Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Let lietadlom Viper SD4 s možnosťou pilotovania

4,8 / 5 TOMARK Prešov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
janka

Riadenie si môže vyskúšať aj úplný laik?

Viper SD4

Dobrý deň, pri ponúkaných letoch neočakávame, že osoba, ktorá si let vyskúša, je znalá leteckej problematiky, resp. pilot, ktorý má za sebou niekoľkoročné skúsenosti. Tí využívajú iné programy. Práve naopak. Tento program je určený pre záujemcov, ktorí sa chcú zoznámiť s lietadlom, pričuchnúť ku krásnemu leteckému športu a nezanedbateľne pre tých, ktorí po vyskúšaní letu, možno si povedia, že sa chcú stať pilotom, lebo ich to veľmi zaujalo. Samozrejme, každý let je riadený a sprevádzaný skúseným pilotom a leteckým inštruktorom, ktorý je zodpovedný za celý priebeh letu. Keďže lietanie nie je pre väčšinu každodenná zábavka, naším úsilím je pritiahnuť ľudí ochutnať tento krásny šport a získať jedinečné zážitky.

jozef

od kolkych rokov sa da lietat?mam deti a radi by si polietali dakujem

Viper SD4

Dobrý deň, naším záujmom je, aby mala osoba, ktorá let absolvuje čo najlepší zážitok, z darovaného letu, preto je potrebné zvážiť, od akého veku či mentálnej pohody dieťaťa je vhodné, aby let absolvovalo bez toho, aby na palube vznikli nejaké zbytočné obštrukcie, ktoré by mali vplyv na sústredenosť pilota a celkovú bezpečnosť posádky.
Je však potrebné upozorniť, že osoba mladšia ako 18 rokov sa tejto akcie zúčastňuje po predchádzajúcom písomnom súhlase zákonného zástupcu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore