Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Pobyt v Dependance Grand hotela Permon**** Permoník a luxusný wellness v Grand hoteli Permon****

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,6 / 5
Permoník - dependance Hotela Pieris*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Michaela Hvorečná

Dobrý deň chcela som sa spýtať či je voľný termín 17.8. do 18.8. 2015 ? a chcela by som sa spýtať že kolko by stál ten welnes normálne ked si ho chcem zaplatiť ešte aj na druhý deň ? Ďakujem za skorú odpoveď

Grand hotel Permon****

Dobrý deň prajem pani Michaela,
bohužiaľ dependance Permoník je do konca prázdnin plne obsadený. Najbližší voľný termín je 01.-02.09.2015. Ob­sadenosť sa mení každý deň. Doporučujem Vám kontaktovať rezervačné oddelenie Grand hotela Permon****, kde Vám preveria voľné kapacity. Cena celodenného vstupu do wellness je 20 €/osoba.

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Pekný deň pani Michaela, žiaľ v termíne 17.08.-18.08.2015 už nemáme k dispozícii v Dependance Permoník voľnú izbu. V prípade záujmu o preverenie iného termínu prosím kontaktujte naše rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpermon.sk, kde Vám dostupnosť termínu radi overia. Cenník vstupov do wellness centra nájdete na http://www.hotelpermon.sk/cennik/. Príjemný deň prajeme.

Vlado

Dobry den.
Chcel by som sa opytat, ci je volny termin na noc z 20.8. na 21.8. Dieta na pristelke (9 rokov) + 2 dosp. osoby.
Celodenny vstup do saun je na den odchodu (21.8.) alebo prichodu ?
Parkovanie je zdarma aj ked budeme v saunach do vecera?

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pán Vlado, žiaľ v termíne 20.08.-21.08.2015 už nemáme voľnú izbu. V prípade záujmu o preverenie iného termínu prosím kontaktujte naše rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpermon.sk. Celodenný vstup do wellness môžete využiť v deň príchodu alebo v deň odchodu podľa výberu. Áno, parkovanie je zdarma aj keď budete využívať sauny do večera. Pekný deň.

Janka Lomazova

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať sme 2 dospelí a 3 deti: 5rokov, 2,5roka a 5mes. Chceli by sme ísť na 2 noci v termíne 24.-26.8.Treba si rezervovat 2 vouchery? A je tento termín voľný, ďakujem s pozdravom Kacinová

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pani Janka, v termíne 24.08.-26.08.2015 už žiaľ nie sú voľné izby, v prípade záujmu o preverenie iného termínu prosím kontaktujte naše rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpermon.sk. V prípade, že máte záujem o ubytovanie na 2 noci je potrebné zakúpiť si dva vouchery (1 voucher je platný na 1 noc pre 2 dospelé osoby). Za deti do 6 rokov sa platí len daň z ubytovania. Prajeme príjemný deň.

Katka

Dobrý deň, je možné v rámci wellness objednať si aj masáže? Ďakujem

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pani Katka, masáže je možné objednať si, ale tie sa potom účtujú zvlášť podľa platného cenníka, ktorý nájdete aj na našej stránke http://www.hotelpermon.sk/cennik/. Prajeme príjemný deň.

Juraj Szabados

Kde sa docitam, na Zlavomate, alebo kde mam hladat kredity. Ako uplatnim ponuknutych 50 kreditov na moje narodeniny ?
Zrejme sa knim dostanem, ked si kliknem na Kupit za …, ? ale predtym asi musim mat potvrdenu rezervaciu. Chapem to spravne ?

Zlavomat.sk

Pekný deň pán Szabados,
ak máte záujem o konkrétny termín stačí sa o ňom informovať pred kúpou voucheru. Ak Vám ho potvrdia zakúpite si kupón. Pre uplatnenie kreditov je potrebné aby ste boli prihlásený a pri zadávaní platby zadáte možnosť ,,uplatniť xy kreditov". Následne platbu akú uznáte za vhodnú kartou, alebo bankovým prevodom. Po tom ako nám prídu peniaze na účet na email Vám príde voucher a ten už odošlete do hotela aj so záväznou rezerváciou.

Radka

Dobry den..chcela by som sa spytat..ci mate volne termin na 31.jul – 2.august ..2 osoby a jedno dieta 5 rokov. cena? dakujem

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pani Radka, Vami vybraný termín už žiaľ nie je voľný. V prípade záujmu o preverenie iného termínu prosím kontaktujte naše rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpermon.sk. Ďakujeme a prajeme príjemný večer.

Martina Vajsová

Dobrý deň prajem, chcem sa opýtať mali by sme záujem o 3noci v termíne okolo 9.9. treba nám (dvaja dospelý) kúpiť 3 vouchery alebo ako???

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Pekný deň pani Vajsová, 1 voucher je platný pre 2 osoby na 1 noc, takže áno, na 3 noci je potrebné zakúpiť si 3 vouchery. Čo sa týka termínu, ten Vám odporúčame ešte pred zakúpením voucheru preveriť si na našom rezervačnom oddelení rezervacie@hotelpermon.sk. Príjemný víkend.

Blanka Vassova

Dobry den ake terminy su este volne pre 2dosp.a 1 dieta<?Daku­jem,Vassova

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pani Vassova, pre overenie dostupnosti voľných kapacít prosím kontaktujte naše rezervačné oddelenie mailom na rezervacie@hotelpermon.sk, kde Vám termín radi preveria. Ďakujeme a prajeme príjemný víkend.

Dida

Dobrý deň, prosím Vás sme dvaja dospelý a dve deti 10 a 14r. Aká cena by bola za pobyt na 3 dni ? Dakujem.

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pani Dida, vzhľadom k tomu, že máte dve deti a na izbe je len jedna prístelka, odporúčame Vám zakúpiť si na každú noc dva vouchery a teda rezervovať si dve izby. Pre viac informácií kontaktujte prosím naše rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpermon.sk. Ďakujeme a prajeme príjemný deň.

Tina

dobry den, dieta do 6 rokov je gratis aj pri vyuziti pristelky v izbe? chceli by sme ist 2 dospeli a 2 deti (2 a 5 r.), takze pre jedno by sme potrebovali pristelku. su gratis aj 2 deti do 6 rokov?

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pani Tina, áno, dieťa do 6 rokov aj pri využití prístelky je grátis. Samozrejme, aj druhé dieťatko do 6 rokov je grátis. Za každú osobu, teda aj za deti do 6 rokov sa platí len daň z ubytovania, čo je 0,40 €/osoba/noc. Pekný deň

ludovit

Dobry den, v cene 32€ za pristielku pre 3 dospelu osobu su ranajky aj vstup do welnes.Dakujem

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pán Ľudovít, v cene 32 €/osoba/noc je zahrnuté len ubytovanie a raňajky. Vstup do wellness sa platí podľa platného cenníka, ktorý nájdete aj na www.hotelpermon.sk/cennik/. Ďakujeme a prajeme pekný deň.

Jana Demočková

Dobry den, chcela by som sa opytat, kolko by sa doplacalo za obedy a vecere pre 2 dospele osoby a 1 trojrocne dieta. Dakujem

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pani Jana, cena večere je 18 €/1 večera formou bufetu pre 1 osobu a cena obeda je 12 €/1 obed formou bufetu pre 1 osobu. Pre trojročné dieťatko je strava v sprievode dospelej plne platiacej osoby poskytnutá grátis. Pekný deň.

Štefan

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať aka by bola cena 2 dospelí jedno dieťa 9 ročne a druhe 5 ročne na 2 noce? ďakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Štefan,
pre dve dospelé osoby je to cena kupónu krát 2. Dieťa do 6 rokov zadarmo (platí len kúpeľný poplatok). Deti od 6 do 12 rokov: 10 €/dieťa/noc (v cene ubytovanie, raňajky, vstup do komplexu AQUA & KIDS´ & SAUNA Paradise).
Do SAUNA Paradise je vstup deťom do 6 rokov zakázaný. Deti nad 6 rokov do SAUNY Paradise môžu vstúpiť len v sprievode rodičov. Za deti sú zodpovední rodičia. Pri detských vstupoch je nevyhnutné preukázať sa preukazom poistenca dieťaťa.

Anna

Dobrý deň,

sme 3 dospele osoby. Musíme si kúpiť druhý voucher alebo sa dá za tretiu osobu doplatiť? Lebo ako píšete je tam možnosť prístelky v izbe a my by sme chceli byť na jednej izbe. Ako to riešiť?
Ďakujem, Anna

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pani Anna, za tretiu osobu na izbe si môžete doplatiť prístelku. Cena prístelky je 32 €/prístelka/noc. V prípade akýchkoľvek otázok kontaktujte naše rezervačné oddelenie rezervacie@hotelpermon.sk. Ďakujeme a prajeme príjemný večer.

Klaudia

Dobry den, prosim Vas ak mame zaujem o pobyt na 3 dni (2 noci) je potrebne kupit 2 vouchery? Da sa to uplatnit v akomkolvek termine od 1.7 do 30.9. ? Dakujem

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pani Klaudia, v prípade záujmu o ubytovanie na dve noci je potrebné zakúpiť si dva vouchery. Odporúčame dostupnosť termínu si ešte pred zakúpením voucheru overiť na rezervačnom oddelení rezervacie@hotelpermon.sk. Ďakujeme a prajeme príjemný deň.

Gabriela Mojtová

Dobrý deň, sme 3 dospelí a 1 dieťa (11 r. ). Aký/-é kupón/-y máme vybrať?

Ďakujem, Gabika.

Zlavomat.sk

Pekný deň Gabika,

v tomto prípade by bolo najlepšie zakúpiť dva vouchery.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore