Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Permanentné žehlenie vlasov v Miracle Hair Studio

Kaderníctvo Miracle Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
domi

Dobrý deň, chcem sa opýtať, kedy po vykonaní permanentného žehlenia sa dajú umyť vlasy.. Je to tiež niekoľko dní ako pri keratíne ?? ďakujem :)

Petra

Dobry den ,tak po 2 dnoch sa uz daju umyt.

Eva Sepsiova

Dobry den.To permanentne zehlenie sa vykonava ako zehlenie s keratinom?Po keratinovom vyzehleni mi vlasy skoro mastneli a neskor sa uplne znicili,vysusi­li.Dakujem :-)

Petra

Dobrý deň nie , je to úplne niečo iné. Nanesie sa prípravok , umyjú sa vlasy, vysušia , vyžehlia, dá sa neutralizér, zase sa umyjú a ak vyschnú budú rovné, lesklé ako keby ste si ich práve vyžehlili. Prípravok je taký agresívny iba ako farba a odrastá z vlasov, čiže sa Vám nevymyje. Vlasy budú rovné , lesklé ako vyžehlené aj keď zaprší a po umytí stači iba voľne nechať vyschnúť a samozrejme prečesať. Určite budete spokojná, ja to robím už od 2008 roku.

Marta Dzurčaninová

Dobrý deň. Ako mam zistiť ktorý kupón potrebujem? ako merať dlžku vlasov? dakujem

Petra

Dobry den,kratke vlasy su po plecia,polodlhe su pod lopatky a dlhe su po pas,dakujeme za prejaveny zaujem a tesime sa na Vas :)

Katarina Mokra

Dobrý deň . Chcem sa opýtať na akom princípe funguje to permanentne vyrovnanie ? Aké chemické prípravky sa na to používajú ? A aké sú skúsenosti s kvalitou vlasov po roku ?

Petra

Dobry vecer,je to opacny proces ako trvala,pouziva sa na to ale menej agresivny pripravok ako pri trvalej,poskodi to tak vlasy ako keby ste si ich zafarbili s farbou.Vlasy budu pocas a po roku krase len vam budu odrastat, konce budu stale rovne,znicene nebudu vzkrs toho ze ich nebudete musiet fenovat,zehlit , netreba s nimi robit vobec nic ja to pouzivam uz 5rokov

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore