Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Profesionálne vybielenie zubov za 5 minút v pohodlí vášho domova

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
JT-shop

Mali sme tu príspevok s otázkami od používateľa Dušana, ktorý bol odstránený z dôvodu porušenia pravidiel tak tu jeho otázky uvádzame preformulované tak, aby spĺňali pravidlá tohto portálu.


Dobry den,

mam 2 otazky:
 

1. V popise produktu pisete, ze tieto produkty su „overené zakazníkmi“. Poprosim Vas, kde najdem nejake recenzie overenych zakaznikov? Tento produkt nie je overeny zakaznikmi. Nic take som nikde nenasiel. Na heureke nie je ZIADNA recenzia overeneho zakaznika ohladom tohto produktu.

2. Produkt je vyrobeny v Cine, takze som nasiel na cinskej webstránke kopec výrobcov, ktori ponukajú tento produkt za ovela nizsiu cenu. V com je teda tato ponuka zlavou? Kde vlastne je ta 50% zlava?

Dakujem za odpovede.
Dusan

Odpoveď:

Dobrý deň,
 

1. Predtým, ako bol produkt uvedený na trh sme ho testovali na testovacej vzorke subjektov, kde sa potvrdila účinnosť a tak isto sme mali spätnú väzbu od nezanedbateľného počtu zákazníkov. Priestor pre recenzie zákazníkov na našej stránke zatiaľ nemáme vytvorený, no pracuje sa na ňom a veríme, že sa na recenzných portáloch pozitívne hodnotenia tejto novinky onedlho objavia.


2. Cena je vyššia, pretože, predtým ako sme sa stali distribútormi bieliacich pásikov Bright White pre Slovenský trh, bolo nutné pre tento produkt vypracovať všetky testy, certifikáty a deklarácie o účinkoch produktu v súlade s Európskymi normami, ktoré sú uvedené vyššie.

Ďalšia vec je, že v EÚ nie je povolené predávať voľno-predajné kozmetické výrobky s obsahom peroxidu vyšším ako 0,1% (to platí aj pre produkty na bielenie zubov). Náš produkt si preto prešiel laboratórnymi úpravami zloženia priamo u výrobcu na základe našich požiadaviek, vďaka čomu sú bieliace pásiky v súlade s normami a zároveň rovnako účinné. Toto všetko samozrejme má značný vplyv na cenu produktu. Čiže to, že ste našli produkt s veľmi podobným obalom ako je ten náš neznamená, že má aj rovnaké zloženie a účinky.

Z našich skúseností vieme, že zákazník, ak ide o jeho zdravie, si radšej zakúpi produkt, ktorý je certifikovaný a testovaný priamo na Slovensku ako by si mal zakúpiť lacnejší ale neoverený produkt priamo z Číny.


Dúfam, že sme zodpovedali položené otázky a sme tu pre akékoľvek Vaše ďalšie dotazy.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore