Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Ročné členstvo v Body Energy Club

4,8 / 5 BODY Energy Club Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Eva

Dobry den, chcem sa opytat, ci je parkovanie spoplatnene alebo je pre clenov BEC zdarma?

BODY ENERGY CLUB

Dobry den Eva.
Parkovanie je pre clenov BEC zdarma.

Lubo

dobry den, mohli by ste mi prosim povedat aka je kapacita vasho klubu, kolko ma aktualne clenov a kolko planuje prijat vdaka zlavomatu, pripadne dalsim akciam v najblizsom kvartale ?

BODY ENERGY CLUB

Sucasna kapacita BEC nie je zdaleka naplnena a aj napriek narastu clenov, vdaka zlavomatu, sa vobec nemeni…niekomu koncom mesiaca konci clenske, ktore nepredlzi a niekto novy sa zase clenom stane…pocet clenov sa od aprila nemeni.

Tibor

Mam platne clenstvo a uz teraz bez 100 novych clenov sa cez tyzden poobede od 16–20 neda vo fitku ani pohnut… mysli niekto na konfort clenov, ci len na to ako vytrieskat co najviac penazi, uz teraz sa necim konfortne pri navsteve klubu.. od aprila to bude jak v sardinkarni.. dakujem pekne.

BODY ENERGY CLUB

Mrzi nás Váš pocit Tibor, ale napriek nárastu 100 nových členstiev vďaka Zľavomatu, sa celkový počet členov nášho clubu zásadne nemení. Každý mesiac pribúdajú noví členovia, ale rovnaký počet je aj členov, ktorí si členstvo nepredĺžia. Akcia na zlavomat.sk je časovo obmedzená akcia na jeden týždeň, mesiac marec končí daňovým priznaním, ktoré má zásadný vplyv na všetky aspekty ekonomického chodu bežného života. Ako každý podnikateľský subjekt máme aj my právo na jednorázovú akciu s cieľom dosiahnutia požadovaného mesačného obratu, v záujme zachovania štandardu, na ktorý sú klienti BEC zvyknutí.

Zuzana Horváthová

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je v tej cene zarátaný aj vstupný poplatok.

BODY ENERGY CLUB

Zuzana v cene 499,– je zarátaný aj vstupný poplatok.

Lubo

Dobry den, chcem sa opytat kolko clenov ma body energy club a ci nebude problem ked predate napriklad 150 clenstiev s kapacitou v clube vo fitku pripadne vo wellnesse. Rano bolo clenstiev na predaj 30, teraz ich uz je 90.
zaroven by som sa chcel opytat ci Zlavomat garantuje moznost vyuzit zlavu po cely rok od aktivacie a nemoze nastat situacia ze club o mesiac zavru

BODY ENERGY CLUB

Pekný deň Lubo. Body Energy Club nemá ešte naplnenú kapacitu a situácia so zavretím clubu určite nenastane.

Lubos

dobry den, tiez by ma zaujimalo ci je mozne aktivovat clenstvo napriklad od septembra, nakolko mam platne clenstvo v inom klube. dakujem

BODY ENERGY CLUB

Pekný deň Ľuboš.
Možnosť aktivácie je najneskôr 14. apríla 2013.

Kristina

Dobrý deň prajem, je možné kupón uhradiť napr. na 3×?
Vopred ďakujem za odpoveď

Zlavomat.sk

Pekný deň Kristína. Bohužiaľ nie. Náš systém Vaše platby vyhodnotí ako nedoplatky a bude Vám ich vracať naspäť.

Lenka

Dobrý deň,
rada by som sa opýtala, či by som voucher mohla vymeniť za ročné členstvo priamo v BEC až v septembri a tým pádom by mi členstvo platilo od septembra 2013– september 2014? Ďakujem.

BODY ENERGY CLUB

Pekný deň Lenka. Bohužiaľ nie nakoľko možnosť aktivácie je najneskôr 14. apríla 2013.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore