Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Štýlový obraz na plátne z vlastnej fotografie. Ideálny tip na darček!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Ľubka

Dobrý deň, chcem sa spýtať či sa dá pri zakúpení plátna spraviť z fotografií aj koláž…teda či môžem na tomto plátne aj popridávať viac fotografií na jedno plátno a dať iba nejaké čierne pozadie alebo to musí byť iba jedna fotka ? Ďakujem…

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, na plátno sa dá vytlačiť akýkoľvek motív – stačí dodať správne podklady. V našom editore je možné nahrať len jeden súbor, preto je potrebné, aby ste nahrali už vyhotovenú koláž ako jednu prílohu. Prípadne vám koláž z fotografií vytvoria naši grafici v predajni, táto služba však nie je v cene voucheru a je spoplatnená podľa aktálneho cenníka.

Dáša

Dobrý deň, mám fotografiu vo farebnom vyhotovení. Na plátno by som však chcela fotografiu v čiernobielej sepii. Viem si ju upraviť priamo na stránke pri objednávke foto na plátne?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, žiaľ toto zatiaľ v našom objednávkovom editore nie je možné. Je potrebné nahrať vopred upravenú fotografiu.

Milan Stefanicka

Treba platbu uhradit dobredu alebo je možnosť uhradiť to v predajni pri vyzdvihnuti obrazu.
Ďakujeme Milan

FaxCopy, a.s.

Platbu za voucher musíte uhradiť vopred (najlepšie kartou), inak vám voucher nebude zaslaný. Poplatok za doručenie do predajne hradíte pri vyzdvihnutí hotového obrazu priamo v predajni vyzdvihnutia.

Daniela Machova

Dobrý deň,
kde zistím, v ktorých predajniach je možný osobný odber bez doplatku.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, je to definované v texte akcie:
Osobný odber bez doplatku je v týchto predajniach FaxCOPY:

Bratislava – Aupark,
Bratislava – Seberíniho,
Bratislava – OC Central,
Bratislava – Avion,
Bratislava – Eurovea,
Bratislava – Mickiewiczova,
Bratislava – Vajnorská,
Bratislava – Vlastenecké nám.,
Bratislava – Bory Mall,
Nové Zámky, Trnava, Piešťany, Trenčín, Topoľčany, Levice, Nitra, Komárno, Zvolen, Martin, Banská Bystrica – J. Kráľa, Banská Bystrica – Horná, Žilina – D. Dlabača, Žilina Aupark, Košice – Hutnícka, Košice Aupark, Prešov – Tkáčska, Prešov – Hlavná, Poprad.

zuzana

Dobry den ?co to je ten voucher?kde mam poslat fotku ktoru chcem spravit?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, objednávku realizujete v on-line aplikácii na tejto adrese:
 http://darcekyodsrdca.sk/fotoobraz/uvod

Zlavomat.sk

Pekný deň Zuzana,

voucher je doklad o zakúpení ponuky cez náš zľavový portál. Po zaplatení Vám bude poslaný na Vašu e-mailovú adresu. Následne je potrebné tovar objednať na stránke http://darcekyodsrdca.sk/fotoobraz/uvod a zadať číslo voucheru.

V prípade otázok nás kontaktujte na tel. čísle +421 232 117 321.

s.h

zdravim chcem sa opytat da sa u vas trochu upravit mierne rozmazana fotka tak aby bola na platne vytlacena uz zaostrena ?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, mierne rozostrená fotka sa dá upraviť, ale záleží na podkladoch, t.j. na veľkosti a kvalite súboru v digitálnej forme. Najlepšie je prísť na predajňu, kde Vám to vedia skontrolovať a aj opraviť. Práca grafika je spoplatnená.

Pekný zvyšok dňa

Eva Sokolová

Dobry den, aj mna by zaujimalo, mam stare fotografie, ku ktorym nieje film, dalo by sa vyuzit voucher osobne na Vasej predajni a ze by ste toe starsie fotografie nejak nascanovali a nasledne vytlacili na platno? Dakujem za odpoved s krasny den 😊 S pozdravom Eva

Karol Dittinger

Dobrý deň, ako predlohu môžete použiť čokoľvek, aj staršiu fotografiu. Fotografiu vieme aj v predajni oskenovať. Neodporúčame však príliš veľké zväčšenie pôvodného obrázku, pretože sa tak zväčšia aj všetky kazy.

Andrea Šlosárová

Dobrý deň, chcela by som sa informovať ohľadom obrazu. Mám doma kalendár v ktorom sa mi jeden obraz veľmi páči a chcela by som si ho zväčšiť a dať vytlačiť na plátno prostredníctvom tejto akcie. Dá sa to nejako spraviť? Napríklad prisť do predajne faxcopy tam ho naskenovať a následne vytlačiť? Ďakujem

Karol Dittinger

Dobrý deň, ako predlohu môžete použiť čokoľvek, aj list z kalendára, pokiaľ má obrázok dostatočné rozlíšenie. Fotografiu vieme aj v predajni oskenovať. Neodporúčame však príliš veľké zväčšenie pôvodného obrázku, pretože sa tak zväčšia aj všetky kazy.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore