Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

25% zľava na nákup akéhokoľvek tovaru na Bonami.sk

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Renco

Dobrý deň. Prečo ma internetový obchod Bonami.sk NÚTI sa prihlásiť skôr ako si tovar vyberiem. Ak si nevyberiem nič registrácia je zbytočná. Nie je to seriózne !!!!!! ponuka ma tým odradila.

Zuzana, Bonami.sk

Dobrý deň Renco,

mrzí nás, že ste z povinnej registrácie rozčarovaný. Dovoľte mi však vysvetliť, prečo to na Bonami.sk funguje práve takto. Registrácia nám umožňuje rozumieť potrebám zákazníkov lepšie a vďaka nej môžeme ušiť ponuku presne na mieru. Vy sa tak denne dostanete k stovkám krásnych produktov, ktoré sú k dispozícii v obmedzenom počte a čase. Sama o sebe je registrácia nesmierne jednoduchá, stačí zadať email, alebo sa jedným klikom prihlásiť cez Facebook. Vami zadané údaje ostávajú samozrejme len u nás.

Prajeme vám krásny deň!

Gabriela

Po zadaní e-mailu nič nepríde na e-mail a zase chce len Facebook registráciu.Tak nechápem o čom hovoríte.Máte to tak nastavené,že iba Facebook i keď akože zadať e-mail,registrácia iba Facebook.Tak nezávadzajte prosím Vás!

Katka, Bonami.sk

Dobrý deň,

opať ďakujeme za Váš postreh a správu – obávame sa ale, že ide o technický problém a sme teda veľmi radi, že ste nás naňho upozornili.

Potrebujeme overiť, kde sa stala chyba. Mohli by ste nám teda prosím na adresu pomocnicek@bonami.sk poslať svoju emailovú adresu, s ktorou ste sa chceli registrovať?

Ďakujem za ochotu a prajem pekný deň.

Gabriela

Nemám rada žiadne sociálne siete,moje súkromie je moje a nemienim to zverejňovať na sociálnych sieťach.Registrácia cez Facebook a bez pozretia stránky ma odraďuje a myslím,že niesom sama.Je to však na škodu Bonami,lebo s pozretím stránky a tovaru by sa určite ľudia registrovali a ak nie registrovali,tak by si ľudia aspoň objednali.

Zuzana, Bonami.sk

Dobrý deň Gabriela,

ďakujeme ze Váš názor a podnet. Ešte by som rada uviedla ďalšie informácie k registrácii. Možno pre Vás bude pohodlnešjí druhý spôsob, a to registrácia cez e-mail. Tento spôsob je takisto veľmi jednoduchý, po registrácii obdržíte ďalší e-mail pre potvrdenie Vašej e-mailovej adresy.

Prajeme príjemný deň!

Gabriela

Dobrý deň!Ani povinná registrácia nepomôže,lebo chce iba registrovať cez Facebook.Ja nemám ani rada Facebook,tak nechápem,prečo by som sa mala ,kdesi registrovať,keď si nemôžem prezrieť tovar.To je akoby som chcela isť do obchodu a mohla sa pozrieť iba do výkladu,lebo by zamkli dvere!Je to nie o záujme zlepšiť obchod,ale o zasielaní ponúk na e-mail.Ak obchod za niečo by stál nemusí si nič vynucovať a ľudia sa vrátia i bez registrácie a nie iba registrácia cez Facebook,kde sa chodia pozrieť i známi a hocikto!

Martina, Bonami.sk

Dobrý deň Gabriela,

ďakujeme, že ste nám napísali. Úplne rozumieme, že nemáte rada Facebook, veď každý sme iný. Fungujeme aj na iných sociálnych sieťach – Twitter a Instagram, ktoré pre Vás možno budú príjemnejšie. Výhoda týchto sietí je, že si náš tovar môžete pozrieť bez registrácie, obsah je obnovovaný denne. Čo sa týka zasielania ponúk e-mailom, v tom máte hlavné slovo Vy – jedine Vy rozhodujete, ako často by ste ponuku dostávala a či vôbec.

To, že je Bonami iné, možete vidieť práve na našich Newsletteroch alebo plánovanom Magazíne – okrem ponuky nových kúskov totiž prinášame články, rady a inšpiráciu pre vaše lepšie bývanie. PS: Každého nového zákazníka Bonami si veľmi ceníme a preto mu dáme 5 € na jeho prvý nákup.

hela

Nemam otazku, len podobne ako uz bolo povedane v prispevkoch predo mnou, som tiez toho nazoru, ze povinna registracia na stranke jednoznacne odradza. Mna a myslim, ze mnohych dalsich odradila.

pekny den

Zuzana, Bonami.sk

Dobrý deň Hela,

ďakujeme za reakciu a názor. Chápem, že pre vás môže byť registrácia nezvyčajná, No pre nás je potrebným krokom práve kvôli tomu, aby sme našim zákazníkom dokázali ponuku lepšie prispôsobovať. Príjemnou súčasťou registrácie, ktorú možno oceníte je newsletter, ktorý pravidelne pripravujeme ako dávku inšpirácie pre našich zákazníkov. Samozrejmosťou je možnosť nastaviť si frekvenciu jeho zasielania (denne/týždenne/len špeciálne akcie), takže miera informovanosti je plne vo vašich rukách. Registrovať sa môžete celkom jednoducho (buď e-mailom alebo jedným klikom na Facebooku). Skúste to a posúďte sama, či bude Bonami aj vaša srdcovka! ;)

Zuzana D.

Dobrý deň. Mala som záujem si už viackrát niečo objednať, ale presne ma odradilo, že sa musím zaregistrovať ešte predtým, ako si vôbec prezriem stránku.

Martina, Bonami.sk

Dobrý deň Zuzana,

tešíme sa, že ste prejavili o Bonami.sk záujem a zároveň nás mrzí, že Vás povinná registrácia odradila. Vďaka registrácii však môžeme prinášať stále lepšie a krajšie veci pre našich zákazníkov a to často v obmedzenom čase a počte. Registrovať sa môžete fakt rýchlo a stačí na to iba e-mail, prípadne sa viete prihlásiť i cez Facebook. Skúste to, určite sa to oplatí! ;)

Prajeme vám príjemný deň!

Petra

Aj by som si zľavu kúpila, ak by sa dalo pozrieť bez registrácie čo ponúkajú. Prečo vyžadujú bezpodmienečne registráciu pred vstupom na ich stránku, veď idú samy proti sebe.

Martina, Bonami.sk

Dobrý deň Petra,

mrzí nás, že ste z povinnej registrácie rozčarovaná. Dovoľte mi však vysvetliť, prečo to na Bonami.sk funguje práve takto. Registrácia nám umožňuje rozumieť potrebám zákazníkov lepšie a vďaka nej môžeme ušiť ponuku presne na mieru. Vy sa tak denne dostanete k stovkám krásnych produktov, ktoré sú k dispozícii v obmedzenom počte a čase. Sama o sebe je registrácia nesmierne jednoduchá, stačí zadať email, alebo sa jedným klikom prihlásiť cez Facebook. Vami zadané údaje ostávajú samozrejme len u nás.

Prajeme vám krásny deň!

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore