Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Inteligentný robotický vysávač iRobot Roomba 776p

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Zuzana

Dobry den, chcem sa spytat ci ma v baleni aj nejake nahradene filtre alebo kefy, a ci ma casove nastavenie.

Ivan Mucha (product manager iRobot)

Dobrý deň, p. Zuzana, robotický vysávač Roomba 776p podporuje funkciu plánovania upratovania. Na každý deň v týždni si môžete zvoliť čas, kedy má robot začať vysávať. Balenie neobsahuje žiadne náhradné príslušenstvo okrem toho, ktoré je vypísané v popise produktu.

Peter

Dobry den, aky je rozdiel medzi starsim modelom 775 ci 785 a tymto novym 776p ? V com je lepsi alebo horsi ? Moc ste k tomu nepopisali. Co ste mali pred cca pol rokom akciu na 775, tak tam ste popisali vyrobok obsiahlejsie. Tazko sa hladaju informacie, kedze ani na oficialnej stranke www.irobot.sk nie je k tomuto vyrobku absolutne nic. Dakujem za info.

Ivan Mucha (product manager iRobot)

Dobrý deň, Peter. Veríme, že zverejnená popiska je dostatočná. Dostatočne opisuje funkcie robota a takisto príslušenstvo. Jedná sa o oficiálny produkt iRobot, ktorý ešte nie je zalistovaný na našej stránke. Je to štandardný robot série 700 bez funkcie virtuálnych majákov (iba model Roomba 785). Obsah balenia nájdete v zľavomatovej popiske.

Nataša

Dobré ráno, chcela by som vedieť. Keď budeme upratovať robotickým vysávačom, či bude potrebne občas povysávať kúty a okolia nábytku, kvôli dokonalému vzhľadu izby. Alebo či jeho vysávanie úplne nahradí obyčajný vysávač. Ďakujem Krídlová

Ivan Mucha (product manager iRobot)

Dobrý deň, p. Krídlová. Robotické vysávače Roomba dôkladne povysávajú nielen kúty, ale aj priestor pozdĺž stien a nábytku. Robotický vysávač slúži na dennodennú údržbu podláh, niektorí užívatelia občas robia „veľké upratovanie“ klasickým vysávačom, mnohým Roomba úplne nahradila klasický vysávač.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore