Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zregenerujeme váš notebook alebo PC

4,4 / 5 BiBOX, s.r.o. Senec  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Lubica Bombalova

Zdravím vás , mám otázku moj netbook ma asi 5 alebo 6 rokov a CD sa na nom nedá prehrat.. Je na nom Windows 7 Starter ale vzadu je licencne cislo uplne zošuchané , nakolko som ho dostala už po jednom použivatelovi… Mám velmi spinavu klavesnicu a dostali sa tam omrvinky a nefunguje touchpood a celkovo mám spomalený a často neereagujuci PC , mrzne nechce nacitat gmail na fb stojí nacitava poslanie mailu asi 10 minuta neuveritelne vriaci a prestalo ho nabíjat , casto sa z nicoho nic vypne a zase zapne , ale padne systém, nenabíja mi baterku a pri nabijaní ukazuje cervene Xa prestalo mi prehrávat zvuk ak ked pride sprava klinkne to ale ked chcem prehrat video alebo pesnicku na yootube tak to prehrá s velkými tazkostami alebo vobec antivirus je stiahnuty zadarmo , nemám k nemu licenciu iba co je free.a kedze tomu už neexistuje aktualizacia lebo je zastaralý a nekdokážem ho nainštalovat nový… Bude sa mu dat este pomoct???? Lebo na nový nemám…

BiBOX, s.r.o.

Dobrý deň,

Ďakujeme sa Váš dopyt.

Na určenie presnej diagnostiky všetkých problémov z Vaším zariadením a samozrejme s tým súvisiacim navrhnutím riešení, budeme potrebovať Váš notebook fyzicky vidieť.
Ak si zakúpite kupón na preinštaláciu windowsu + vyčistenie chladenia ( aj napriek tomu, že máte zošúchané licenčné číslo vieme túto službu zrealizovať – stačí keď je funčkný windows).
vieme potom v rámci kupónu a keď už bude zariadenie u nás v servise zdiagnostikovať ostatné a navrhnúť Vám riešenie.

Pekný deň

PC SERVIS SENEC

Eva

Dobry den,
pre re-instalaciu Windowsu je potrebne original CD , ci je postacujuca nalepka na zadnej strane pc ako ste pisali v texte s licencnym cislom?

Dakujem vopred

PC SERVIS SENEC

Dobrý deň, Ďakujeme za Váš dopyt. Samozrejme postačuje aj licenčná nálepka s kódom Vášho operačného systému ( windows-u ) tak ako uvádzame v našej ponuke.
Pekný deň prajeme
PC SERVIS SENEC

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore