Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kryoterapia: zažite príjemný pocit zimy a objavte výnimočnú silu chladu!

4,8 / 5 Kryowell Trenčín  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Vierka

dobrý ´den chcem sa spýtať ,môj sused má veľké problemi s kolenami údajne má reumu,pichajú mu drahe injekcie no bolesť stále pretrváva,má operáciu chlopne cca 8 rokov bolo by pre neho vhodná kryo?

Zuzana, KRYOWELL

Dobrý deň Vierka, áno vrelo mu odporúčam kryoterapiu, môže skúsiť celotelovú, ale ak má stále vážne problémy so srdiečkom, odporúčam radšej lokálnu ( lokálne ošetríme problémové partie tela ). Kryoterapia mu uľaví od bolesti, zlepší pohybový komfort, zmierni zápal a príznaky reumy.

MáriaT

Mama trpí častými migrénami. Má 63 rokov. Čítala som, že by jej to mohlo pomôcť. Máte s uvedeným nejaké skúsenosti? Koľko vstupov musí absolvovať?

Zuzana KRYOWELL

Dobrý deň Mária. Áno máme skúsenosti aj s tým, že kryoterapia pomáha pri migréne a bolestiach hlavy. Účinná je hlavne v období preventívnej liečby – ako prevencia. V stave záchvatu migrény alebo bolesti hlavy treba odložiť vstup do kryokomory, kým sa stav nezlepší. Odporúčam absolvovať 10–15 vstupov za sebou 2 x krát ročne.

Michal

Dcéra má 7 rokov a býva často chorá. Môže absolvovať vstup so mnou? Koľko vstupov je vhodné absolvovať v tomto veku?

Zuzana, KRYOWELL

Dobrý deň Michal, samozrejme môže ísť s Vami do kryokomory. Kľudne môže absolvovať 10 vstupov za sebou. Pobyt v kryokomore pre deti je kratší cca 1 – 1,5 min.

Peter

Je kryoterapia vhodná pri peľových alergiách?

Zuzana, KRYOWELL

Dobrý deň Peter, áno, kryoterapia je vhodná aj pri peľových alergiách. Zmierňuje prejavy alergie, upokojuje sliznice. Je dobré prísť v čase, keď ešte nemáte veľké problémy, keď máte pocit, že to na Vás ešte len ide.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore