Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Certifikované bielenie zubov SMILEPOINT na prirodzenej báze

3,9 / 5 SMILEPOINT Košice - salón Elegance Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Tatiana Pavlíková

Chcem sa opýtať, či procedúra prebieha pri jednom sedení, alebo sa to myslí tak, že je potrebné to absolvovať tri rôzne dni .Ďakujem

SMILEPOINT

Dobrý deň! Áno. Celá procedúra pozostáva z 3 krát 15 minút za sebou v jeden deň, čiže 45 minút trvá celá procedúra bielenia.
Pekný deň

Silvia Ivankova

Dobry den prajem.Chcem sa opytat ci je potrebne pred tymto bielenim ist na dentalnu hygienu,kedze som fajciarka a ak ano tak o kolko dni sa moze robit bielenie po dentalnej hygiene.dakujem za odpoved.

Anna

pred bielením metódou SMILEPOINT nie je potrebná žiadna dentálna hygiena. Nie je to klasické peroxidové bielenie ale bielenie na prírodnej báze bez chémie. Pre zuby maximálne bezbolestné a šetrné. Toto bielenie môžete bez problémov podstúpiť aj keď máte kazy, pretože proces bielenia prebieha pomocou LED svetla, ktoré Vám svieti len na vonkajšiu časť čeľuste, teda na povrch skloviny zvonku. Účinná látka nepreniká do vnútra ústnej dutiny. Kozmetické bielenie SMILEPOINT je vhodné aj pre Vás.

Ak máte ešte nejaké otázky, sme tu pre Vás.

Prajeme príjemný zvyšok dňa :)

emily

Dobrý deň, na predných zuboch mám plomb, dajú sa aj takéto zuby bieliť vašou metódou? Ďakujem

SMILEPOINT

Dobrý deň. Akákoľvek metóda bielenia zubov nemá vplyv na plomby, umelé zuby, živicové zuby, atď. Bielenie zubov má vplyv len na prirodzenú zubnú sklovinu. Efekt bielenia zubov metódou SMILEPOINT Vám vydrží do troch mesiacov, keďže to nepreniká hlboko do štruktúry zubu, nenarúša tým zubnú sklovinu, prečistí Vám len povrch zubov. Rozdiel v odtieňoch nemusí byť hneď voľným okom viditeľný. Ak áno, môžete si ísť k zubárovi vymeniť plombu na aktuálny odtieň zubov – tak, ako to robí aj zubár po bielení.

Gaby

Dobrý večer chcela by som sa spýtať či by som toto bielenie zubov mohlo absolvovať aj s mrtvými zubmi ?? Dakujem :)

SMILEPOINT

Dobrý deň
Mŕtve teda devitálne zuby s ošetrenými koreňovými kanálmi sa dajú postupne bieliť.Nedosiahnete želaný odtieň zubov hneď. Je to troška zdlhavý ,ale nenáročný proces bielenia. Sklovina zubov je prirodzená a tak bielenie Smilepoint môžete kľudne absolvovať.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore