Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Oddychový pobyt v kúpeľnom meste Rajecké Teplice

2,8 / 5 Vila Zelený dom Rajecké Teplice (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Benefity
rencasarvaicova@centrum.sk

Dobry den.Da sa pobyt predlzit na 3 popripade styri noci?a aka by bola cena?Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

pobyt je možné predĺžiť. Pokiaľ sa jedná o tri noci, je potrebné zakúpiť jeden voucher na dve noci, príplatok za tretiu noc sa uhrádza priamo na mieste. Príplatok predstavuje polovicu ceny voucheru. Pokiaľ máte záujem o 4 noci je potrebné zakúpiť 2 vouchery.

Ing.Dušan

Nepravdivé údaje boli uvedené keď ste napísali o konforte v zariadení a pri vstupe sme videli že prádlo na posteliach od vyžehlenia pri výrobe nepoznalo žehličku, uteráky nie voňali ale páchli po neznámom médiu, ktoré bolo pridané do práčky a boli derave asi pochádzali ešte z doby keď bol otvorený objekt, v noci netiekla teplá voda, televízor aký bol na izbe č.11 dneska nájdete vyložený pred domom, ktorý sa ho chce zbaviť s dvomi programami aj to nekvalitnými a nehovoriac o hygiene, keď za celú dobu pobytu izba nebola ani raz uprataná na niektoré s týchto nedostatkov bol upozornený vedúci zariadenia, ktorého reakcia bolo myknutie plecom a pri odchode som mu povedal, že o nedostatkoch budem informovať dotknuté orgány ohľadom objektu kde ho reakcia bola nech informujem tak že veci sa majú asi tak a neodpovedali ste mi na otázku či ste objekt navštívili osobne.

Ján Gašper

Pekný deň pán Ing. Dušan,
Odpoveď na Vašu otázku znie – Áno = osobne som navštívil tento penzión niekoľkokrát. Je to štanadardný postup → každé zariadenie, ktoré ponúkame navštívi náš obchodný zástupca. Vila Zelený dom spolupracuje so Zľavomatom už takmer rok. Zariadenie ponúka bežné služby a výnimočná tam je len chladnička a vaňa na každej izbe, sudová sauna a kvalitná masáž (viem o čom hovorím) za výnimočne nízku cenu. Vašu sťažnosť určite prejednám s prevádzkovateľom zariadenia. O probléme teplej vody sme sa už rozprávali. Izby sú vybavené vaňou, nie sprchovacím kútom a mnoho hostí si dopraje teplý kúpeľ. Keď sa tak stane pri plnom obsadení zariadenia v jednom čase – väčšinou vo večerných hodinách, teplá voda sa rýchlo minie a napriek všetkej snahe o rýchly ohrev je teplej vody nedostatok. TV prijímače, umiestnené v izbách sú také aké sú, ale všetky sú funkčné. V prípade poruchy sú postupne vymieňané. Ohľadom prádla Vašu sťažnosť prejednám s prevádzkovateľom zariadenia.
Za vzniknuté nedorozumenia sa Vám v mene Zľavomatu ospravedlňujem.

Katka

Dobrý den
Chceme sa spýtať ci je nejaká ďalšia Zlava nakoľko sme pravidelný hostia vášho zariadenia a radi sa vraciame

Vila Zeleny dom

Dobrý den Sme potešený vašou priazňou. Je možné čerpať ďalšie Zlavy na služby u nas

Ing.Dušan

V dňoch 31.12.2014 až 4.1.2015 som absolvoval pobyt v tomto objekte, ktorý portál prezentuje ako niečo výnimočné. Až 90 percent účastníkov tohto pobytu malo opačný názor. Tento objekt je v takom stave že dotknuté kontrolné orgány by určite žiadali nápravu s podmienkou jeho uzatvorenia. To čo čaká účastníkov pobytu je jedine nemilé prekvapenie za čo vlastne zaplatili, preto kto si prečíta túto otázku nech radšej sa predom vzdá zakúpenia pobytu v tomto zariadení. Bol niekto s portálu vôbec pozrieť toto zariadenie a ak áno tak prečo o ňom zverejňuje nepravdivé údaje?

Zlavomat.sk

Pekný deň pán Ing. Dušan,

prosím Vás ktoré informácie sú nepravdivé? Reklamovali ste pobyt priamo na mieste?

Ľubica

Chcem sa opýtať,či platí 50 percetná zľava na masáž aj v prípade zakúpenia vouchera bez masáže (lebo v texte je uvedené, že zľava na „ďalšiu“ masáž). Ďakujem.

Vila Zeleny dom

Zlava platí na všetky masáže a služby

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore