Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

1,44 Eur za Kávu Filicori Zecchini – certifikované pravé talianské espreso a dve sladké čokoládové pralinky k tomu so zľavou 55%!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
BON BON

Dobry den, odpoved pro Richarda. V nasi Cokoladovni BON BON nabizi tez ledovou kavu pekne vyslehanou a to bude se zmrzlinou a nebo bez. Take v lete nabizime domaci limonady jako Granatova limonada (cerstve granatove jablko, citron, mata,trninovy cukr) zazvorova (zazvor, mata, citron, cukr tr.) grepova (grep, mata, citron, cukr tr.). Dekujeme a tesime se na pripadnou navstevu. Pekny den

miquik

A teraz s tým Voucherom /plagátom/ mám ísť do kaviarne ? :o) alebo stačí pamätať si 10 miestne číslo :o)

Zlavomat

Dobry den,

je potrebne sa preukazat kuponom, kupon sa da aj zmensit v nastaveniach tla­ce.

susy

samozrejme fedor ma pravdu, ale to co tu je najviac zarazajuce, je, ze v inzeratoch sa nachadzaju gramaticke chyby a „ten co tiez chodi do talianska“ si to tiez nevsimne. zial, vo svete, malo ludi ovlada gramatiku ale pred podanim inzeratu by si bolo vhodne overit si… nad slovami ako „picollo,ristreto“ sa mi stavaju vsetky chlpy, o talianoch ani nehovorme. no proste hanba!

kitts

z teba sála dokonalosť..dúfam, že máš všetko vždy také, ako tu poučuješ…
no ja si rada pochutnám na dobrej kávičke a vám asi neostáva nič iné, ako ísť na kávu bez gramatických chýb..=P

susy

nic zo mna nesala,
je to hanba ze slovensky narod je takyto a ty si asi na cele!!!

kitts

ja nepotrebujem gramaticky upravenú kávu =) a poviem ti, že ja sa veru nemám za čo hanbiť =) čo som si na zlavomate doteraz objednala, tak som bola spokojná =) teba teda pri takomto postoji nečaká nič iné, ako tie postavené chlpy..=)

Richard

Ahoj
Rád by som navštívil vašu kaviareň ale skôr by ma zaujala ponuka terez v lete na niečo osviežujúce chladené typu ladová káva alebo studená čokoláda … Kávu pijem len po dobrom dvojdňovom záťahu

Tomas

Hlavne je to vec toho predajcu, zdovodnil to jasne, tiez chodim do Talianska a viem, ze je to tam inak a co teraz?

fedor

hmm.. a aky je rozdiel medzi „…zda italsky typ espressa nebo nase slovenske…“? To slovenske/ceske picollo ma (nie vsade) cca tych 25–30ml, co je espreso. Chcel by som vidiet, co by talian povedal, ze tu certifikovanu kavu pripravujete ako picollo :)
Neviem, podla mna ked sa uz chvalim certifikatom talianskej kavy (na co mam svoj nazor, ale to by bolo na dlhsie), resp. „Italske certifikovane espreso“, tak nebudem barbar a nebudem ponukat picollo LEN preto, ze je slovac narod neznaly, tak ho nadalej budem drzat v nevedomosti. Ale ved to ma certifikat… ;)

Simon Hulka

Dobry den, dekujeme za nazor, ktereho si vazime. Ohledne Certifikace, Certifikat dostala samozrejmne kava tj. znacka Filicori Zecchini typ Gran Crema Dalicato (viz. http://www.filicorizecchini.cz/index.php/cs/produkty.html) a prave italove uznali tuto kavu certifikátem ktery se v prekladu jmenuje „Italske certifikovane espreso“. Pokud se jedna o nazvy druhu resp. porci kavy tak mate pravdu ze italove znaji pouze espresso a risttreto. My však nabízíme na Slovensku typy/velikosti kavy Espresso (velka kava), Picollo (stredni kava) a Ristreto (mala kava) tak je to urcitym zazitym standardem jak na Slovensku tak v Cechach, ale samozrejmosti je ze pokud kdokoliv prijde k nam do kavarny, dostane odborny vyklad o kave, jeji vyrobe, obsahu zrna a dane odrude zrn, forme prazeni a nasledného smíchávání zrn do daného typu Gran Crema Delicato a take jak se kava dela, jake jsou zasady dobre kavy a také ze u kavy zalezi i na vode ktera vstupuje do kavovaru. Samozrejmosti u nas v kavarne je i pouziti spisckove techniky La Spaciale a to vcetne jednorazoveho mlynku (kazda porce je cerstve namleta). Budeme radi kdyz k nam do kavarny/cokoladovny zavitate a date si u nas to prave Italske espresso (u nas se vzdy obsluha zepta o jakou kavu mate zajem zda italsky typ espressa nebo nase slovenske). Dekujeme a tesime se na shledanou

fedor

uf, tak toto je vela.. ze prave, certifikovane, talianske, ALE HLAVNE PICOLLO!!!
skuste sa ktorehokolvek taliana spytat, co to „picollo“ znamena. Ani jeden vam neodpovie! PICOLLO je iba nas vymysel, picollo neexistuje! klasickych 25–30ml je espresso.. ale vam to dokonca talian certifikoval…
a nevyhovarajte sa, ze slovaci su na to zvyknuti a dali ste to tam iba pre to, aby rozumeli o co ide! ked uz ste certifikovani, tak robte osvetu a nie klamat ludi.....

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore