Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Oslava narodenín alebo farebná jeseň v Bardejovských Kúpeľoch

Mimoriadne
Mimoriadna ponuka, ktorá patrí medzi 10 % najlepšie hodnotených ponúk na Zľavomate a zároveň má dostatočný počet recenzií.
4,8 / 5
Apart-club Zora Šariš (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Jozef

Dobry den,
chcel by som sa informovat, ohladom variantu č. 1, cize 2 osoby na 2 noci. Je mozne vybrat si konkretnu izbu z uvedenych obrazkov? ( usudzujem podla obr. ze mate min 2 typy izieb). Otvorili ste uz vlastne wellness (ake su ceny,poskytovane sluzby), resp poskytujete este zlavnene poukazky na wellness? Aky je obsah ranajok ? Dakujem

Apart-club Zora

Pekný deň,
áno z hľadiska dizajnu máme k dispozícií 2 typy izieb (izba ladená do do tónov hnedej zlatej farby a izby so zelenými doplnkami). Takisto je k dispozícií za doplatok 2-podlažný apartmán Lux.
Súkromný vstup do sauny priamo v komplexe je na 2 hodiny pre max. 4 osoby – 30 € (fínska sauna, parná sauna a relaxačná zóna)
Raňajky sú studené a teplé bufetové stoly (napr. omeleta, párky, kaša, vajíčka, zelenina, šunkovo syrová misa, ovocie, jogurty atď)
V prípade záujmu o bližšie informácie nás prosím kontaktujte na tel. č. 0919 230 933 alebo emailom reservations@zora-club.com
Prajeme pekný deň

Eva Gajdošová

Dobry vecer, je mozna rezervacia pre 3 osoby s pristelkou v termine od 23.10 do 25.10.2015? Dakujem za odpoved. S pozdravom Eva.

Zlavomat.sk

Pekný deň Eva Gajdošová,

rezerváciu si môžete overiť e-mailom na reservations@zora-club.com alebo na tel. čísle +421 919 230 933

Eva Gajdošová

Dobry den, chcem sa informovat, pokial by sme si zvolili pobyt variant 1, cize 2 osoby na 2 noci a chceli by sme byt na izbe 3 dospele osoby, bol by to problem a kolko by sme dokopy hradili za takyto pobyt, dakujem za odpoved Eva.

Apart-club Zora

Dobrý deň,

áno je možná prístelka pre tretiu dospelú osobu. Cena za noc vrátane raňajok je 19,00 €.
V prípade záujmu o bližšie informácie nás prosím kontaktujte na tel. č. 0919 230 933 alebo emailom reservations@zora-club.com
Tešíme sa na Vašu návštevu
Prajeme pekný deň

Silvia

Dobrý deň. Mám dve deti 1 rok a 3 roky. Aké sú doplatky za stravu a postele(prístelka a detská postieľka) prípadne máte aj XXL postele?
Welness sa dá využívať celý deň alebo je nutná rezervácia+ koľko sa zaň platí.
Ďakujem za vašu odpoved
 Silvia

Valika Kuchaňuková

Dobrý deň,

XXL postele nemáme. Dieťa do 8 rokov bez nároku na lôžko je zdarma. Postieľku ponúkame bez príslušenstva. Za stravu za dieťa do 4,99 roka sa pripláca 2,5€/raňajky. Ponúkame jednorázové wellnes poukážky, ktoré zahŕňajú 3-hodinový vstup do bazénov a sáun za 11€, alebo 2-hodinový vstup do bazénového sveta za 10€. Naše vlastné wellnes centrum plánujeme otvoriť začiatkom októbra.
V prípade záujmu o rezerváciu nás kontaktujte telefonicky: 0919 230 933 alebo emailom: reservations@zora-club.com

Ďakujeme a prajeme pekný deň Apart-club Zora

Renata Onderčinová

Dobry vecer chcem sa opytat kolko stoji masaz chrbtice,perlickovy kupel a podobne veci ktore ponukate pri reumatizme.Dakujem pekne za odpoved,zaujima ma to z dovodu ze syn ide na liecenie a ja s manzelom by sme chceli tam byt aspon tri dni.Inak som na celkove kupele pocula iba dobre ohlasy.S pozdravom Ondercinova.

Apart-club Zora

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš záujem. Masáž chrbtice na 30 min. priamo na Vašej izbe je za 12,00 € a 60 min. je za 19,00 €.
Ak máte záujem o perličkový kúpeľ, je potrebné kontaktovať hotel Ozón a časovanie procedúr: Tel.: 054/477 4225, 4335
casovanie@kupele-bj.sk

V prípade záujmu o rezerváciu nás prosím kontaktujte telefonicky: 0919 230 933 alebo emailom: reservations@zora-club.com

Ďakujeme a prajeme pekný deň
Apart-club Zora

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore