Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Exkluzívne ubytovanie a wellness v luxusnom Panorama Hotel Prague****

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,6 / 5
Panorama Hotel Praha Praha - Česko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Viktória

Dobrý deň, do tohto hotela som zaslala žiadosť o rezerváciu spolu s kópiou kupónu. Chcela by som sa spýtať, ako dlho približne trvá potvrdenie tejto rezervácie, pretože som ešte nedostala žiadnu odpoveď, prípadne či nie je potrebné kontaktovať hotel telefonicky.

Andrej

Dobry vecer, mal by som zaujem o pobyt na 3 noci, chcel by som sa vsak spytat na vysku parkovneho na 1 den. Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Andrej, parkovanie je 20 €/noc.

andrea

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, s priateľom som sa rozhodla, že by som chcela navštíviť Prahu v termíne od 03.04–05.04.2015 (PIA-NED), aká je už konečná cena? A je dostupná nejaká izba? A ešte sa chcem spýtať ohľadom izieb, sú to dvojlôžkové či manželská posteľ. Ďakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Andrea,

o dostupnosti voľných termínov sa prosím informujte priamo na tel. č. (+420)-261 191 553, (+420)-26116–1111, fax (+420)-26116–4141 alebo e-mailom na bookings@panoramahotelprague.com. Dajú Vám tam aj informáciu, aké v danom termíne majú voľné izby.

Mirka

Dobrý deň, dá sa táto ponuka využiť zakúpením 2 voucherov na dve noci? Mám záujem o ubytovanie v termíne 1.5.-3.5. 2015. Týmto sa chcem aj spýtať, či máte v tomto termíne ešte voľné kapacity?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Mirka,

áno, je možné spojiť viac kupónov a predĺžiť si tak pobyt. O dostupnosti voľných termínov sa prosím informujte priamo na tel. č. (+420)-261 191 553, (+420)-26116–1111, fax (+420)-26116–4141 alebo e-mailom na bookings@panoramahotelprague.com

alena

dobrý deň,
v kalkulácii ceny je napr. 2.variant cena 95€/noc pre 2 osoby. Kupón má hodnotu 49/noc pre 2 osoby, t.z. že v hoteli ešte doplatím rozdiel do 95€/noc pre dve osoby?
ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Pekné ráno Alena,

variant 2 je samostatný aj cenu má vyššiu. Keď si kliknete na políčko kúpiť za uvidíte všetky možné varianty a k nim aj ceny.

ludmila

Chcem sa opytat ci je mozne zakupit jednolozkovu izbu na dve noci a aka by bola cena.dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Ludmila,

takýto variant v ponuke nemáme. Avšak v hoteli Vám túto informáciu určite radi poskytnú:
Tel. č.: (+420)-261 191 553
(+420)-26116–1111
E-mail:
bookings@panoramahotelprague.com
 welcome@panoramahotelprague.com

Renáta

Dobrý deň,
je možné zakúpiť pobyt „2 osoby 2 dni (1 noc)“ a využiť ho ako jedna osoba na dve noci?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Renáta,

voucher je stanovený pre dve osoby na jednu noc, takže ho nie je možné zameniť za dve noci pre jednu osobu.

Pekný deň,

Mária

Dobrý deň prajem, mám zakúpený voucher a veľmi sa tešíme k vám na pobyt. Chcem sa opýtať ako sa metrom dostaneme zo stanice Hlavní nádraží do hotela. Kde máme nastúpiť a kde Vystúpiť? Keďže vôbec nepoznáme cestovanie metrom.

Panorama Hotel Prague

Pekný deň Mária,

cesta z hlavního nádraží do hotelu je velice snadná. Na hlavním nádraží nastoupit do metra směr Háje, vystoupit na zastávce Pankrác. Po vystoupení z metra je nejsnazší zajít do obchodního centra Arkády, kde je nutné vyjet do přízemí (o 1 patro výš) a uprostřed OC vyjít levým východem a hotel již bude vidět přímo před nimi.

Andrea Benková

Dobrý deň,

je v tomto pobyte zahrnutý aj vstup do sauny? Ďakujem za odpoveď.

Panorama Hotel Prague

Pekný deň pani Benková,

pokud mají hosté vstup na Top Deck v ceně, znamená to, že mohou jít do bazénu, tělocvičny, sauny, objednat si masáž (ta se již platí extra), atd. Vše se nachází ve 24. patře.

Róbert

Dobrý deň, chcem sa opýtať na tie fajčiarske izby. Na stránke hotela je napísané , že fajčenie nie je povolené v celom hoteli. Tak ako to teda je ?
Minibar je spoplatnený alebo je v cene ?
Aká je izba standard ? Na stránke hotela sú izby rozdelené na : superior, deluxe a business.
Je možné priamo v hoteli dokúpiť večeru a v akej cene ? Za odpovede vopred ďakujem.

recepce

Dobrý deň.

Hotel je od 01/01/15 výhradně nekuřácký
Minibar je zpoplatněný
Přednostně všechny klienty přes Slevomat ubytováváme na Superior pokojích. V případě, že již tyto pokoje nejsou k dispozici, můžeme recepce hosty ubytovat na pokoji Standard, což je nižší kategorie, ale velikost pokojů a zařízení je stejné ( rozdíl je v tom, že tyto pokoje nejsou rekonstruované )
Hotel má restauraci otevřenou denně od 18 hodin, kde si hosté mohou objednat z jídelního lístku. Je možné domluvit se i na polopenzi ( přikoupení večeří ) ve formě 3 chodovéhu menu za cenu 17 Eur / osobu / den.

Lucia

Chcem sa spýtať či sa dá pobyt predĺžiť na dve noci a rezervovať jedna izba navyše? Aké by tam boli poplatky poprípade cena

Zlavomat.sk

Pekný deň Lucia,

neviem akú izbu máte na mysli navyše, to bude najlepšie ak sa informujte priamo na tel. č. (+420)-261 191 553, (+420)-26116–1111, fax (+420)-26116–4141 alebo e-mailom na bookings@panoramahotelprague.com. Je možné spojiť viac kupónov a predĺžiť si tak pobyt.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore