Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Štedrá karta s bonusom 20 €

4,4 / 5 Slovenská sporiteľňa, a.s. Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Miška

Po Stedru kartu si môžem ísť aj len tak na pobočku, nemusím si tu kupovat voucher za 1€. Že?

info@slsp.sk

O Štedrú kartu je možné požiadať na ktoromkoľvek obchodnom mieste SLSP, a. s., cez Internetbanking alebo cez webovú stránku SLSP, a. s.

Ján Kôpka

Je pravdou to, ze odmeny 1%, ktore banka pripise na ucet karty si vlastnik karty musi podat danove priznanie a ich zdanit ? Nebolo by ferove uviest toto hned pri reklame ku karte ?

info@slsp.sk

Ohľadom bližších informácií o zdanení odmeny vo výške 1% za platbu Kreditnou kartou je potrebné sa obrátiť na Daňový úrad.

Ján

Prečo je táto karta nazvaná Štedrá karta, keď je to obyčajná kreditná karta?

Brano

Dobrý deň, z Vašej odpovede som sa nedozvedel to čo som chcel. Ide o bonus 20 eur a preto opakujem svoju otázku: kúpil som si voucher za 1 euro, zaregistroval, v pobočke požiadal o Štedrú kartu. Ziadosť bola schválená, o 8–10 dní dostanem novú kartu. Nakoľko však už Štedrú kartu mám, vyplatil som celú dlžobu. Aby som však na niekoľko dní nezostal bez karty, tu pôvodnú som si ešte ponechal. Neovplyvní to vyplatenie 20-eurového bonusu? V prípade, že áno, ako mám postupovať, aby som ho získal?

info@slsp.sk

Dobry den,
v pripade, ze mate vydanu uz jednu Stedru kartu a druha, nova, karta Vam bola schvalena, neovplyvni to vyplatenie 20 euroveho bonusu. Bude Vam bez problemov poskytnuty.

Marek Marek

Dobry vecer. Chcem sa opytat ci sa maximalna mesacna odmena 20€ tyka aj 5% za prvu platbu. Kedze 5% z platby napr. vo vyske 800€ je viac ako 20€. Vopred dakujem za odpoved. Marek

info@slsp.sk

Zvýhodnená odmena za platbu Štedrou kartou vo výške 5% sa účtuje z prvej bezhotovostnej transakcie Štedrou kartou, maximálne však zo sumy schváleného celkového úverového rámca Štedrej karty.

Brano

Dobrý deň, kúpil som si voucher za 1 euro, zaregistroval, v pobočke požiadal o Štedrú kartu. Ziadosť bola schválená, o 8–10 dní dostanem novú kartu.
Nakoľko však už Štedrú kartu mám, vyplatil som celú dlžobu. Aby som však na niekoľko dní nezostal bez karty, tu pôvodnú som si ešte ponechal. Neovplyvní to vyplatenie 20-eurového bonusu? V prípade, že áno, ako mám postupovať, aby som ho získal?

Eva

Odpoveď na otázku Lenky Krajčovej by veľmi zaujímala aj mňa.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Eva, nech sa páči odpoveď je nasledovná:
Vydanie Štedrej karty nie je viazané na spotrebný uver. Je to ale karta s úverovým rámcom, má 50 dní komfortu. Ak do 50 dní uhradíte späť čerpanú sumu, tak nebudete mať žiadne úroky. Ak celú sumu neuhradíte bude vám účtovaný poplatok za komfort.

Laborecký Peter

Zdravim,takze ak to zhrniem co som tu cital tak dostanem kartu za 1 euro s 20 eurami,po­platok zaplatim 8 euro,cize v cistom mi zostane 11 euro,kde si 10 vyberiem z bankomatu,zrusim kartu a hotovo,pochopil som spravne ? Da sa to aj takto

Slovenská sporiteľňa, a.s.

Nie, takto to nie je možné spraviť.
Poplatok za vydanie karty je 8€. Ak ale do mesiaca od vydania karty urobíte aspoň 3 nákupy v celkovej hodnote aspoň 100 €, tak vám nasledujúci mesiac vrátime celý poplatok za vydanie späť na kartový účet.
Za výber z bankomatu sa účtuje poplatok v zmysle sadzobníka, teda 5€.
Ak budete kartu používať na platby, tak vás z prvého nákupu, ktorý Štedrou kartou zaplatíte do konca februára, odmeníme 5 % z jeho hodnoty a následne jedným percentom z ďalších nákupov.

Lenka Krajčová

Dobrý deň, pochopila som správne, že ak chcem získať túto štedrú kartu, musím si spolu s ňou vziať kvázi spotrebiteľský úver a s ním spojené navýšené úroky? Skrátka že vydanie karty je viazané na nejakú pôžičku od Slovenskej sporiteľne?

Slovenská sporiteľňa, a.s.

Vydanie Štedrej karty nie je viazané na spotrebný uver. Je to ale karta s úverovým rámcom, má 50 dní komfortu. Ak do 50 dní uhradíte späť čerpanú sumu, tak nebudete mať žiadne úroky. Ak celú sumu neuhradíte bude vám účtovaný poplatok za komfort.

Peter

[ Pričom podľa toho čo je uvedené, pre tzv. odmenu 1% platí mesačné obmedzenie minimálne 0,50 € ( mimochodom, to že minimálne, to v zmysle že minimálne 50centov dostane človek vždy?) a maximálne obmedzenie je 20,00 € za príslušný kalendárny mesiac.
No a pre tzv. štedrú odmenu je zrejme limit 3€, ktorý pripíšete na kartový účet v posledný deň v mesiaci.
Resp. potom teda ročný limit pre prvú odmenu je 240€ a za tu ďalšiu odmenu je to za rok 36 €, teda idealne za rok odmena moze byt 276€ ? ]

Slovenská sporiteľňa, a.s.

Odmena za platbu Kreditnou kartou sa uctuje pri sume transakcii od 50 do 2000 EUR. Odmena sa pocita ako % z kazdej bezhotovostnej transakcie Kreditnou kartou , na ktoru sa odmena za platbu Kreditnou kartou vztahuje. Pre vypocet vysky odmeny je rozhodujuci sucet vybranych transakcii Kreditnymi kartami vydanymi ku kartovemu uctu, ktore boli zuctovane z kartoveho uctu za prislusny kalendarny mesiac.

Peter

Dobrý deň,
mam 2 otázky:

  1. V poznámke 1 aj 3 je o.i. uvedene, že Nevzťahuje sa na platby za […] finančných služieb – čo všetko sa konkrétne myslí pod nákupom finančných služieb?
  2. Poznámka 3 sa vzťahuje na odmenu 1 % za vybrané platby kartou (minimálne 0,50 € a maximálne 20,00 € za príslušný kalendárny mesiac). Okrem toho ale potom v časti Máme pre vás štedrú odmenu je naviac uvedene:
Ak zaplatíte mesačne Štedrou kartou nákupy v celkovej hodnote 300 €, posledný deň v mesiaci vám na kartový účet pripíšeme až 3 €.
Pri pravidelnom používaní Štedrej karty na bežné nákupy každý mesiac v hodnote 300 € môžete za rok získať až 36 €.
Dobre tomu teda rozumiem, ze pri obrate na karte vo výške 300 € za mesiac teda za tento mesiac bude odmena 1% (čo je 3 €) plus dalších 3 € ako ta tzv. štedrá odmena za to, že som zaplatil mesačne nákupy v celkovej hodnote 300 €, teda spolu za takýto mesiac 6 €?
Slovenská sporiteľňa, a.s.

Odmena za platbu kartou je poskytovana pri bezhotovostnych transakciach kartou, teda aj pri transakciach platobnou kartou v cestovnej kancelarii, s vynimkou realizacie tzv. osobitnych transakcii.
Odmena nie je poskytovana pri realizacii tzv. osobitnych transacii, dovolujem si Vam zaslat zoznam tychto transakcii: platby za hazardne hry, loterie a stavkovanie
platby za nakup cudzej meny
elektronicke penazne prevody, platby za financne sluzby a obchodovanie a financne platby v prospech inych institucii
platby za nakup cestovnych sekov
Pri tychto transakciach je rovnako uctovany poplatok 1,30€ za realizaciu osobitnych transakcii. Kompletny sadzobnik poplatkov je k dispozicii na nasej webovej stranke www.slsp.sk v casti – uzitocne informacie. Zoznam Osobitnych transakcii je uvedeny v Zverejneni k debetnym kartam.
Ak spravite do 30 dni od datumu podpisu zmluvy minimalne 3 nakupy v celkovej sume 100 EUR, vratime Vam poplatok za Stedru kartu vo vyske 8 EUR. Poplatok je vrateny nasledujuci mesiac po splneni podmienky a je jednorazovy pri prvom pouziti karty

Tomas

Ake su celkove mesacne poplatky za tuto kartu, je tam povinna nejaka viazanost a ak ano, tak aky je poplatok za vypovedanie zmluvy?

Slovenská sporiteľňa, a.s.

Za vydanie Štedrej karty je účtovaný jednorazový poplatok vo výške 8 €. Pokiaľ klient uskutoční minimálne 3 nákupy v celkovej sume 100 € do 30 dni od podpisu zmluvy, poplatok za Štedrú kartu mu vrátime späť na kartový účet. Za používanie Štedrej karty nie sú účtované žiadne poplatky (ak sa dodrží 50 dňové obdobie komfortu). Bližšie informácie sú uvedené na stránke www.slsp.sk/stedrakarta#stedrakarta

Za zrušenie Štedrej karty nie sú účtované žiadne poplatky.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore