Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

PasKal 3D – unikátne zážitkové vyšetrenie priestorového videnia v Bratislave

4,2 / 5 Optika Fröhlich - Rodenstock Bratislava - Lamač  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Gabriela

Už dlhšiu dobu sa chystám absolvovať vyšetrenie zraku i kúpu okuliarov, žiaľ som v zahraničí do 15. 12. a vtedy Váš voucher končí. Nedalo by sa to o nejaký deň predĺžiť, príp. ak k vám prídem 17. môžete mi voucher ešte akceptovať? Ďakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Gabriela,

žiaľ voucher je platný iba do 15.12.2015.

Dagmar

Toto je priestor na otázky, na ostatné slúži hodnotenie. Neviem, či je práve 79,–€ málo, 20,–€ sklá + 10,–€ práca. Pre niekoho je 109,–€ málo, pre mňa dosť. Preto moja reakcia. Mohli ste ma upozorniť, že puzdro k okuliarom neprislúcha…Prajem veľa spokojnejších zákazníkov.

Dagmar

Dobry den, dnes som u Vas vyuzila kupon zakupeny na zlavomate. Co ma ale pri kupe okuliarov na zaver nemilo prekvapilo-resp. az rozladilo bolo, ze okuliare mi boli odovzdane bez puzdra-hoci slo o znackove okuliare a p. Ing. Frohlich ma pri plateni na to neupozornil, ani len cistiaca handricka k nim nebola prilozena. Na moje naliehanie mi ich vlozil aspon do igelitoveho sacku. ;-/ Myslim si,ze optika, ktora ma aku-taku uroven, by mala dbat na dobre meno a snazit sa plne a kvalitne vyhoviet sluzbam zakaznika. Nemyslite, ze to bolo tak trochu nefer?

Ing Fröhlich, diplomovaný optometrista

Dobrý deň, mrzí ma že nie ste spokojná, k rámiku Olivero Contini ktorý ste si zakúpila u nás za 79.- Eur !!! / rámik sa bežne predáva za dvojnásobok / žiaľ neprislúcha puzdro, je to individuálne, napríklad k rámikom Gian Franco Ferre ktoré dopredávame v cene 39.- Eur puzdro je. Je mi ľúto že ste vo svojom príspevku nespomenula skvelé vyšetrenie zraku ktoré som vám urobil v priestorovom systéme PasKal 3D, ani to že ste si u nás zakúpili značkové dioptrické sklá značky RODENSTOCK za 20 Eur a ani to že ste mali okuliare v priebehu pol hodiny hotové.
S pozdravom

Vladimír Wänke

Dobrý Deň !

Otázka opačného charakteru ako u pani či sl. Ľubici !
Zlomil sa mi rám, je možné u Vás vloženie pôvodných skiel do nového rámu .....? Ďakujem za odpoveď !

Ing Fröhlich DiS

Dobrý deň, vloženie pôvodných skiel do nového rámu je problematické, musíme dodržať súbežné centračné roviny a pri preložení je vysoké riziko navodenia umelých prizmatických dioptrií. Doporučujem nové okuliare s odmeraním zrakovej ostrosti systémom PasKal 3D a centráciou centračným prístrojom IST3.

Ľubica Dojčáková

Dobry den, prosim o informaciu, ci uvedene vysetrenie je mozne u Vas absolvovat aj cez vikendove dni+ vymenu dioptrickych skiel do vlastneho dioptrickeho ramu. Dakujem za skoru odpoved.

Ing Fröhlich DiS diplomovaný optometrista

Dobrý deň, vyšetrenie je možné absolvovať aj cez víkend, samozrejme meníme dioptrické sklá aj do vlastného rámu, pokiaľ je rám v dobrom stave.

Andrej

Vzťahuje sa zľava aj na vyhotovenie skiel do vlastného rámu? Ďakujem

Ing Fröhlich DiS diplomovaný optometrista

Dobrý deň, zľava sa vzťahuje na dioptrické rámy ktoré je možné u nás zakúpiť už od 9,90 Eur. Meníme samozrejme aj dioptrické sklá vo vlastnom ráme a to už od 10 Eur/ ks v základnej línii Rodenstock so superantireflexnou povrchovou úpravou. Mimoriadne výhodná súčasná ponuka je na modelovú radu Rodenstock punktulit 1.5 superantireflex +, ktorá je vybavená vysokoodolnou úpravou proti poškrabaniu, odpudzovaním vody , prachu a nečistôt vo zvýhodnenej cene 20 Eur/ks.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore