čo popíšem . Lokše ( ktoré boli suché a studené ) navyše zvinute do nezvyčajných tvarov – tie tvorili 75% na podnose. V strede podnosu bolo par kúskov mäsa, ktoré bolo veľmi rozkúskované až na dve stehna a dva pahíle vyschnutých akože krídiel. Dovolím si tvrdiť, že to nebola určite hus a už nie celá hus.. Neviem či to bola aj kačka , alebo čo to bolo, lebo to bolo neidentifikovateľné na veľkosť a váhu .
Boli sme šiesti ( jeden vôbec nejedol a tým ostatným sa ušlo každému po jednom kúsku ale najviac si pochvaľovali kapustu . Nechápali sme tiež prečo bolo na tomto slovenskom jedle na lokšiach rozhádzaná rukola a malé šery rajčinky ? Táto ponuka vôbec nezodpovedala cene, za ktorú bola predávaná a neviem čo by vedelo na tomto stáť údajne 72 €.
Hus ponúkaná v Grobe je pekne uložená celá na mise. Nechceli sme to riešiť, nakoľko sme na hus pozvali svokru (u ktorej je to obľúbené jedlo) a bolo nám to veľmi trapné a nepríjemné kaziť jej posedenie s nami . Prepáčte, ale toto sa naozaj môže stať iba u nás na Slovensku ..Veľka hanba . Ďakujeme.. Na budúce budeme určite zvažovať či robiť nákupy touto formou alebo ísť na istotu …

Reštaurácia INKA

Dobrý deň,
ďakujem za Váš príspevok. Čo sa týka veľkosti a druhu jedla môžem Vám garantovať, že sa jednalo o hus a že mala skutočne 3100 g (v surovom stave).
Osobne som ich nakupoval a na sklade nemáme žiadne kačice a nakúpili sme husi všetky rovnaké s váhou 3100 g. Tak ako predpisu zákon váhu uvádzame v surovom stave.
Určite viete, že pečením sa aj hus aj kačica dosť spečie. Úbytok váhy je aj 30 %. V každom prípade vychádza cca 350 g na osobu (síce vrátane kostí) ale napríklad kuracie stehno váži 240 g a jednej osobe to stačí.
Na margo husi z Groba – tá je podstatne väčšia ale aj podstatne drahšia.

M.B.

je možna konzumacia jedla doma

Reštaurácia INKA

áno, ale je potrebné si jedlo vyzdvihnúť v reštaurácii, prípadne sa dohonúť na dovoze na telefonnom čísle 0948 590 524

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore