Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Závesný posilňovací systém na zlepšenie kondičky

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Mike

dobry den, v diskusii v minulej akcii padla tato otazka (nizsie) s tym, ze otestujete vyssiu zataz. pokial ste tak urobili – ako to dopadlo?
ide mi o to, ci tym, ze to nie je original – samotna zivotnost produktu/materialu sa vyrazne neskrati preto, ze to nie je original.
ide o kvalitu karabiniek – ci dlhodobejsim pouzivanim a namahanim neprasknu, to iste sa tyka potom aj samotneho pásu/lana (resp. najviac namahanych miest) a jeho nadmerneho opotrebovania. Ma niekto dlhodobejsiu skusenost (aspon 2–3–4 mes. intenzivneho pouzivania) priamo s tymto produktom a ci aj po tej dobe nevykazuje znamky znizenia kvality ? riziko mozneho zranenia je vysoke a tomu by som sa urcite nielen ja rad vyhol. dakujem

kopirujem z minulej diskusie:

„Dobry den, ma ponukany zavesny system nejaku obmedzenu nosnost?
PARTNER partner pred 8 dňami
Dobrý deň,
odpoviem Vám na tento mail v rámci osobnej skúsenosti. Som aktívny športovec o hmotnosti 102kg a na uvednom trx cvičím denodenne bez akýchkoľvek problémov. V priebehu 48 hod však plánujeme toto závesné zariadenie podrobiť výrazne vyššej váhovej záťaži. Ak ste ochotná počkať 48 hod radi Vám potom presne odpovieme akú váhu dokáže toto závesné zariadenie zniesť.“

Partner

Dobrý deň,
produkt je vyrobený z rovnakého materiálu ako originál TRX. Všeobecne je max záťaž nastavená na 200kg. Zariadenie zatiaľ bez akýchkoľvek problémov využívame 7mesiacov. Taktiež bolo skúšobne podrobené výrazne vyššej záťaži pri tahaní osobného automobilu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore