Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Exkluzívny VIP MEGA SILVESTER na Dunaji

2,5 / 5 VIP Silvester Bratislava - Petržalka  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Dominik

kupil som vouchery už ich mam aj na maili aj kody a piše sa ta že mam poslat ešte mail aby som ho uplatnil ale zatial mi nikdo neodpisuje tak chcem vediet či to stači len vytlačit a vlastne už som tam uvas zaregistrovany ako host alebo nie kedže to už dnes konči tak nechcem aby mi tie peniaze prepadli.

Mega Silvester

Cez víkend v office nepracujeme. Kupóny budú uplatnené v pondelok kedy budeme Vstupenky posielať poštou na Vami uvedenú adresu.

Barbora

Ok. Rozumiem, že je ťažké vyhovieť každému. Jednoducho som navyknutá mať svoje miesto pekne rezervované, či už v klube, divadle alebo reštaurácií. Tak chápte to aj vy. :) Radšej by ste mohli zverejniť viac informácií o nápojovom lístku a o tých žetónoch. To by zaujímalo asi najviac ľudí. Ďakujeme!

Barbora

Podľa informácií priamo od čašníčky z Lodcafe, sa vôbec nemôžeme riadiť cenníkom z webovej stránky. Bude zostavený špeciálny lístok, a ceny budú prekonvertované na žetóny. Takže sa bude platiť žetónmi (v dnešnej dobe by som uvítala špeciálne platobné karty), kedy1 žetón bude mať určitú hodnotu. Tieto žetóny si môžeme zakúpiť celovečerne, avšak ak nám ostanú, nemôžu sa zameniť spätne. Rovnako by som poopravila obsah cateringu z „studené misy, minerálka…“ na studené misy a minerálku. Taktiež v cene lístka sú určené miesta na státie. K rezervácií stola mi nevedela nič povedať. Tak dúfam, že nebude treba celý večer stát :)

Mega Silvester

Rezervácie stolov v tento večer neprebiehajú nakoľko je veľmi obtiažné vyhovieť špecifickým skupinovým ale aj separé požiadavkám návštevníkom. Obzvlášť keď sa počet a stav „rezervácie“ v závislosti na počte ľudí neustále mení. Rezervovať miesto na sedenie si môžete jednoducho včasným príchodom. Nie je možné usadiť všetkých 500 ľudí, tanečné podujatie nie je klasifikované ako „divadlo“ kde má v cene Vstupenky návštevník automaticky miesto na sedenie. Chápte loď prosím ako club. Ľudia sa počas noci prestriedajú a myslím, že celú noc naozaj stáť nebudete.

Jozef

Zdravím , ako je to s alkoholom. Co je v cene, ak nieje tak potom je niekde zverejneny napojovy listok s cenami?

Miriama Takácsová

Dobry den. V cene je z alkoholickych napojov welcome drink. ohladne cien odporucame navstivit oficialnu web stranku lod cafe

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore