Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kadernícke balíčky s profesionálnou kozmetikou Mon Platin. Občerstvenie zadarmo!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Ivka

Aký typ farby používate? Ide mi o chemické zloženie, má základ z amoniakom alebo nie?

ReaCentrum

Dobrý večer. Používame značky MonPlatin , Matrix a Lóreál. Podrobnejšie si to nájdete na internete . Bolo by to veľa písania do takejto správy. Ďakujem za pochopenie.

Zdenka Tamášová

Dobry den, mna zaujima ci mi viete poradit aj novy strih.

ReaCentrum

Samozrejme ,veď aj o tom je kaderníctvo.

Simona

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať či sa pri Variante č. 1 pripláca nejaký príplatok za dlhé a husté vlasy. Ďakujem :)

ReaCentrum

Nie nič sa nedopláca.

ReaCentrum

Ak sú vlasy dlhé a husté odporúčame zakúpiť si variant 2 , je vhodnejší a ide do hĺbky vlasu a má dlhší účinok maska s čiernym kaviárom. Je to na vás čo si vyberiete.

Denisa

Dobry den, Ponukate az zazehlovanie infracervenou zehlickou?

Dakujem

ReaCentrum

Dobrý deň. Ponúkame SteamPod žehlenie s prokeratínom ,sérum a krém na vlasy- sú to špeciálne produkty na vyhladenie a výživu vlasov.

Debbie

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či by ste dcéru vedeli ostrihať podľa obrázku, sú to tzv. „emo vlasy“, ja sa do toho moc nerozumiem a vždy jej to v kaderníctve urobili nejako zle. Za odpoveď vopred ďakujem.

ReaCentrum

Dobrý deň. Nie je problém dcéru ostrihať tak ako píšete. Len je dôležité či jej typ a kvalita vlasov sú vhodné na ten strih. To sa na mieste poradíte s kaderníčkou pri konzultácii strihu. Prajem pekný deň .

Annie

Dobry vecer, je aktualna ponuka zliav platna aj na ul. Csl. Armady?? Dakujem.

ReaCentrum

Dobrý deň . Čo sa týka zľavy v kaderníctve tak je možné sa informovať telefonicky , ak chcete ísť ku konkrétnej kaderníčke. Kaderníčky sa striedajú na oboch prevádzkach. Akcia je aktuálna len na Trebišovskej ulici. Ďakujem za pochopenie.

janka

Príjemný deň,zaujímalo by ma,aká je cena pri uprave dlhších vlasov,podstrihnutí a melír k tomu.To už bude asi niečo iné,bez kuponu,či?

ReaCentrum

Dobrý večer. Vo variante 1 máte strih s kompletnou konečnou úpravou a máte tam zároveň možnosť doplatku so zľavou 40% za melír spotrebovaný v ml. podľa dĺžky vlasov .Určite je potrebné si zakúpiť V 1 alebo V 2 a potom sa objednať a na mieste sa dohodnete podľa typu vlasov s kaderníčkou. Je to dosť problematické odpovedať na niečo čo nevidíme. Verím ,že budete spokojná .

Slávka

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať koľko je doplatok za farbenie dlhých vlasov? A adresa salóna je Trebišovská? Za skorú odpoveď vám vopred Ďakujem

ReaCentrum

Neviem vám povedať koľko je doplatok za vaše vlasy nakoľko ich nevidím ,cena je podľa cenníka v ml. A na ktorú prevádzku chcete prísť ? Máme otváraciu akciu na Trebišovskej ulici 13 v Košiciach , farbenie do 70ml je za 19.90 € . Kontakt je na zľavomate. Ďakujem za pochopenie.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore