Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zázrak z prírody: BIO kokosový olej

4,5 / 5 Biosvet Nové Zámky  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Martin

Ako som sa potesil ked vidim nazov akcie BIO kokosovy olej a obrazok Health Link, mimochodom moj oblubeny, ktory maju vo freshi v neakciovej cene za 5€ 400ml, tak som cakal ze reku v akcii bude za nejake 4 eura alebo menej. Prvy april uz bol… Stacilo pogooglit, heureka pri niektorych menej masovych veciach ma bludne neobjektivne ceny… Skoda, snad inokedy budu realne akcie aj na take zdrave veci, vtedy si kupim

Erika Kentošová

Chcela by som sa opýtať, či je možné využívať ten 1kg kokosový olej aj na masáže a celkovo na iné potreby ako na varenie?

BioSvet

Dobrý deň,
áno samozrejme, môžete ho využiť aj ako masážnu emulziu, pri teplote 25 stupňov sa roztápa. Má mnohostranné využitie tiež na kozmetické účely- hydratuje pokožku, používa sa aj na suché končeky vlasov, u detí na zapareniny, v lete ho môžete použiť ako olej na opaľovanie. Pomáha tiež pri mykózach na nohách, upokojuje pokožku po holení, používa sa tiež na odličovanie :-)

Brano

Zrdavim, samostatne postovne ako zakupim, ked som si to nevsimol a objednal iba olej? dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Braňo,

poštovné si kúpite po rozkliknutí variantu. Tretí variant je poštovné v hodnote 2,99 eur.

Jana

Dobrý deň, chcem sa spýtať, ak som si zakúpila voucher na bio kokosový olej a vyzdvihnem si ho osobne, tak budem platiť na predajni ešte akú sumu ?? Vďaka

BioSvet

Dobrý deň, nie, pri osobnom odbere už nič navyše neplatíte, stačí priniesť číslo voucheru na kokosový olej, ďakujeme.

Peťo

Tiež ľutujem tých ľudí, ak si v dnešnej dobe internetu nevedia nájsť lacnejšie ponuky na nete, ale je to ich problém, tak nech platia :-)
Ja si kupujem ten bio kokosový olej už asi pol roka za 5,05eur, tak nech tu nezavádzajú, že si eshopy upravili ceny dolu, kvôli tejto „akcii“.

Majo

Ľutujem tých, ktorí si u Vás kúpili tento drahý kokosový olej.

Kristína Veličová

A ak som pri tej platbe resp. bode č. 2 označila osobný odber a nie poštu a platbu som na e-shope už potvrdila, ako to napraviť vedeli by ste mi poradiť?

BioSvet

Je to v poriadku, uviedli ste číslo voucheru na poštovné takže je to smerodatné.Ďakujeme za objednávku, tovar očakávajte v najbližších dňoch :-)

Kristína Veličová

Dobrý deň, ja by som sa chcela spýtať ako uplatniť daný nákup cez ten e-shop. Pri na kúpe mi ponúka spôsob doručenia buď osobný odber alebo na poštu. Pod tým je poznámka k objednávke. (Tam stačí uviesť tie dva kódy)? a potom je ta bod č. 3 platba na dobierku tak to mám označiť?

BioSvet

Dobrý deň,
vyberte si poštu. Do poznámky k objednávke napíšte čísla voucherov na oleje a zvlášť na poštovné. Sumu, ktorú Vám vygeneruje systém za poštovné a oleje považujte za bezpredmetné, nakoľko ste už zaplatili vouchre. Tovar Vám bude odoslaný, neplatíte už nič.Ďakujeme.

Mia

Chapem, ze nemozte hybat s cenami, ale preco teda tuto „zlavu“ neukoncite? Vsak sa stale predlzuju tak nechapem ako to mozte povolit. Ludia, ktorí tomuto portalu doveruju a neoveria si cenu inde maju pocit ze kupuju vyhodny produkt, a pritom to tak vobec nie je a vo vacsine inych obchodov by to mali aj o par eur lacnejsie..

Zlavomat.sk

Mia cenu sme aj potom preverovali a aj s poštovným dokopy nami prezentovaný produkt je stále jeden z najlacnejších. A ten kilogramový je úplne najlacnejší na trhu.

Mia

Zlavomat.sk – uz davno som tu pisala podnet, ze tato „akcia“ nie je vobec akciou a je to zavadzanie ludi, kedze produkt kupite omnoho lasnejsie na vacsine e-shopoch. Na to ste mi odpisali, ze dakujete a ponuku ihned stiahnete, tak sa pytam preco to tu stale je?? A nie som sama, kto si to vsimol a prekaza mu to, vid. vyssie p. Marian. Prosim o vysvetlenie, pretoze som doteraz vas portal povazovala za velmi seriozny, dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Mia,

všetky ceny pred spustením akcie kontrolujeme a preverujeme. Môže sa stať, že pokiaľ nám zľava na stránke beží, iné eshopy si cenu zmenia na nižšiu. Žiaľ my počas spustenej akcie nemôžeme hýbať s cenami, pretože by to nebolo férové voči zákazníkom, ktorí si voucher už zakúpili.

Marian

Nechcem riešiť zisk obchodníka , no tento olej 400g som kupil v internetovej lekarni za 5,60€ , poštovné som neplatil keďže som si ho vyzdvihol v ich kamennej lekárni v mieste bydliska . Takže ak sa tu bavíme o zľave na zľavovom portáli kde je tá zľava ??? . Zľavový portál by mal ponúkať zľavu ,ktorú neprekoná žiaden obchod ani internetový…

Zlavomat.sk

Pekný deň Marian,

ďakujeme veľmi pekne za Váš podnet. Každú jednu cenu pred spustením na heureka.sk kontrolujeme. Žiaľ ak nám zľava beží na stránke dni, týždne prípadne aj mesiac nedokážeme ovplyvniť ceny, ktoré si stihnú eshopy zmeniť a aké akcie si za danú dobu dajú na vlastných stránkach. A my počas akcie nemôžeme s cenami hýbať, nebolo by to fér voči zákazníkom ktorý už voucher majú zakúpený.

Veronika Tallóšiová

Dobry den

Ak si kupim voucher je mozne usetrit na postovnom akokosovy olej si prevziat priamo u vas?

BioSvet

Dobrý deň, áno samozrejme, osobný odber je možný, v tom prípade voucher na poštovné nie je potrebný :)

eva

pisete, ze v beznych obchodnych retazcoch je za cenu 7,49(co nie je pravda), ale aj tak by sa stale oplatil viac ako tu za cenu 9 eur s postovnym :D

Katarina Dobranszka

uz som sa dozvedela, zaujimalo ma postovne a balne a to je 3eur, tak kde je ta zlava?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Katarína,

na 1 poštovné je možné objednať až 6 ks výrobku.

Cez náš portál ponúkame 20% zľavu oproti bežnej cene tohto dodávateľa.
Samozrejme máte na výber aj osobný odber v Nových Zámkoch.

Pekný deň.

Veronika

Dobrý den, rada by som sa opýtala na dodatočné objednanie cez e-shop. Stačí si produkt normálne objednať len jediný rozdiel ostáva v tom, že do poznámky napíšem čísla vouchrov (na olej + poštovné)? Teda v objednávke označím ako platbu „na dobierku“? Dakujem za odpoved.

BioSvet

Dobrý večer, áno, stačí poslať čísla voucherov do správy a normálne si objednať ďaľšie položky z e-shopu, pri platbe na dobierku budete platiť už iba za tie zvyšné položky, žiadne poštovné navyše Vám nebudeme účtovať. Pekný večer :)

Mia

kokosovy olej Health link kupite bezne za cenu aj nizsiu ako 5,99 , takze toto nie je ziadna akcia, uz vobec nie ked si k tomu pripocitate este postovne 3 eura…

BioSvet

Dobrý deň, bežná cena na kokosový olej Health Link 400 ml v obchodných reťazcoch je 7,49€. 1 kg kokosové oleje na varenie sú bežne v cene 6–8€. V rámci jedného poštovného je možné si objednať až 6 ks výrobkov.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore