Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vypestujte si vzácne dúhové ruže

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
petra

Dobrý večer,chcela by som sa opýtať kedy mi prídu tie duhove ruke a sú už zaplatené.

Dodavatel

Dobrý den
Objednávky vyřizujeme každou neděli, takže pokud jste objednala v tomto tydnu, tak je máte do středy doma. Popřípadě nás kontkutje emailem, pokud zboží nedorazí.
Přeji hezkou neděli

Martin

Dobry den, ja som si presne toto kupil z Azie, konkretne z Ciny a bol som sklamany, nic nevyrastlo.

Dodavatel

Dobry den
Záleží jaký jste použil návod pro pěstování. My máme 2 ověřené a ozkošené, podle kterych růže vykvetou.
Hezky den

Zuzana

Ako budete riešiť reklamácie- vrátite všetkým peniaze? Lebo na to sa musíte pripraviť – predávate niečo čo je podvod.

dodavatel

Dobry den
Tyto truze prodavame vice jak rok a nikdy nebyla jedina reklamace. Existuje nekolik navodu, jak dane ruze vypestovat a je to mozne. Je nekolik prodejcu na svete co prodava ruzne odrudy a je spostu ruznych navodu. My mame overeny navod, jak tyto ruze vypestovat.
Hezky den

mirka

Tieto ruze sa nedaju vypestovat zo semien, tu je link na spolocnost co ich vymyslela- inak, farbia ich …takze predavate nieco, co nefunguje
 http://www.rainbowedroses.com/index_2.php

Tina

K tejto ponuke snáď iba toľko, že na prvý pohľad to vyzerá úžasne, ale geneticky to zatiaľ nie je možné- jediný spôsob ako docieliť dúhovú farbu ruže je zafarbiť ju tak, že sa rozreže stonka na viac častí a každá sa ponorí do inak sfarbenej vody- ostatné všetko je klamstvo. Je o tom veľa článkov na nete, ľudia si kúpia tieto semienka a čakajú- buď im nevyrastie úplne nič alebo niečo, čo sa na ružu vôbec neponáša a nemá ani kvety…žiaľ, je to celé klamstvo. Ale bolo by to krásne, keby to fungovalo – no žiaľ, nejde to:(( Na Amazone atď. to zakážu predávať, nakoľko doteraz sa NIKOMU nepodarilo vypestovať spomínanú dúhovú ružu a išlo o podvod- veď kým si niekto kúpi semienka a dopestuje z nich kvety, prejde veľa času a predajca je už niekde preč…Pán Matula- predajca, nemyslím si, že to robíte úmyselne, ale naozaj ponúkate produkt, ktorý je podvod- možno aj Vy sám naivne veríte, že sa takéto ruže dopestovať dajú- ale to Vás neospravedlňuje, aby ste brali od ľudí peniaze za niečo čo je klamstvo. Dopestovali ste Vy osobne dúhovú ružu zo semienka? Ak áno, dostanete Nobelovu cenu a budete prvý na svete…Túto ponuku by mal zľavomat stiahnuť a kupujúcim vrátiť peniaze- už len pre zachovanie dobrého mena tohto portálu- na celom svete je táto ponuka považovaná za podvod- smiešne je, že sám predajca sem priložil link na článok, kde sa píše po anglicky, že tie ruže farbia a treba si ich minimálne 7 dní vopred objednať- VIE VLASTNE ON SÁM,ČO PREDÁVA? ešte ako príklad z netu, že dúhové ruže zo semienka sú podvod: Rainbow roses are only available as a cut flower, and cannot be purchased as a rose bush or as seeds. Beware of fraudulent advertisements on E-Bay and Amazon offering Rainbow Rose Seeds or Rainbow Rose Bushes they are fraud and not possible since the only way to achieve rainbow roses is by a patented coloring process that is administered to a white rose only after the rose has grown and cannot be achieved in bush or seed form. Rainbow Rose Seeds and Rainbow Rose Bushes are a SCAM and you will just waste your money.
(http://community.ebay.com/t5/Home-Garden/Rainbow-Roses-Seeds-for-Sale/td-p/3010978)

Vlado

este aj v tom linku od dodavatela je jasne napisane „(Tinted)“ tzv farbene!!!!!

Ako nato napr:
https://www.youtube.com/watch?v=WiX32dXmuOY

;)
Zelam prijemne dalsie zavadzanie!!!

dodavatel

Dobry den
Tohle byl pouze priklad prodeje z USA barvenych ruzi. Skutecne to funguje. My prodavame chemicky upravene semena z kterych vyroste dana barva.
Mame i modre,zelen,fi­alove a dalsi barvy, ktere prodavame. V ASII je tento druh pěstování velice populární a diky těmto semenum se z nej muzeme tesit i v Evrope.

záhradník

Toto je preklad toho článku. tie ruže sa farbia, také farebné nekvitnú.

Dôležité upozornenie o dodacích termínoch:
Tónované ruže vyžadujú viac času pre proces tónovanie. Počas procesu za tovar, požiadame vás o vašej preferovanej termíne dodania. Uistite sa, že sa na miesto Vašej objednávky sa minimálne 7 dní pred vami preferovaného termínu dodania, aby bol dostatok času na farebnom procese farbenia na našich farmách. Ak zvolíte dátum dodania do menej ako 7 dní dopredu, nemôžeme zaručiť zásielku k tomuto dátumu.

Dodavatel

Dobry den
Tohle byl pouze priklad prodeje z USA barvenych ruzi. Skutecne to funguje. My prodavame chemicky upravene semena z kterych vyroste dana barva.
Mame i modre,zelen,fi­alove a dalsi barvy, ktere prodavame. V ASII je tento druh pěstování velice populární a diky těmto semenum se z nej muzeme tesit i v Evrope.

rose

také ruže určite nevyrastú, nezavádzajte!!

Michala Michala

Tie ruže nemôžu byť predsa „živé“! Kto by tomu uveril…

Dodavatel

Dobry den
To ze tomu neverite neznamena ze to neni mozne.
V Evrope se tento druh zacina teprve prodavat.
Posilam odkaz na americke stranky, kde se firma timto prodejeme zabívá. Jsou to chemicky upravene semena pro vypestovani konkretni barvy.
http://www.rosesource.com/tinted-roses/rainbow-roses-tinted.html

Nick

dobry den, ako dlho vydrzia tieto semiacka? ked ich hned nezasadim?

Dodavatel

Dobry den ruze vydrzi ve vakuovem sacku vice jak rok. hezky den

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore