Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Lekcia jazdenia (30 min.) a vychádzka na koni (60 min.)

4,2 / 5 Ranč Lieskovec Bratislava - Podunajské Biskupice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Tono

Dobrý deň, rád by som sa spýtal, či sa do Lieskovca dá dostať aj autobusom. Ďakujem.

Ľuboš - Zlavomat.sk

Tono, ano da sa bus 79 chodi z Vrakune cez Pod. Biskupice do Lieskovca raz za hodinu: 


http://imhd.zoznam.sk/ba/cestovny-poriadok/linka/79.html


Z centra BA sa dostaneš do Biskupíc 202, 201 od Tesca (z. Rajská), 78 zo Šafka, 65, 75 z Rače 67, 87, 178 z konečnej električiek v Ružinove, 87 aj z Petržky cez Slovnaft a najlepšie je prestúpiť pred Lidlom, Billou alebo Tescom, kde si môžeš kúpiť niečo na posilnenie :-) alebo 70 od mosta SNP.
V Lieskovci je Ranč od zastavky asi 5–6 min. peši v smere jazdy busu po pravej strane pri čísle domu 13 doprava asi 150 m po pravej strane.
Elena Cerna

Dobry den, mam 2 deti 2 a 4 roky. Dal by sa kupon rozdelit tak, aby zahrnal iba 2× 30 minut pre obe deti? Ze by kazde islo 30 minut na jednom ponikovi? Dakujem.

babča

ahoj Elena, prihliadnuc na to, že pestuješ vo svojich deťoch od útleho veku vzťah ku koníkom musím s tým niečo urobiť, napíš mi prosím na mail a dohodneme termín kedy by si prišla s deťmi mimo uvedených otváracích hodín, aby sa nenarušil cyklus podávania mini kurzu a následnej vychádzky do prírody, ďakujem, prajem pekný zbytok dňa

Petra

Pekny den, je kurz vhodny aj pre deti (5 rokov) ?
Dakujem.

babča

milá Petra, pre 5 ročné dieťa neodporúčam absolvovat tento mini kurz spojený s vychádzkou v časovom rozpätí 1,5 hod. nakoľko by to bolo veľké zaťaženie, je otázne, či by to dieťa usedelo na koni, skôr by som zvolila kurz jazdenia pre deti, ktorý je prispôsobený veku a potrebám dieťaťa, na našom ranči je vo veľkej obľube rodičov ale hlavne detí <3

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore