Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vzrušujúca a zmyselná tantrická masáž pre dámy, pánov aj páry

4,1 / 5 Tantra centrum Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Lucia

Nemám žiadnu otázku, len chcem vyjadriť skúsenosti.

V marci som kúpila tento poukaz priateľovi k narodeninám. Bol maximálne prekvapený a veľmi sa na tantrickú masáž tešil.

Na internete si naštudoval čo je tantra, ako prebieha taká masáž a čo všetko má obsahovať.

Objednal sa telefonicky na piatok, prišiel tam a slečna, ktorá sedela za stolom mu len sucho povedala, že ona si ho zle poznačila a nech teda príde v sobotu. Ako ospravedlnenie mu sľúbila pol h masáže navyše.
V sobotu prišiel znova. Upozornila ho, že k vyvrcholeniu nemusí prísť, tak aby nebol sklamaný :-) Žiadna pol hodina masáže navyše sa nekonala, celé aj s dvoma sprchami to trvalo 45 minút. „masérka“ mu pol hodiny masírovala nohy!!!! a 5 minút mu ho doslova honila ako o preteky!!!!

Vážené „tantra centrum“, odporúčam vám popracujte na profesionalite vašich služieb, naučte sa čo je to tantra, sú rôzne kurzy a školenia, kde sa určite niečo naučíte. Tantra je dotykoch a nie o masáží nôh!!!
Pokúšala som sa vám poslať email, no z neznámych príčin ho nebolo možné odoslať a ked som skúšala telefonovať, tak pre istotu nik nedvíhal.

Škoda vyhodených peňazí.

Tantra centrum

Dobry den mila Lucia. Mrzi ma ze ste mali takyto zazitok, avsak zda da mi to nepochopitelne, nakolko nase maserky a maseri su profesionalmi v tomto obore. Nas ritual, ktory ponukame zahrna presny harmonogram procedur od uvodneho rozhovoru vratane pouzivania horucich uteracikov a a inych pomocok na dosiahnutie zelaneho zazitku. Ak to co pisete v diskusii je naozaj pravda, jedna sa o individualne zlyhanie. V tom pripade sa Vam ospravedlnujeme. Avsak taketo tvrdenia poskodzuju nase meno a nechapem preco ste to napisali do diskusie a nie do hodnotenia, kde taketo odkazy patria. S pozdravom Tanrta Centrum

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore