Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Depilácia 100% prírodnou cukrovou pastou

Salón Bellasa Nitra  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Martina

Dobry den ake velke chlpky musia byt na depilaciu bikin? (kolko dni neholene?)
Ďakujem

Salón Bellasa

Dobrý deň,
záleží od toho, či si chĺpky depilujete alebo holíte. Ak si ich holíte tak potom sú chĺpky tvrdšie a je ich viac a preto sa ľahšie depilujú aspoň 4mm (keby sú kratšie tak nemáme istotu, že tak tvrdý chĺpok vydepilujeme a môže sa stať, že depilácia nebude 100%). Ak však chodíte pravidelne na depilácie tak máte chĺpky jemnejšie a teda sa aj ľahšie depilujú – vtedy je možné depilovať už od 2–3mm. Všeobecne však zakaždým hovorím, že je lepšie mať aspoň tie 3–4mm pretože predsa len má každý človek iný typ ochlpenia a ak chcete byť s výsledkom na 100% spokojná radšej stavte na istotu – a to znamená 3mm a viac:). Ak máte ešte nejaké otázky pokojne sa pýtajte:). Želám Vám pekný deň

Ada

Dobry den, a tehotnym zenam sa odporuca tento proces? Dakujem za odpoved.

Zuzana Strýčeková

Dobrý deň,

tehotenstvo nie je žiadnou prekážkou:). Ako nájdete aj v texte depilácia sa robí s cukrovou pastou, ktorá má 100% prírodné zloženie a teda je vhodná aj na tú najcitlivejšiu pokožku.

Ak máte ešte nejaké otázky kľudne sa pýtajte.
Želám Vám pekný deň

Michal M.

Dobrý deň,
chcem sa informovať, či sa jedná o bolestivú procedúru, čo sa týka depilácie nôh u žien, resp. podpazušia u mužov?

Salón Bellasa Zuzana

Dobrý deň prajem pán Michal M.,
bolestivosť je pri depilácií veľmi individuálna. Zaleží vždy od množstva ochlpenia, typu ochlpenia a tiež od prahu bolesti každého človeka. Samozrejme, že nejde o bezbolestnú procedúru, avšak oproti klasickej voskovej depilácií je cukrová depilácia menej bolestivá. Tiež je dôležité pripomenúť, že depilácia bolí najviac po prvý krát (pretože chĺpky sú tvrdé a je ich veľa) a opakovaním sa bolestivosť znižuje na minimum z dôvodu, že ochlpenie je redšie a jemnejšie. Najbolestivejšia je depilácia intímnych častí, ale nôh by som sa neobávala :). Dá sa to vydržať a máme zákazníčky, ktorým je depilácia nôh dokonca príjemná. Čo sa týka depilácie podpazušia u pánov, tá je bolestivá, avšak ten výsledok stojí za to :). Znova však treba podotknúť, že bolesť je výrazná hlavne po prvý krát a postupne sa znižuje. Ak máte ešte nejaké otázky kľudne sa pýtajte.
Želám Vám pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore