Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

7 dní na Makarskej Riviére, Tučepi

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Zuzana a Adrian

Dobrý deň, chcem sa poďakovať za krásnu dovolenku, bolo super len to malo jedinú chybu- málo nám bolo. nabudúce aj na dva týždne… Ps: rafting bol nezabudnuteľný… treba využiť všetky fakultatívne výlety- stojí to za to!!!

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zuzana a Adrian. Ďakujeme za príspevok. Sme radi, že je tu aj iný pohľad na vec. A ukazuje sa, že koľko ľudí toľko chutí. Pekný deň prajem

Petra

Pred chvíľou,som čítala komentár ,,Martina" a vidím,že je zmazaný.Zrejme zmažete aj môj,keď že sa chcem ku tomu vyjadriť,aké je to po prvé od vás nekorektné,že pravdivú kritiku hneď zmažete a nechávate si len to čo vám pasuje.Po druhé,tiež som si pomyslela,o ,,Katke" ,že jej reakcia bola úbohá vzhľadom na to,že skutočne,keď ponúkam tovar,či službu,určite nie takto!!

Zlavomat.sk

Dobrý deň Petra rozhodli sme sa, že príspevok nebude verejný z toho dôvodu, že autor nechce zverejniť svoje meno a tým pádom my nemôžeme vedieť či z jeho strany nejde o poškodzovanie dobrého mena CK.

Martin

Zdravím Vás.


Chcel by som reagovať iba na odpoveď Vášho partnera / Katka /. Často navštevujem Váš zľavový portál a čítam aj názory na práve prebiehajúce ponuky.
Dosť ma zaujala odpoveď p.Katky na adresu Vášho zákazníka. Súhlasím s tým, že by sa mal pod svoju kritiku podpísať, ale aj napriek tomu som nikdy nečítal tak nekvalifikovanú, primitívnu a drzú reakciu od toho, kto ponúka tovar, či službu na Vašom portály.
Určite by som nikdy práve na základe tejto neprofesionálnej odpovede nešiel na spomínaný zájazd, nakoľko už odpoveď svedčí o chabej úrovni cestovnej kancelárie. Stačí si ju prečítať a trocha sa zamyslieť a ihneď budete vedieť aké služby spomínaná cestovná kancelária asi ponúka… 


Pekný večer prajem.


Martin
Katka

Dobrý deň, aj keď som odpisovala pod hlavičkou partnera som stála klientka a nie zástupca CK. Viem urobila som chybu že som hneď ako mi to delegátka ukázala reagovala cez ich stránku ale pobúrilo ma to, keďže viem ako to funguje. Ospravedlňujem sa za neprimeranú reakciu ale bola som ohromne nahnevaná a sršala zo mňa zlosť. Rozčuluje ma aj to, že každý sa usmieva a nič nepovie a potom sú len zbytočné reči okolo všetkého, keď sa dajú veci riešiť hneď na mieste, stačí si povedať a všetko sa rieši a snažia sa vyhovieť každému.
Pekný deň

Zuzana

Dobrý deň, ako dlho trvá cesta autobusom? ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zuzana je to cca 1100 kilometrov. Neviem Vám povedať koľko trvá cesta vzhľadom na prestávky a situáciu na ceste. Pekný deň

Anonym

Otázku nemám žiadnu akurát tak dobrú radu pre všetkých. Práve pred 2 hodinami som sa vrátil z dovolenky o ktorú máte záujem a to čo ponúkajú vôbec nie je pravda. Strava slabá, bufetové stoly žiadne, nekvalifikovaný personál, obsluhuje pomaly aj pes -keby tam bol. Na izbách v kúpeľni neodteká voda a uterák ktorý by mal byť samozrejmosťou žiadny. Ani TV ani rádio, žiadna klimatizácia ani ventilátor.

Katka

Dnes máte na výber z rôznych CK, nech sa páči nemuseli ste si vybrať práve túto dovolenku… prepáčte ale bola som tam s Vami, strava bola normálna dalo sa dohodnúť, dokonca sme mali aj pridané ak sme boli hladný za takú cenu preboha čo by ste chceli??? dokonca ak bolo navarené viac bol ponúknutý aj obed, uteráky: nie ste v hiltone ale v penziónoch rodinného typu(uteráky pred pár rokmi boli ale Slováci rozkradli čo mohli) klíma je za príplatok- treba sa len opýtať alebo si otvoriť ústa nie až po funuse očierňovať ľudí, ktorí sa snažia a robia všeko pre ľudí a pre ich spokojnosť. Faloš ľudí je nekonečná… do očí sa budú usmievať a pochvalovať si, (možno aj VY) ale ak sa im niečo nepáči stačí povedať a nie takto nepodpísane ohovárať. TV, Rádio- ste na dovolenke pri mori a nie aby ste sedeli na izbe a divali do bedne… Kúpeľňa: ak ste si narobili bordel (čo predpokladám) tak jasné že vám neodtekala voda. Ubytovanie je primerané cene. Dúfam, že už nikdy nebudete cestovať s touto cestovkou… Nech sa páči máte na výber a som zvedavá kto vám dá za takú cenu služby ako v Casablance. NIKTO
A nabudúce sa podpíšte

Mishel

Dobry den,
chcela by som sa spytat a domaci milacik ako pes moze ist autobusom? Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Mishel, domáci miláčik je povolený len s platnými cestovnými dokladmi – bez príplatku, Pekný deň

Domka

Dobrý deň je možné ísť aj vlastnou dopravou?

Zlavomat.sk

Domka, je možná aj vlastná doprava. Ohľadom podmienok sa prosím informujte priamo v CK. Pekný deň

PETER

POZDRAVUJEM. JA BY SOM CHCEL IST SAM NA DOVOLENKU,NO MUSIM SI PRIPLATIT. TEDA NEDA SA OBJEDNAT TU TENTO ZAJAZD,MUSIM SI PRIPLATIT. PRECO JE TO NIE NAPISANE,ZE NIEJE TO PRE JEDNU OSOBU. A DOPLATOK JE 110 EURO. TO JE DOST NESPRAVODLIVE. NEMYSLITE?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Peter. Predsa v ponuke máme napísané: Za každé voľné lôžko príplatok 110 eur na celý pobyt. Ja myslím, že je to pochopiteľné a spravodlivé. Pekný deň

Michaela

a ktore terminy su este volne?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Michaela, voľné termíny sú momentálne 10.8.-19.8, 17.8. –26.8., 31.8.-9.9., pre vždy aktuálnu informáciu si kliknite na kúpiť za … a zobrazia sa Vám možné termíny na zakúpenie. Pekný deň

Katarína

este jedna otazka, ako sa vola penzion, v ktorom je zabezpecene ubytovanie ? Nikde nevidim nazov ani ilustracne foto.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Katarína tých penziónov je viacej vedľa seba v ktorých budete ubytovaní. Názvy majú podľa svojich majiteľoch. Pekný deň

Katarína

ak je v termine od 24. 8. jedno miesto volne, znamena to, ze by som musela ist sama a, znamena to, ze mi niekoho daju na izbu alebo si budem musiet doplatit 110 € ?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Katarína, pozerala som ten termín a už je celý vypredaný.

Palo

Zdravím, chcel by som sa spýtať prečo je na termín od 24.8. k dispozícií len 9 miest ? A tie sú už vypredané. Dali by sa zariadiť ďalšie ?, pretože by som mal vážny záujem o 2miesta dovolenky.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Palo tých miest je preto deväť, lebo je to predpokladám doplnenie autobusu. Môžete sa pozerať priebežne či sa neurobí nejaké storno a tým sa miesto neuvoľní ale to Vám neviem zaručiť.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore