Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vitajte vo svete bavlnenej posteľnej bielizne

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Emília

Dobrý deň,
ja mam taktiež zlé skúsenosti s obliečkami objednávanými cez zľavový portál. Návlečky boli veľmi tenučké a šmykľavé, umelé a tiež tvrdili, že je to 100 % bavlna.
Nepáči sa mi, že tu nemáte uvedeného výrobcu. Mohli by ste ho prosím doplniť. Rozmýšľam, že by som riskla objednať posledný krát, nakoľko Vaše obliečky sa mi veľmi páčia a hodili by sa mi k závesu. Len v prípade, že nebudem spokojná s kvalitou nemám chuť zas platiť poštovné :( tak sa trošku obávam. ďakujem za odpoveď

Milan Poláček

Dobrý deň.
Prosím, napíšte mi na email.
Ďakujem

Mária Hodálová

Dobrý deň. Nie je to umelina? Ide naozaj o 100% bavlnu? Lebo minule som tu kupovala jednu postelnu bielizen (nevravim, ze od vas) a hoci tam bolo napísané, že ide o 100 % bavlnu, prišiel lacný čínsky, šmykľavý výrobok. Ďakujem za odpoved.

Milan Poláček

Dobrý deň. Odo mňa ste ich určite neobjednávali. Obliečky sú český výrobok. Výrobca udáva 100% bavlnu. Ale nemusíte sa báť, keď sa Vám nebudú páčiť peniaze Vám vrátime späť.
Ďakujem

Lucia

Dobry den.obliecky su velmi pekne.ale trapi ma jedna vec.vzdy ak su nejake na zlavomate,nikdy tam neni ponuka na typ obliecok 2ks vankus a 1ks prikryvka v rozmeroch napr 200×200.preco?
Nerozmyslate o zaradeni aj tejto ponuky?
Dakujem

Milan Poláček

Dobrý deň.
Pre iný rozmer nas kontaktujte priamo na
E-mail: polacek.milan@gmail.com
Ďakujem

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore