Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Biomanikúra a biopedikúra s rybičkami Garra rufa

4,8 / 5 Garra Relax Centrum Nitra  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Katka

Dobrý večer,chcem sa spýtať na otváracie hodiny.Ďakujem

Garra relax centrum

Dobrý večer,
Naša prevádzka nemá pevne stanovenú otváraciu dobu ale formou telefonickej objednavky na tel. 0944 022 044 alebo 0910 227 423 si viete rezervovat voľný termín 7 dní v týždni od 09:00 do 19:00.

S pozdravom

Garra relax centrum

Majika

Dobrý den,chcela by som sa opýtať,či biopedikúra je vhodná aj pre deti?Mám na mysli 9 ročnú slečnu.Totiž moja dcéra by rada okúsila túto metódu,má už teraz problém so suchosťou chodidiel.

Garra relax centrum

Dobrý deň,

Túto procedúru môžu podstúpiť aj deti od 7 rokov ale obtiažnejšie je to v tom aby danú procedúru aj vydržali máme na mysli steklivost na nohách ak je stekliva + stály dohľad z Vašej strany počas procedúry aby rybky pri procedúre kedy zachadzuju aj medzi prstami na nohách nerozpucilA.
Ale inak není problém radi Vás privítame na našej prevádzke :-)

Monika

Dobrý deň,

zaujímalo by ma aký postoj má majiteľ k tomu, že manikúra/pedikúra rybičkami Garra rufa je v niektorých štátoch a tiež v niektorých kruhoch považovaná za týranie zvierat. Taktiež podľa správy ÚVZ Slovenskej republiky sú životné podmienky v akých rybičky žijú nehumánne. Nehovoriac o tom, že sú vytrhnuté zo svojho prirodzeného prostredia za účelom zárobku. Rybičky sú zámerne udržiavané hladné aby sa na nohy zákazníka doslova vrhli. Naučili sa prežiť práve vďaka okusovaniu odumretých častí ľudskej kože – čiže to nie je ich hobby ale skôr nutnosť.
„Použitie živých stavovcov pre postup, prírodného peelingu nemá charakter pokusu na zvieratách a z dôvodu navodzovania nedostatku výživy je postup možno považovať za týranie zvierat v zmysle zákona č. 115/1995 Z. z. o ochrane zvierat.“ Zákon už možno nie je aktuálny, ale to nič nemení na jeho závažnosti. Fakty sú fakty a neviem o argumentoch, ktoré by ospravednili zneužívanie zvierat na takejto úrovni.

Taktiež by ma zaujímalo, či sa po každom zákazníkovi dezinfikuje a čistí akvárium – myslím si, že je to celkom nereálne pri vysokých počtoch ľudí (vtedy by procedúra nemohla stáť ani 5 eur a ani 10 eur – výmena vody, čistenie a ďalšie náležitosti by spôsobili to, že by sa to majiteľom jednoducho neoplatilo)

Tiež by som ešte chcela doplniť, že liečenie kožných neinfekčných ochorení, ktoré uvádzate pri zľave je možné dosiahnuť za presne daných podmienok pričom treba dodržiavať dietný stravovací režim a hlavne na to nestačí ani jedno ani dve a ani tri biomanikúry/bi­opedikúry – to by bolo vhodné zdôrazniť. Minimálna dĺžka procedúry, pri ktorej môžete vidieť výsledky sú tri týždne pričom v takomto prípade lekári doporučujú kúpele, kde má pacient k dispozícií po celý čas svoju vaňu a kúpele s rybičkami podstupuje aj viackrát za deň.

Ďakujem za odpoveď

Garra Relax Centrum

Dobrý deň Monika. Ďakujeme za Váš zaujímavý podnet. Slovo týranie zvierat však považujeme v tomto prípade za prehnané. Tak isto by išlo aj o týranie v prípade asistenčných psov, koní a iných zvierat. Naše ryby žijú v prostredí, v ktorom sa aj narodili, pričom pravidelný dozor na kvalitu ich života vykonáva Štátna veterinárna spáva. Ďalej budeme reagovať na ´´hladovku´´ rýb. Ryby Garra rufa sú špecifické svojím ´´nekonečným´´ hladom. Pokiaľ by mali neustáli prísun potravy, žrali by dovtedy, kým by im nepraskli brušká. Z tohto dôvodu sme dokonca nútení limitovať denný počet zákazníkov. Uisťujeme Vás ďalej, že naše ryby sú na dennej báze kŕmené vysoko výživovým krmivom, ktoré je potrebné z toho dôvodu, že odumretá koža neobsahuje žiadne výživové hodnoty. Na základe tejto skutočnosti vykonávame denné kŕmenie a ryby žerú rovnako aktívne pri prvom, ako aj poslednom zákazníkovi . V tom je ich čaro :-) O hygienicky nezávadnú vodu sa nám starajú špeciálne UV lampy a filtre JBL, ktoré sú jednotky na trhu.Máme certifikované zariadenia, ktoré spĺňajú všetky potrebné podmienky. Podotýkam, že naša prevádzka splnila všetky podmienky na jej otvorenie a prešla kontrolou hygieny, ktorá naďalej vykonáva pravidelný dozor. Pokiaľ máte stále pochybnosti, radi Vás privítame na našej prevádze osobne aby ste sa mohli presvedčiť. Prajme pekný deň.

Dana

Dobry den,
chcem sa spytat ci je mozne ist na biopedikuru aj v tehotenstve. Dakujem za odpoved.

Garra Relax Centrum

Dobry den. Dakujeme za Vasu otazku. Tehotenstvo nie je prekazkou pri procedurach s Garra Rufa rybkami. Radi Vas privitame.

iva

Dobrý deň,chcem sa spýtať či je možné ísť na biomanikuru,ak mám gélové nechty.
Ďakujem

Roman Gajdoš, Richard Černík

Dobrý deň,

Môžete bez problémov podstúpiť biomanikuru, ak máte gélové nechty.

Tešíme sa na Vašu návštevu.

S pozdravom

Garra relax centrum

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore