Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

DREVENÁ plávajúca podlaha

5,0 / 5 D55 Praha 10 – Uhříněves  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Róbert

Dobrý deň.
Asi pred 2 týždňami sme si zakúpili kupón na kúpu drevenej plávajúcej podlahy a ihneď sme vykonali aj objednávku konkrétnej podlahy. Zakúpili sme si aj všetko potrebné príslušenstvo a musím vyzdvyhnúť profesionálne a promptné jednanie ako aj rýchle doručenie tovaru priamo domov. Takže podlahu už máme doma :o) Sme veľmi spokojní, je to vysoko kvalitná podlaha ako aj prílsušnstvo a za dobrú cenu. Bola to veľmi dobrá kúpa. V budúcnosti si ju určite zakúpime aj do ďalších izieb. Takže môžem všetkým len odporučiť.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Róbert, teší nás Vaša spokojnosť. Pekný deň

Monika

Dobrý deň, chcem sa informovať, ako je to keď má človek podlahové kúrenie. Dostane sa teplo, cez tieto podlahy?Ďakujem

D55

dobry den,
drevene podlahy s hrubkou 13–15mm su vhodne na podlahove kurenie, drevo je pocitovo vzdy teplejsie. Specialna varianta, ktora je vyvinuta na podlahove kurenie su dubovy sedliacky vzor Bohemia, s hrubkou 13mm

Julia

Pekny dnik:)
Chcem sa podakovat ,minuly rok v lete sme kupili touto formou cez zlavomat, drevenu podlahu, kvalitu preverila moja fenka a moje opatky (kovove ihlicky) je to absolutna spicka a tiez dorucenie bolo bez problemov pohodlne ako aj objednanie tejto podlahy, lepsie sa mi nemohlo stat, odporucam :)
 Julia

Zlavomat.sk

Dobrý deň Júlia, ďakujeme za príspevok a prajeme príjemný deň a víkend.

Pavel, Žilina

Dobrý deň. Túto drevenú podlahu som kúpil v minulej akcii na zľavomate. Pred kúpou som váhal, pretože nešlo o malú finančnú položku a typický tovar pre nákup na internete. Môžem konštatovať že moje obavy boli zbytočné. Volil som osobný odber, nákup prebehol bez akýchkoľvek problémov, podlaha vo vynikajúcej kvalite, ochotný predávajúci znalý problematiky. Nákup môžem iba doporučiť.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Pavel. Ďakujeme za príspevok a prajeme príjemný deň

D55, s.r.o.

D55, s.r.o.
Dobrý deň Pavel,
Tešíme sa z Vašej spokojnosti a ďakujeme za príspevok. Prajeme pekný deň.

Heňa Želinská

Dobrý deň,
Prosím Vás, ak potrebujem 36 kusov podlahy IPE, ako mám objednať?
Plastová podložka je dodávaná priamo s dielcom dreva alebo čo k tomu ešte treba objednať?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Heňa, zistíme Vám odpoveď na otázky, alebo partner sa v priebehu dňa vyjadrí. Ďakujeme za strpenie a pekný deň

D55, s.r.o.

Dobrý deň pani Želinská,
Záhradné dielce Ipe sú v tejto akcii balené po 10 ks za 51.50 €, kúpiť si môžete 4 x a budete mat 40 ks. Drevo je už namontované priamo na plastovej podložke, už Vám nič k tomu nebude treba. Je to hotový produkt.
Ďakujeme za dotaz a prajeme pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore