Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kurz autoškoly

4,4 / 5 Autoškola Easy Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Daja

Dobrý deň. Zaujímala by ma cena kurzu prvej pomoci, ktorý si budem musieť doplatiť a tiež či sú poplatky súvisiace s ukončením kurzu a získaním vodičského preukazu zahrnuté v cene kurzu. Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Daja, kurz prvej pomoci stojí 17€ a tiež je potrebné zakúpiť si 33€ kolok. Pekný deň

Matej

Dobry den,ked si ulpatnim kupon na letnej dalo by sa chodit na alejovu ulicu?dakujem

Autoskola Bartók s.r.o

Dobrý deň. Bohužiaľ s kupónom nie je možné chodiť na Alejovú ulicu. Táto akcia platí iba pre novootvorenú pobočku na Letnej 27.

Peter

Pekný deň


Chcem sa opýtať, zahrnuje zľava aj materiál na tom USB kľúči zdarma alebo sa dopláca ? 


Ďakujem
Autoškola Bartók s.r.o.

Dobrý deň. Materiál na USB kľúči je v cene kurzu.

Lubo

Dobry den.Ćo je v cene kurzu,ktory ponukate za 320 Eur./prva pomoc,zaver.skus­ka,......../.Da­kujem za odpoved.

Autoškola Bartók s.r.o.

Dobrý deň.

V cene kurzu je podľa ministerstva dopravy presne stanovený počet hodín výuky – 29 × 45min praktickej jazdy, 8 × 45min autocvičiska, 33 × 45min teórie. Hodiny sa spájajú a individuálne upravujú podľa potrieb žiaka. V cene kurzu nie je započítaný kurz prvej pomoci, ktorý je však organizovaný autoškolou v jej priestoroch. Kurz je možné zaplatiť aj v 2 splátkach. 150e pri prihlásení a ďalších 150e sa dopláca pri začatí praktických jázd. Zároveň ako bonus máte 2 jazdy grátis v prípade potreby doplnenia jázd + otestovanie pred záverečnými skúškami grátis a výukový materiál na USB kľúči.

..

Prosím Vás, kde má táto autoškola sídlo? Na Letnej, alebo na Alejovej ulici?

Autoškola Bartók s.r.o.

Dobrý deň. Je potrebné uplatniť si kupón na Letnej 27. Autoškola sídlila na Alejovej, ale z dôvodu priblíženia sa študenom stredných a vysokých škôl sa jej pôsobenie rozšírilo aj na Letnú 27.

Dávid

Cena je super. Trosku ma ale zarazilo, ked som pozeral kontakty, sidlo, ze su vlastne dve autoskoly Bartok – jedna na Alejovej a ta ktora dava ponuku, sidli na uvedenej adrese na Letnej a vznikla len nedavno… Ako teda potom môze garantovat kvalitu a skusenosti, ked to skor vyzera ze to je to ina autoskola Bartok bez tradicie ktora nema tradiciu ako uvadza…?Nie je to trochu zavadzanie? nechapem tomu..

Zlavomat.sk

Autoškola sídlila na Alejovej, ale z dôvodu priblíženia sa študenom stredných a vysokých škôl sa jej pôsobenie rozšírilo aj na Letnú 27.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore