Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Špičkový wellness pobyt v najlepšie hodnotenom hoteli Aquatermal***

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,7 / 5
Hotel AQUATERMAL*** Novohrad (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Anka

Dobrý deň,
mali by sme sme záujem o wellnes pobyt ( 3 dni 2 noci) v termíne od 20.11.- 22.11.2015. Sme dva manželské páry. Chcem vedieť či je uvedený termín voľný.
Ďakujem Anna Hámorová

Lacike

mal by som zaujem o pobyt sme 5 clena rodina 2 dospeli a 3 deti vek deti 1 rok 4 roky 8 rokov chcel by som vediet cenu na tie 3 dni a 2 noci dakujem

Viera Kesslová

Dobrý deň,
včera som si objednala welnes pobyt, chcem sa spýtať, či je termín 16.-18.11.2015 voľný, poslala som aj e-mail , neprišla mi zatiaľ odpoveď

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň pani Kesselová, recepcia Vám už potvrdila rezerváciu na Vami požadovaný termín na Váš mail.

ANika

DObry den
tie bazeny a sauny su priamo v hotely ci treba niekam cestovat?

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň, bazény aj saunový svet sú v hotelovom komplexe spolu v jednej budove a dostanete sa k ním cez recepciu hotela.

Soňa Sikorová

Dobrý deň, mám seriozny záujem o wellness pobyt zlavnený v cene 129,– eur, v čase 29.11. – 1.12. 2015 (2 noci,3 dni). Na meno Sikorová Soňa a Stanislav Gembický. Vo vašom zariadení som bola už 2 krát v letných mesiacoch, pre velkú spokojnosť sa chcem k opäť vrátiť a vyskúšať pobyt aj v chladnejšom období. Prosím o info čo je porebné pre rezerváciu pobytu z mojej strany vykonať.
Ďakujem, s pozdravom Vaša verná klientka Sikorová
kontakt: MT 0904755015, e-mail: sonasikorova1@gmail.com

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň pani Sikorová, v termíne 29.11.-1.12.2015 máme momentálne voľné izby, ale ohľadom rezervácie a dostupnosti kontaktujte našu recepciu prosím na tel.čísle 047/4308811, resp.na info@strehova.sk. Ďakujeme.

Jozef

Dobrý den,mal by som záujem o pobyt v termíne od 6.11. do 8.11.2015 pre dve osoby na dve noci … je uvedený termín voľný? … Dakujem.

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň Jozef,
uvedený víkend máme už vypredaný najbližší voľný víkend máme v termíne 20.11–22.11.2015, v prípade záujmu o tento termín prosím kontaktujte recepciu hotela na tel čísle: 047/4308811

Pekný deň

jarka

opakujem svoju otázku : prosím – termín 5.-7.11. s ubytovaním pre 4 dámy, ale spolu-napr. apartman alebo rodinna izba pri zakupení 2 kuponov ? je tu taká možnosť?

jarmila

je možné ubytko prosím pre 4 dámy spolu pri zakúpení 2 kuponov? 5.-7.11.2015 ? ja som uz u vas bola pred dvoma rokmi – spokojnosť…
dakujem

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň Jarmila,
v uvedený termín máme už úplne vypredané všetky izby. Ak si vyberiete akýkoľek iný termín, kľudne kontaktujte recepciu hotela na tel. čísle: 047/4308811, kde Vás vždy aktuálne informujeme o dostupnosti izieb.

Pekný deň

Jaroslav Kavka, Žilina

Dobrý deň.
Je možný pobyt so psom?

Zlavomat.sk

Pekný deň pán Kavka,

pobyt so psíkom žiaľ nie je možný.

Dana

Máte ešte voľnú izbu na termín 13. – 15. 11. 2015?

Hotel Aquaermal***

Dobrý deň,
v uvedený termín máme ešte 8 voľných izieb. Pre viac info a rezerváciu prosím kontaktujte recepciu hotela na tel čísle: 047/430 88 11, alebo info@strehova.sk

Pekný deň…

Jana

Dobrý večer,chcem sa opýtať,či obidve mená klientov kupujúcich pobyt nahlásených na vouchery musia súhlasiť s menami tých,ktorý prídu.Dakujem.

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň, čo sa týka rezervácie, tak nám stačí nahlásiť jedno meno, na ktoré urobíme rezerváciu. Pri príchode na pobyt je dôležité vedieť meno, na ktoré ste si urobili rezerváciu a zhoda kódu voucheru s nahláseným kódom voucheru, ktorý bol uvedený pri rezervácii pobytu.
S pozdravom Hotel Aquatermal***

Katarína

Dobrý deň, ako si mám rezervovať( resp. kde?) wellnes pobyt pre dve osoby na 3dni a 2 noci v termíne od 16.10.2015 do 18.10,2015. Volala som na recepciu, tam mi povedali, že si mám rezervovať cez net, ale nejakom mi to nejde. Ďakujem za odpoveď.

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň, najideálnejší postup je, keď zavoláte na recepciu a overíte si či je termín, v ktorom by ste chceli absolvovať pobyt voľný, následne si zakúpite voucher a urobíte rezerváciu mailom na info@strehova.sk. V daný termín 16.10.-18.10.2015 ešte máme momentálne voľné izby, takže si môžte zakúpiť voucher a keď Vám príde potvrdenie platby s kódom voucheru, tak nás kontaktujte ohľadom rezervácie na spomenutej mailovej adrese. Predtým, ako zrealizujete platbu, si telefonicky overte obsadenosť hotela na našej recepcii. Ďakujeme.
S pozdravom Hotel Aquatermal***

naďa

Dá sa dokúpiť plná penzia?
Koľko by nás vyšiel víkendový pobyt v októbri, ak sme seniori?

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň, plná penzia sa dokúpiť nedá, ale každý deň máme reštauráciu otvorenú od 11:30 do 22:00, takže pokiaľ by ste mali záujem o obed, tak si môžte vybrať z jedálneho lístka. Víkendový pobyt počas októbra je v cene 159€ pre dospelé osoby aj pre seniorov.
S pozdravom Hotel Aquatermal***

Bob

Dobrý deň, máte voľný termín na víkend s nástupom od 16. 10 a odchodom 18. 10 , alebo s nástupom 23. 10 a odchodom 25.10 pre dve osoby? Sme obaja nad 60 rokov, koľko by stál celý pobyt?

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň,
obidva spomínané termíny sú stále dostupné… Čo sa pobytov týka, víkendová alternatíva je v cene 159€/pobyt.
V prípade záujmu o rezerváciu prosím kontaktujte recepciu hotela na tel čísle: 047/430 88 11

Marián

Dobry deň,mate voľný temín,prosím,od 14.-16.11 na dve noci pre dve osoby?A ako by to bolo ak by sme boli traja aj s dospelou dcerou?Ďakujem.

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň,
uvedený termín je ešte voľný. V prípade záujmu o dvojlôžkovú izbu s prístelkom, by bol doplatok za tretiu dospelú osobu vo výške 52€/pobyt.
V prípade záujmu prosím neváhajte kontaktovať recepciu hotela na tel čísle: 047/430 88 11

Elena Igazova

Dobry den chcela by som sa spytat mame u vas zajednany pobyt na vikend chcela by som len vediet ci je k dispozicii mikrovlnka ? Kedze mam male dieta a v noci potrbujem ohrievat mlieko :-)

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň,
vo vybavení našich izieb nie je mikrovlná rúra. Avšak ak bude treba ohriať mlieko pre Vaše malé dieťa, dokážeme Vám to urobiť v našej kuchyni kedykoľvek /aj v noci/.

S pozdravom
Hotel Aquatermal***

Janka Michalcova

Dobrý deň prajem, máte voľný termín od 25.9.15 do 27.9.15 pre 2 osoby a jedno dieťa vo veku 1 rok a 7 mesiacov? Ďakujem

h

Dobrý deň, v termíne 25.9.-27.9.2015 máme momentálne ešte jednú voľnú izbu. Ak máte záujem o rezerváciu, tak čo najskôr kontaktujte našu recepciu. S pozdravom Hotel Aquatermal***

Jaro Kováč

Dobrý deň, chcel by som sa spýtač či v termíne od 14.9. do 16.9.2015 máte volné kapacity. Resp 2 lôžková izba. Ďakujem

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň, v termíne 14.9.-16.9.2015 máme plne obsadený hotel. Ohľadom voľných kapacít kontaktujte našu recepciu.
S pozdravom Hotel Aquatermal***

Ivana Vančová

Dobry den,ake su prosim.doplatky v termine od 28.10 do 30.10.Za dospelu osobu a ze dieta 7rocne .dakujem.

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň, v termíne od 28.10. do 30.10.2015 je doplatok za dospelú osobu na prístelku 26€/noc a za 7 ročné dieťa na prístelku je doplatok 18€/noc.
S pozdravom Hotel Aquatermal***

makukova katarina

Dobtry den.chcem sa opytat ze ked som drzitelkou ZTP preukazu ze ci nemam narok aj na ine zlavy.Som pacientka s bezlepkovoi dietou.Dakujem­.MAKUKOVA

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň, držitelia preukazu ZŤP majú u nás zľavu len na vstupy do wellness. Vrámci tohto pobytu Vám nevieme dať žiadnu zľavu ako držiteľke preukazu ZŤP.
S pozdravom Hotel Aquatermal***.

Silvia

Dobrý deň, chceli by sme využiť vás pobyt. Mám dvě děti jeden má 1 rok a druhy 3. Ako je to s doplatkami, prístelkou a dětskou postielkou, příp. Širokou posteľou+ so stravou.
Ďakujem za skorú odpoveď. Želám pekný deň

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň, deti vo veku 1 a 3 roky majú u nás vstup do wellness a stravu grátis. Detská postieľka je pre dieťa takisto grátis a ohľadom dostupnosti postieľok sa môžte informovať na recepcii hotela. Doplatok za prístelok je 13€/noc.Dobrý deň, v termíne od 13.9. do 16.9.2015 máme plne obsadený hotel.
S pozdravom Hotel Aquatermal***.

Diana Pardesová

Dobry den,mate volny termin od 14.9?

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň, v termíne od 14.9. do 16.9.2015 máme plne obsadený hotel.
S pozdravom Hotel Aquatermal***.

Tamara Miklošová

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať či sú v blízkom okolí(bez vlastného auta) nejaké prírodné alebo kultúrne pamiatky ktoré budú otvorené aj počas jesenných a zimných mesiacov( jaskyne, lyžiarské strediská…) Ďakujem za odpoveď.

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň, v blízkom okolí (bez vlastného auta) viete navštíviť jedine kaštieľ Imre Madácha, ktorý sa nachádza v dedine, asi 25 minút pešo od hotela a otvorený by mal byť celoročne. Ďalšie kultúrne pamiatky sú vo vzdialenosti 19km a viac.
S pozdravom Hotel Aquatermal***.

Milan Potúček

Dobrý deň, máte ešte voľné termíny od 13. do 16. septembra?

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň, v termíne od 13.9. do 16.9.2015 máme plne obsadený hotel.
S pozdravom Hotel Aquatermal***.

Iveta Machovcakova

ahojky ste bez barier som vozíčkarka a silvester bude aukcia pre dve osoby?dakujem

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň, na hoteli máme jednu dvojlôžkovú imobilnú izbu a náš hotel je bezbariérový, takže ako vozíčkárka by ste nemali problém dostať sa na izbu, do reštaurácie či wellness. Čo sa týka Silvestra, tak tento pobyt nie je možné využiť počas Silvestra.

Jozef

Dobrý deň, vy zrejme žijete ešte v socializme. Ponukate bohaté služby… ochotný personal…
A to nemáte parkovne v cene pobytu ?

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň pán Jozef,
nie nie nežijeme v socializme :) Parkovné si počas leta vyberá obec Dolná Strehová, ktoré parkovisko spravuje, avšak ubytovaní hostia majú parkovné GRÁTIS.

S pozdravom
Hotel Aquatermal***

Líška

Dobrý deň, chcel by som si kúpiť dva poukazy, aby som si predĺžil pobyt na 4 noci s nástupným dňom v utorok 6.10.2015. Druhý poukaz by bol od štvrtku a poraďte mi, či si mám kúpiť od nedele do stredy alebo od piatku do nedele,keď potrebujem nastúpiť vo štvrtok. ( 2 dospelý + 2 deti – 4 a 22 mesačné ) ďakujem

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš záujem o náš hotel Aquatermal. V tomto prípade Vám odporúčame zakúpiť si 2 kupóny cez týždeň a doplatok za víkedovú jednu noc /z piatka na sobotu/ doplatíte priamo u nás na recepcii.

S pozdravom
Hotel Aquatermal

alena

dobry den ,možem už teraz objednat pobyt od 27.10.do 29.10. ?

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň,
v uvedenom termíne máme ešte dostatok voľných kapacít. Pre viac info a rezerváciu kontaktujte prosím recepciu hotela na tel čísle: 047/430 88 11

S pozdravom
Hotel Aquatermal***

Tonka

Dobrý večer, dieťa do 12 rokov sa berie ako? Syn mal v apríli 12. Berie sa rok, kedy dovršil 12 rokov, alebo konkrétny dátum narodenin? Ďakujem veľmi pekne.

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň, čo sa týka veku dieťaťa, tak do úvahy sa berie konkrétny dátum narodenia, takže čo sa týka doplatku, tak ten by bol vo výške 26€/noc.
S pozdravom Hotel Aquatermal***

Gabika

Zdravím Vás.

Záujímalo by ma, či cena za doplatok pre dieťa nad a do 12 rokov je naozaj taká, ako ste uviedli. Zdá sa mi vysoká, ak je to cena uvedená za jednu noc!! Nie je to chyba? Nie je to cena za celý trojdňový pobyt (2 noci)? Ak by bola cena pre dieťa nad 12 rokov naozaj 26,– za noc, tak za dve noci je to 52,– eur, čo je v podstate polovica ceny kupónu a to je cena pre jedného dospelého, preto mi to príde ako poriadne neúmerné.
Prosím a zároveň ďakujem za odpoveď.
S pozdravom Gabika

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň, doplatky za deti sú presne také, ako sú uvedené na stránke zľavomatu a platia pre všetky varianty.
S pozdravom Hotel Aquatermal***

Zuzana Mihaľová

Dobry den. Zaujala nas moznost ubytovanie na 3 dni/2noci z nastupom v piatok a odchodom v nedelu. Chcela by som sa opytat na moznost objednavky v termine 18–20.9 alebo 25–27.9 pre 6 osob /tri pary/. Dakujem. S pozdravom.

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň, v termíne 18.9.2015 máme momentálne plne obsadený hotel. Počas víkendu 25.9.-27.9.2015 ešte momentálne máme voľné izby. Kontaktujte našu recepciu a tam Vám dajú presné info o obsadenosti.
S pozdravom Hotel Aquatermal***

Elena

Dobrý deň.Chcela by som sa opýtať na cenu pre dvoch,na dve noci,plnú penziu od 4.9–6.9.Ďakujem

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň, vrámci pobytu je možná varianta iba s polpenziou a pokiaľ by ste mali záujem o obed, tak naobedovať sa môžte v našej reštaurácii výberom z jedálneho lístka.
S pozdravom

Iveta

Dobrý večer, ja by som sa chcela spýtať, či je možné zabezpečiť bezlepkovú stravu. Ďakujem

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň,
samozrejme, že u nás v hoteli vieme zabezpečiť aj bezlepkovú stravu, stačí ak ju objednáte pri zarezervovaní si izby.

S pozdravom
Hotel Aqutermal***

Miroslav

Prosím cenu za 1 noc pre dvoch z 2. na 3.9.

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň,
v uvedenej akcii sú v predaji len pobyty na 2 noci. V prípade, že máte záujem o jednu noc kontaktujte prosím recepciu hotela na tel. čísle: 047/4308811.

S pozdravom
Hotel Aquatermal***

Sophie

Dobry den su v ponuke aj masaze? S priatelom je to pre nas hlsvne. Prip. ake poplatky su za ne? Dakujem

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň,
ako doplnkové služby nášho wellnessu sú aj masáže. Cenník ako aj ponuku masáži nájdete na: http://www.strehova.sk/images/ponuka_masáží2015.pdf

Pekný deň
Hotel Aquatermal***

Szedlak Daniel

Dobry den , prosim vdnoch 13.-15. 9. mate volne 2 izby variant 1

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň,
v termíne 13.9.-15.9.2015 žiaľ máme už plné kapacity. Ak by ste mali záujem aj o iný termín kontaktujte prosím recepciu hotela na tel. čísle: 047/430 88 11, kde Vám poskytneme rýchle a aktuálne informácie.

S pozdravom
Hotel Aquatermal***

Gabriel Kožár

aka by bola cena pre dva osoby 2 deti 7.a 14

Zlavomat.sk

Pekný deň pán Kožár,

dieťa do 12 rokov má ubytovanie na prístelke a neobmedzený vstup do vnútorných bazénov a saunového sveta od 1.9. do 30.9.2015 zadarmo. Doplatok za polpenziu 9 €/noc. Upozorňujeme, že od októbra je cena vyššia.

Osoba staršia ako 12 rokov má ubytovanie na prístelke, polpenziu a neobmedzený vstup do vnútorných bazénov a saunového sveta za 26 €/noc.

Cena závisí aj od času ubytovania: cez víkend alebo cez týždeň.

Ohľadom bližších informácií prosím kontaktujte priamo hotel na tel. čísle +421 474 308 8­11 alebo e-mailom na info@strehova.sk.

Evca Fasangova-Jahodnikova

Dobry den,termin 4.9 a vypocet ceny 2dospely,a deti 10 mesacne,8a12roc­ne.Dakujem

iveta

dobry den.na fotkach vidim,ze mate aj vonkajsie bazeny..aj tie su v tejto cene zahrnute ci uz nebudu v prevadzke v septembri ci ako je to s vonkajsimi bazenmi?

Hotel Aquatermal***

Dobrý deň,
náš areál zahŕňa aj vonkajšie bazény, resp. vonkajší areál KUPKA Aquatermal. Avšak ten je od 2.9.2015 ZATVORENÝ.

S pozdravom
Hotel Aqutermal***

Šulíkovci

prosím,pre variantu pobyt cez týždeň od 1.9. do 30. 9. nástup od nedele do stredy môže byť aj pobyt 4 dni / 3 noci/ ??, prajem pekný deň.

Hotel Aqutermal***

Dobrý deň,
v ponuke na zľavomate sú len pobyty na 2 noci. Ak by ste mali záujem o viac nocí kontaktujte prosím recepciu hotela, ktorá Vám podá informáciu o doplatku za 3tiu noc.

S pozdravom
Hotel Aqutermal***

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore