Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

1 € dáš, 20 € dostaneš

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Eva

Dobrý deň. Už predčasom som si kúpila kupon za 1EURO, ale nestihla som ho využiť včas. Mohli by ste „oneskoreny“ kupon akceptovat, alebo musím kupit novy za EURO??

ZUNO

Dobrý deň Eva, nemajte obavy :) Stačí si účet otvoriť do 10.9 a následne zaplatiť kartou do 30.9. Sľúbenú odmenu dostanete.

Lenka

neplanujete otvorit pobocku v Nitre? lebo inak asi nemam ako ukladat peniazky na ucet :)

ZUNO

Dobrý deň Lenka, pobočku zatiaľ v Nitre otvárať nebudeme. Peniaze si môžete vložiť na Váš ÚČET priamo na pošte vo Vašom meste. Na našich ZUNO ZÓNACH sa peniaze na účet nevkladajú.

Spiderka Ti

dobry den, ked si zakupim voucher ja a manzel, dostaneme obaja po 20 eur? alebo ked zakupim rodicom, aj oni dostanu kazdy po 20eur?

ZUNO

Dobrý deň Spiderka Ti, áno, každý z vás dostane 20 eur. Keď si otvorí účet na svoje meno a taktiež zaplatí kartou do 30.9.2012.

Martin K.

Sluzba Autopilot je na zaciatku aktivovana alebo deaktivovana? D

ZUNO

Dobrý deň Martin K., služba AUTOPILOT je na začiatku deaktivovaná. Ďakujeme za otázku.

ZUNO

Dobrý deň Martin K., služba AUTOPILOT je na začiatku deaktivovaná. Ďakujeme za otázku.

D

je služba autopilot povinná alebo sa dá zrušiť? z čoho by sa strhávala platba 0,80 eura, keby bola na účte nula?

ZUNO

Dobrý deň D, služba AUTOPILOT nie je povinná. Dá sa vypnúť a opäť zapnúť. Ak máte na ÚČTE nulový zostatok, týmto poplatkom sa dostanete do nepovoleného prečerpania, ktoré treba následne vyrovnať v dostatočnom čase. Pripomínam, že len poplatkom sa v ZUNO môžete dostať do nepovoleného prečepania. Teda nemôžete zaplatiť alebo vybrať z ÚČTU viac ako na ňom máte.

dominika

Dobrý deň, chcem sa opýtať, aká musí byť min. čiastka na karte aby som s ňou mohla platiť a teda aby sa mi na kartu pripočítali tých 20€ ?

ZUNO

Dobrý deň Dominika, kartou môžete zaplatiť akúkoľvek čiastku. Môžete si kúpiť napríklad noviny. Ďakujeme za otázku.

Peter B.

Reakcia na Nelu Kubasovú ( o 2 otázky vyššie): Tiež ma zaujímala možná kumulácia výhier, ktorá nie je logická a možná, čo potvrdzujete aj vy; potom ale asi máte tlačovú chybu v Podmienkach zľavomatu, kde v bode 1.3 e) píšete: ten, kto splní Podmienky a súčasne splní podmienky na výhru v súťaži myFRIENDS alebo MyFamily ako doporučiteľ, výhru v súťaži myFRIENDS alebo MyFamily ako doporučiteľ získa;

ZUNO

Dobrý deň Peter B., pri súťaži myFriends alebo myFamily môžete vystupovať ako odporúčateľ a odporučený. Otázka od Nely K. sa týkala situácie kedy si odporúčaný este kúpi aj voucher – tu sa výhra nekumuluje – hovorí o tom bod 1.3.d. Vy Peter ste popísali opačný prípad, ktorý povoľujeme – ten je práve spomenutý v bode 1.3.e. Tam sa nemýlime. Jednoducho ak si otvoríte ÚČET cez zľavomat nechceme vám ubrať možnosť odporučiť kamarátov cez myFriends alebo rodinných príslušníkov cez myFamily.

Patrícia

Ja to vidím tak: Na účet ZUNO mi príde výplata, odíde niekoľko trvalých príkazov, v obchodoch budem platiť kartou, občas zaplatím niečo do zahraničnej banky(čo teraz je za drahé peniaze, preto to riešim tak, že mi platbu uskutoční kamarát v Čechách a ja mu pošlem peniaze na jeho slovenský účet), raz za mesiac si dajmetomu vytiahnem peniaze z TB bankomatu, je nejako obmedzený počet platieb kartou, počet prevodov cez internetbanking? Ako je to s výpismi?

ZUNO

Dobrý deň Patricia, vidíte to správne, všetky Vami menované operácie, dokážete v ZUNO vykonať bez poplatku. Samozrejme až na tie štandartné zahraničné platby. Počet prevodov cez online banking nie je limitovaný, rovnako ako počet platieb kartou. Výpisy posielame zadarmo prostredníctvom e-mailu, na mesačnej báze. Ďakuejeme za otázky.

Patrícia

Do akej miery je ZUNO banka spoľahlivá? Máte nejaké záruky? Nezbankrotujete, keď ste tak nuloeuroví?:)

ZUNO

Dobrý deň Patrícia, nemusíte mať obavy, nezbankrotujeme. ZUNO patrí do silnej a stabilnej rakúskej bankovej skupiny Raiffeisen, ktorá patrí medzi 100 najväčších bánk na svete a o peniaze sa stará už 125 rokov. Vaše vklady sú chránené do výšky 100.000 € a to rakúskym fondom na ochranu vkladov. Ďakujeme za Vašu otázku.

Nela Kubasová

Dobry den,

jsem obcanem Ceske republiky, ktery zacal pracovat na Slovensku. Momentalne si vyrizuji prechodny pobyt. Bohuzel cizinecka policie ma na vyrizeni 90 dni, tim padem bych nesplnila podminku zaplatit kartou do 30.9. Vas voucher jsem si jiz zakoupila. Bylo by mozne ucet zalozit s tim, ze Vam prechodny pobyt dolozim zpetne? Pripadne bych si momentalne mohla od cizinecke policie vyzadat doklad, ze se ma zadost jiz vyrizuje. Muzete mi poradit, jaky by byl nejvhodnejsi postup, abych se mohla stat Vasim klientem a zaroven vyuzit tuto akci?
Druhy muj dotaz se tyka akce My friends. Je mozne tyto dve akce kombinovat spolu? Kamarad ma jiz ucet u zuno, tak by me doporucil a ja bych zaroven jeste vyuzila voucher z teto akce? Tedy ze za zalozeni a zaplaceni kartou do 30.9. dostanu 20 eur + 10 eur za akci My friends. A kamarad, ktery mne doporuci taktez dostane 10 eur?
Predem Vam mockrat dekuji za Vasi odpoved a preji vam krasny den.

ZUNO

Dobrý deň Nela. Odpoved na prvú otázku – pokiaľ ste občan Českej republiky, musíte mať pre otvorenie ÚČTU vydané povolenie na prechodný pobyt. Mrzí nás to, ale dočasný doklad neakceptujeme. Doklad potrebujete už pri vypisovaní žiadosti. Číslo Vášho dokladu je totiž vyžadovaný údaj. Verím však, že naša cudzinecká polícia vystaví Váš doklad skôr.
Odpoveď na druhú otázku – výhra v prípade, ktorý ste popisovali, sa nekumuluje, buď získate odmenu ako odporúčaná v rámci MyFriends alebo prostredníctvom voucheru cez zlavomat.sk. Viac v podmienkach platných pre zlavomat.sk bod 1.3.d, 1.3.e – http://www.zuno.sk/global/documents/sutaze/zuno-sutazne-podmienky-zlavomat-sk.pdf.

Alena

mozem zaplatit aj cez internet banking ak chcem ziskat 20 eur alebo musim zaplatit kartou ?

ZUNO

Dobrý deň Alena, na získanie 20 € treba uskutočniť platbu kartou cez POS terminál.

Lucy

Dobry den, mozu tuto ponuku vyuzit viacery rod. prislusnici z jednej domacnosti? Je tu tiez akcia obdobna ako v CR, doporuc priatela a ziskaj nieco? Ucet sa vytvara cez internet a dokumenty aj karta su dopravovane cez zasielkovu sluzbu? Dakujem za odpovede.

ZUNO

Dobrý deň Lucy, túto akciu môžu využiť aj viacerí rodinní príslušníci, stačí keď si kúpia vouchery a následne otvoria účty. Akcia, ktorú spomínate sa volá MyFriends a tá platí aj na Slovensku, viac na http://www.zuno.sk/myfriends/. Ďakujeme za otázku.

Paľo

Dobrý deň, aký je poplatok pri zmene údajov (napr. zmena čísla OP) a poplatok za doručenie zmluvy kuriérom.
Ďakujem Paľo

ZUNO

Dobrý deň Paľo, poplatok za zmenu údajov je 0 € a poplatok za doručenie zmluvy kuriérom je tiež 0 €.

Peter B.

Dobrý deň, kúpil som naraz 5 voucherov. Ja som si už aktivoval účet predpísaným spôsobom; ostatné vouchery som kupoval pre ostatných členov rodiny, známych… Dostanú aj oni 20,– €, ak použijú moje vouchery, alebo musia aj oni zakúpiť po jednom voucheri (čiže sa prihlásiť a registrovať na zľavomate), aby dostali 20,– €?

ZUNO

Dobrý deň Peter B., stačí ak Vašim rodinným príslušníkom a známym dáte čísla resp. kód z kúpených voucherov. Oni si potom aktivujú účet predpísaným spôsobom. S pozdravom ZUNO tim.

marta

dobrý deň, môžem sa opýtať, že ak už mám doručenú zmluvu,kedy dostanem vlastne tú kartu? dakujem

ZUNO

Dobrý deň Marta, pokiaľ ste zažiadali o kartu rovno pri otvorení účtu – tá by mala prísť do 5–10 pracovných dní. Zo skúseností vieme, že naše karty bežne chodia do 3–4 pracovných dní.

juraj

Ako je to s vkladom hotovosti na účet v Zuno?
Máte nejakého zmluvného partnera?

ZUNO

Dobrý deň Juraj, vkladať do ZUNO peniaze v hotovosti môžete na pošte, poštovou poukážkou typ U. Je to univerzálny spôsob ako vkladať hotovosť do ktorejkoľvek banky v SR. Viac na http://www.posta.sk/sluzby/postovy-poukaz-na-ucet.
ZUNO pre túto operáciu iného zmluvného partnera nemá.

Marian Chovanec

Mozu tuto ponuku vyuzit aj dvaja celnovia rodiny?Ja uz som vyuzil a teraz uvazuje mama.

ZUNO

Dobrý deň Marian, pokiaľ si Vaša mamina zakúpi voucher, následne otvorí účet a splní tak podmienky má nárok na 20€, podľa podmienok platných pre túto akciu.

David

citujem jednu vašu odpoveď spred 4 dňami: „Dobrý deň Jaromír, ponuka ZUNO platí od 6.8.2012 do 9.8.2012. Zostáva Vam teda ešte dostatok času na kúpu vouchera.“ ..dnes je 11. 8. a do konca akcie je momentalne odpočitavanie na cca 36 hodin.. tak sa to predĺžilo alebo ste sa pomýlili?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Dávid, ponuka sa predĺžila. Pekný deň

ZUNO

Dobrý deň David, ja len doplním, že predaj voucherov je predĺžený do 17.8. A nie nepomýlili sme sa, len vychádzame v ústrety veľkému počtu záujemcov o ÚČET v ZUNO :)

Marek

Dobrý večer, chcem sa opýtať či bonus 20 EUR môže získať aj moja manželka po splnení dohodnutých podmienok, keďže ja už som členom ZUNO banky.

ZUNO

Dobrý deň Marek, pokiaľ Vaša pani manželka odporučí iného člena rodiny, ktorý ešte nemá otvorený účet tak má samozrejme nárok na 20€. Kedže vy už otvorený účet máte, vás už odporučiť nemôže.

SUSY

Pisali ste mi vcera aby som Vam poslala email aj s cislom ale asi ked ste videli ze je zahranicnè tak preto ste nevolali. A asi uz mate aj dost zakaznikov. Aspon emailom ste mohli odpovedat. Dakujem.

ZUNO

Dobrý deň Susy, medzičasom sme už spolu komunikovali aj mailom aj telefonicky. Dnes 13.8 Vás dúfam poteším dobrou správou, v zmysle nášho telefonátu.

MIRIAM

Dobry den, mam jednu otazku. Co sa tyka tych nulovych poplatkov za vedenie uctov , karty a ostatnych , platia na vzdy, alebo len na urcite obdobie…napr. jedneho roku a podobne? Pekne dakujem.

ZUNO

Dobrý deň Miriam, uvedené poplatky neplánujeme meniť. To, že sú nulové nesúvisí s touto akciou, máme ich také od začiatku. Ďakujem za otázku.

susy

Dobry den,tak som si precitala Vasu odpoved,ale kedze osobne do pobocky nemozem ist lebo je daleko a vravite ze druha moznost je kurier. ale kuriera kto zaplati? lebo ked zakaznik,tak urcite mu nezostane tych 20 eu. a hlavne ten kurier by prisiel aj v oktobri ak sa nedostanem skor domov? dakujem…

ZUNO

Dobrý deň, kuriéra platí samozrejme ZUNO, otvorenie účtu je za 0 €. Treba však myslieť na to, že pre získanie 20 € platí podmienka, uskutočniť platbu kartou do 30.9, čo sa bije s októbrom. Mám nápad SUSY, prosím napíšte mi Vaše kontaktné údaje – mobil najlepšie na mail info@zuno.sk do predmetu prosím uveďte „zlavomat.sk“ a zavoláme Vám a zistíme aká presne je Vaša situácia.

Jaromír Flegel

Prečo máte na prednej strane uvedený čas do skončenia ponuky iba hodiny do polnoci dnešného dňa a nie až do skutočného konca akcie, ako je u inzerátov v ČR?

ZUNO

Dobrý deň Jaromír, ponuka ZUNO platí od 6.8.2012 do 9.8.2012. Zostáva Vam teda ešte dostatok času na kúpu vouchera.

SUSY

Dobry vecer,zaujala ma tato ponuka ale prepacte ked sa mi to nejak nezda. zdrziavam sa viac-menej v zahranici,a tu takèto a inè ponuky,akcie,bo­nusy,darceky je normalna zalezitost ale aby na slovensku niekto daroval a este k tomu banka a dokonca az 20 eu?? kde je pes zakopany? a ak nie je,mohla by som vsetko uskutocnit odtialto cez pocitac? ako vlozim ale peniaze aby som ten prvy nakup mohla uskutocnit? a ako si tu kartu vyzdvihnem? ja som teraz mimo,neviem ci sa vratit do mesiaca na sk a byvam asi 100 km od bratislavy (takze osobne neviem ist do pobocky),takze ako mozem postupovat? dakujem vopred za odpovede.

ZUNO

Dobrý deň SUSY, dali ste nám viacero zaujímavých otázok. My v ZUNO máme zvieratá radi, psíkov nezakopávame, nepredávame ani mačky vo vreci a ani pekne nespievame, keď vtáčka lapáme. Sme otvorení v komunikácii s klientom, online pre klienta 24/7, ale najmä sme iní. Preto sa snažíme odlíšiť od ostatných, v prvom rade, kvalitným portfóliom produktov, na ktorom neustále pracujeme a z času na čas podporíme našich klientov takouto ponukou, akciou, bonusom poprípade darčekom. Všetky dostupné informácie, vrátane prehľadného cenníka bez malých písmen, máme na www.zuno.sk
ÚČET si môžete otvoriť prostredníctvom internetu, zmluvu treba podpísať na Slovensku, buď prostredníctvom kuriéra alebo na niektorej z našich 3 pobočiek v Bratislave, Žiline alebo v Košiciach. Peniaze si viete vložiť prevodom z iného účtu alebo na slovenskej pošte dokonca v hotovosti. No a KARTU Vám pošleme na akúkoľvek adresu na Slovensku, kde Vás počká, kým si ju vytiahnete zo schránky. Tak ako SUSY, idete do toho?

Filip Ektor

Chcel by som sa opytat, na www.zuno.sk/zlavomat.sk som zadal prislusne udaje a v dalsom kroku som bol rovno presmerovany na vytvorenie uctu a dalej uz nebolo nic spominane o tejto „akcii 20€“. Je to v poriadku? Dakujem

ZUNO

Dobrý deň Filip je to v poriadku, dostali ste sa na stránku, kde si vypíšete ziadosť o ÚČET a následne Vás kontaktuje kuriér a dohodne si s Vami podpis zmluvy. Potom už len stači zaplatiť kartou do 30.9.2012 a 20€ je doma.

Adam

Prečo neviem kúpiť tento voucher za kredit? Ak v objednávke zadám „Platbu s kreditmi“ neviem dokončiť objednávku, systém ma nepúšťa ďalej v objednávke, hoci mám kredit 150?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Adam, platbu kreditmi je možné uplatniť iba pri voucheroch s hodnotou 6 € a viac. Pekný deň

Mike

Dobrý deň, rád by som su založil Váš účet, ale som mometálne v zahraničí. Je to nejako môžné vyriešiť? Doručiť to sem alebo dohodnúť termín podpisu až na posledný týždeň akcie?
Dakujem

ZUNO

Dobrý deň Mike, v prvom rade nás teší, že ste prejavili záujem o ÚČET ZUNO. Podľa našich podmienok si môžete kúpiť voucher teraz. Následne máte dve možnosti : 1. Do 10.9.2012 treba vyplniť žiadosť o otvorenie účtu cez link www.zuno.sk/zlavomat. Následne Vás kontaktuje kuriér a vy podpíšete zmluvu. Kuriér však doručuje zmluvy len na území Slovenska. 2. Do 10.9.2012 nav­štívite niektorú z pobočiek na Slovensku, s kódom z voucheru a kolegovia Vám, cez vyššie spomínaný link, otvoria ÚČET na počkanie. Pobočky resp. ZUNO ZÓNY sú v Bratislave, Žiline, Košiciach a sú otvorené aj cez víkendy, v čase od 10:00 do 21:00. Otázka na záver : Stihnete byť na Slovensku do 10.9?

EC

Dobrý večer,
chcem sa opýtať, či je možné vydať k jednému účtu 2 platobné karty? A ak áno, aký je poplatok za 2.kartu.

Ďakujem za odpoveď.

ZUNO

Dobrý deň EC, v ZUNO môže mať klient k svojmu účtu jednu platobnú kartu. Tá je vydavaná bezplatne.

Martin K.

Ako dlho trva vydanie karty? dakujem

ZUNO

Dobrý deň Martin, vydanie platobnej karty trvá od 5 až 10 pracovných dní. No bežne sa stáva, že sa kartu podarí doručiť aj do 3–4 dní.

Tatiana

Takze ked uz mam v zuno otvoreny ucet aj sporenie, nie je mozne aby som si na svoje meno otvorila cez tuto akciu druhy s druhou kartou?

ZUNO

Dobrý deň Tatiana, v ZUNO môžete mať otvorený jeden bežný účet, ku ktorému je vydaná jedna platobná KARTA čo je Váš prípad. Túto akciu máme pre nových klientov, čiže už nie je možné, aby ste si týmto spôsobom otvorili ďalší účet.

Jano

Dobry den,
Ja nemam zalozeny ucet mam len vyplnenu ziadost o ucet. Bolo mi povedane ze ucet je funkcny az po jeho aktivacii. Takze moj ucet nie je zalozeny v tejto chvili a nevyuzivam ziadne Vase sluzby.

ZUNO

Mrzí nás to, ale pokiaľ ste už požiadali o zriadenie účtu tým, že ste vyplnili žiadosť cez našu webovú stránku a nepoužili ste link www.zuno.sk/zlavomat.sk (http://www.zuno.sk/zlavomat.sk), nemáte podľa bodu 1.1.e Súťažných podmienok Zlavomat.sk nárok na sumu 20€. Preto Vám ZUNO umožňuje voucher aspoň podarovať.

Daniela Hricová

Mozem kupit voucher aj pre dieta do 15 rokov?

ZUNO

Dobrý deň Daniela, toto žial nie je možné. Kúpiť tento voucher a tým pádom aj otvoriť ÚČET si može len osoba, ktorá v čase zapojenia sa do akcie dovŕšila 18. rok.

Jano

Dobry den,


Prosim Vas da sa tento voucher pouzit aj vtedy ak uz mam vyplneny formular (ziadost o ucet) na zuno.sk, ale este som si neaktivoval ucet po prichode kuriera so startovacim balickom? Ak ano, akym sposobom? 


Dakujem za Vasu odpoved
ZUNO

Dobrý deň Jano, podľa podmienok, musí byť účet založený po kúpe voucheru na zlavomat.sk cez link : www.zuno.sk/zlavomat.sk. Čiže sa nedá použiť. Možete ale už kúpený voucher darovať. A ÚČET si otvorí kamarát, známy alebo rodinný príslušník.

Lucia

Áno, cenník som videla, ale tam je poplatok 0€ za vedenie karty. Ja sa pýtam na vydanie karty.

Zlavomat.sk

Lucia k ÚČTU aj ÚČTU PLUS máte kartu za 0 €.

ZUNO

Dobrý deň Lucia, poplatok za vydanie, vedenie a tiež zrušenie karty je 0€. Dúfam, že Vás ZUNO potešilo :)

Lucia

Aký je poplatok za vydanie karty?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Lucia. V prvej otázke tejto diskusie je odpoveď aj s cenníkom všetkých produktov a služieb. Pekný deň

Dada

Dobrý deň,kde nájdem najbližšiu pobočku.Som z Kysuckého Nového Mesta.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Dada, pobočky sú v Bratislave, Žiline a Košiciach. Pekný deň

ZUNO

Dobrý deň Dada, pripájam k odpovedi link na ZUNO webovú stránku kde sú presné informacie o našich ZUNO ZÓNACH, dokonca s fotkami našich ZUNO asistentov : http://www.zuno.sk/o-nas/zuno-zony/

Natália

Mám záujem o ÚČET PLUS. Vzťahuje sa akcia aj naň?

ZUNO

Dobrý deň Natália, ZUNO teší Váš záujem o ÚČET PLUS. Odpoveď ja áno. Platí totiž, že každý klient si v ZUNO otvorí najprv normálny ÚČET, ktorý si vie ihneď prestaviť na ÚČET PLUS a využívať jeho výhody – výbery v zahraničí za 0€, bezplatnú sms notifikáciu, bezplatnú službu AUTOPILOT. Viac v našom novom cenníku : http://www.zuno.sk/pomoc/uzitocne-informacie/cennik/

Miriam

ked chcete platit kartou musite tam mat nejake peniaze,az potom vam pripisu tych 20 euri. Zaplatit mozete hocico. Normalne ako v obchode. Nemam hotovost a idem si kupit 10 rozkov,tak to zaplatim kartou, aj ked sa pozeraju divne.

ZUNO

Dobrý deň Miriam, správny postreh. Keďže mám ZUNO účet a tiež neplatím poplatok za platbu kartou, pozerajú na mňa podobne. Aj keď už si v obchodoch zvykajú :)

Dusan Malo

Uvádzate,že dostanem embosovanú kartu,ale ZUNO uvádza kartu VISA STANDART-budem s ňou mocť platiť zahraničným hotelom,poprípade za letenky od zahr, let.spoločnos­ti?Dík.

ZUNO

Dobrý deň Dušan, to čo uvádzame je pravda ZUNO ponúka kartu VISA STANDART, ktorá je naozaj embosovaná. Dá sa s ňou platiť zahraničným hotelom, poprípade platiť za letenky. Pokiaľ navštívite naše pobočky v Bratislave, Žiline alebo Košiciach, kolegovia Vám túto kartu radi ukážu.

Denisa

Dobry den, chcela by som sa spytat, v akej vyske musi byt ta platba kartou pre ziskanie 20 eur, ci sa jedna o akukolvek platbu, npr. nakup v obchode za 15 eur alebo to musi byt nakup za npr 300 eur, ci to je nejako podmienene,aka musi byt ta minimalna suma nakupu. Dakujem

ZUNO

Dobrý deň Denisa, nie je stanovená žiadna minimálna suma, ktorú musíte zaplatiť, aby ste získali od ZUNO 20€.

Tomáš Ihnátko Ihny

je neaka minimalna suma ktoru musim zaplatit u obchodnika alebo na nete ? aby mi na ucet pribudlo 20€

ZUNO

Dobrý deň Tomáš, nie je daný žiadny limit, žiadna minimálna suma. Môžete si kúpiť napríklad zdravé raňajky :)

Miriam

naco by som si mala kupovat voucher za 1 euro,ked ucet mi zalozia aj tak a platia tie iste pravidla! Ked zaplatim prvu platbu, tak mi na ucet pripisu 20 euro.Staci ist do zuna alebo zavolat na infolinku!

ZUNO

Dobrý deň Miriam, dobrý dôvod je práve tých 20€, ktoré Vám ZUNO pripíše po prvej úspešnej platbe kartou, bez ohľadu na jej výšku. Pokiaľ si otvoríte účet a nekúpite si predtým voucher zo zlavomat.sk v hodnote 1€, tak odmenu 20€ od ZUNO nezískate. Viac v podmienkach : http://www.zuno.sk/global/documents/sutaze/zuno-sutazne-podmienky-zlavomat-sk.pdf

LB

Viero, proc se nepodivate na nabidku produktu teto banky, kterou maji na svych internetovych strankach? :)

ZUNO

Dobrý deň LB, ďakujeme za pomoc pri odpovediach našim potencialnym klientom :)

Mária Appelová

Dobrý deň, zaplatiť kartou u obchodníka sa dá aj v prípade, že je na účte 0?

ZUNO

Dobrý deň Mária, žiaľ nie. Musíte mať na ZUNO účte nejakú čiastku, aby ste mohli platiť kartou.

Viera

dobry den,
chcem sa spytat, ake poplatky si uctujete za vedenie uctu, platbu kartou a prevody cez internet banking, dakujem

ZUNO

Dobrý deň Viera, na Vašu otázku mám potešujúcu odpoveď : vedenie účtu je za 0€, platby kartou sú taktiež za 0€ a to za domáce aj zahraničné platby. No a prevody v rámci online bankingu máme za 0€ : pri domácich prevodoch a SEPA platbách podobne zriadenie, vedenie a zrušenie inkás a trvalých príkazov. Štandartné zahraničné platby sú spoplatnené v zmysle cenníka, viac na našej webovej stránke : http://www.zuno.sk/pomoc/uzitocne-informacie/cennik/.

Peter

ked mi bude pripisana odmena 20 eur a ja som ju minul aka je cena za zrusenie uctu dakujem .

ZUNO

Dobrý deň Peter, cena za zrušenie účtu je 0€, podobne ako za vedenie účtu, no my v ZUNO dúfame, že sa Vám účet zapáči a budete ho aj naďalej používať. Ako jedna z mála bánk sme od dnešného dňa upravili viaceré poplatky smerom nadol. Viac na http://www.zuno.sk/global/documents/Cennik-od-6-8-2012.pdf

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore