Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vyberte si z 5 rôznych masáži a prežite dokonalé uvoľnenie od hlavy až po končeky prstov

4,8 / 5 Masážny salón Carpe Diem Trnava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Natália

Dobrý deň,
je pre mňa Breussova masáž vhodná, aj keď ma často seká v chrbte, pri lopatke? Nesekne ma po nej znova?

Petra

Krasny dnik Natalia, Breussova masaz je velmi jemna masazna technika zamerana na svaly popri chrbtici a jej nasledne uvolnenie. V skutocnosti nepoznam Vas zdravotny stav a ci ste Vase „caste sekanie“ konzultovali s lekarom, kedze je to nieco ,co sa Vam neustale vracia,a v tom pripade nie je vylucene ,ze sa to nezopakuje. Terapia je uvolnujuca a moze byt prevedena velmi citlivo vzhladom na pozadovany stav a mat pozitivny ucinok, ale najvhodnejsie by bolo sa o Vasom chrbatiku porozpravat,tak nevahajte ma kontaktovat , ak bude v mojej kompetencii a silach Vam pomoct,rada to bez vahania urobim .

Karin

Dobrý deň, mám skoro 3r dcérku žťp, masírujete aj takéto malé deti? Ak áno, je okrem klasickej masáže vhodná pre dieťa aj shiatsu masáž? Ďakujem za odpoveď.

petra

Krasny dnik p.Karina , neviem o ake postihnutie sa Vasej dcerky jedna,ale kazdopadne by som v prvom momente taku malinku bytosticku odporucila do ruk skusenych terapeutov, ktory napr. pracuju s Vojtovou metodou alebo inou technikou pre zťp dietatko,kde spolupracuju s malinkym telickom velmi dosledne a empaticky v jasne stanovenych krokoch ,ale ak by ste mali akekolvek otazky a bude to v mojich silach Vam odpovedat,nevahajte ma kontaktovat osobne na danom t.c. a rada pomozem , ak budem moct.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore