Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Fit po Vianociach s prístrojovou lymfodrenážou

4,1 / 5 Bioregana Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Zuzana

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na presný typ prístroja, koľko má komôr, pokiaľ siahajú „nohavice“ a aký je poplatok za návleky do tohto prístroja. Vykonáva túto masáž kvalifikovaný pracovník a či vykonáva ručné uvoľnenie uzlín pred zákrokom. ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Zuzana,

prístroj má 12 komôr. Masáž vykonáva kvalifikovaný pracovník, uvoľnenie uzlín vykonáva masér na žiadosť zákazníka. Ponúkajú dva typy nohavíc. Jedny nohavice sú uzavreté po pás a druhé nohavice majú uvoľnené chodidlo.

MUDr.Vajová – lekársky poradca firmy BIOREGANA

Dobrý deň,

Prístrojová lymfodrenáž sa poskytuje s dvoma lymfodrenážnymi prístrojmi. Návleky sú 12 komorové. Intenzita nafukovania sa môže nastaviť podľa priania klienta. Uvoľnovanie lymfatických uzlín robí kvalifikovaný masér – bývalý športový masér na prianie klienta. V prípade zdravotných problémov sa môže klient poradiť s lekárom firmy,ktorý na základe udávaných zdravotných problémov doporučí alebo nedoporučí procedúry cestou prístrojového lymfodrenážneho návleku.Doporučí čo by mohlo pomôcť k zbaveniu sa zdravotných problémov klienta.
Pozdravujem a prajem krásny zvyšok dňa.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore