Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Exkluzívny darček – let lietadlom Viper SD4 s možnosťou pilotovania

4,8 / 5 TOMARK Prešov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Meggie

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či je možné absolvovať prehliadku + pilotovanie aj v letných mesiacoch, teda po vyprchaní kupónu. Priateľ má narodeniny až v júli a chcela by som ho obdarovať práve týmto jedinečným darčekom. Bude to možné aj v lete ? Ďakujem za odpoveď.

Viper SD4

Dobrý deň, ďakujeme za otázku, keďže sa občas stávajú aj takéto situácie, ktorých smi si vedomí, veríme, že situáciu sme schopní vyriešiť k vzájomnej spokojnosti. Po zakúpení produktu nás prosím kontaktujte na našej emailovej adrese.

Jana

Dobry den
chcem sa opytat som z Trnavy a chcem dat tento let muzovi ako darcek, da sa letiet aj nad Trnavou alebo kadial poleti ?

Viper SD4

Dobry den, let je mozny z letiska Sladkovicovo, je to prave 10 min. letu nad Trnavu, teda za 20 min cisteho letu (1 voucher) je mozne letiet do Trnavy a spat.
Pokial si prajete dlhsi let, prip. let dalej ako do Trnavy, je mozne si dokupit dalsi voucher a lety spojit.

Martina M

Dobry den, prosim Vas je mozne kupit darcek aj pre cudzinca? Mam na mysli kvoli jazyku – instruktaz a potom aj pokyny pri pilotovani. Priatel je Talian a hovori plynulo anglicky, spanielsky a ma zaklady slovenciny. Dakujem.

Viper SD4

Dobry den, let je vhodny aj pre obcana inej krajiny ako SR. Piloti su vyskoleni letecki instruktori, ktori maju v naplni prace aj letecku komunikaciu v anglickom jazyku, teda nevidme ziadnu komunikacnu barieru. Dokonca na letisku v Raznanoch (vychod SR) mame pilota – instruktora, ktory plynule ovlada taliansky jazyk.

iveta sklencarova

Dobrý deň, uvažujem tento let kupiť manželovi ako darček kvôli možnosti pilotovania, pretože v minulosti pilotoval bezmotorové liatadlá. Koľko minut max. mu bude umožnené aby riadil sám? Určite si to rád vychutná.

Viper SD4

Dobrý deň, tento program, keďže je nazvaný „pilot na skúšku“ umožňuje, aby si adept mohol odlietať hoci aj plný čas letu, v tomto prípade 20 min. Samozrejme celý proces pod drobnohľadom leteckého inštruktora, ktorý ihneď zistí spôsobilosť resp. kvality co-pilota. Keď inštruktor uzná, že klient má praktické skúsenosti, ktoré mu nerobia problémy pilotovať lietadlo, pokojne mu nechá riadiť aj celý let. Prirodzene so zvýšeným dohľadom na vzlet, pristátie a akékoľvek, aj drobné prejavy neistoty. Takto umožňujeme zoznámiť sa s pilotovaním lietadla nielen pre nových ľudí, ktorí túžia pilotovať lietadlo, ale aj pre tých, ktorí v minulosti mali skúsenosti s pilotovaním a zatúžili opäť byť, aspoň na chvíľu pilotom. A uvidí sa, možno aj do budúcna:- )

Anna

Dakujem pekne za odpoved. Este by ma zaujimalo, ze ako dlho trva celá príprava aj s pilotovanim. Mate uvedenu dlzku trvania 35 minut. Zda sa mi to málo aj na prípravu aj na pilotovanie.
dakujem

Viper SD4

Cisty let trva 20 min. pre tym je cca 10 min. predletova/pozemna priprava, ktora sa sklada z kratkej prehliadky lietadla, meteo informacii, zalezi od otazok a zvedavosti adepta. Po lete nasleduje tzv. poletovy briefing, rozhovor, kde sa vyhodnoti let, Vase zazitky a samozrejme otazky. Preto cela akce trva 35–40 min, ale casto zalezi od individualneho pristupu.

Anna

Dobry den, mozem si lietadlo aj zapilotovat? Samozrejme s instruktorom. Aky je priebeh tejto akcie a ako dlho to vsetko trva?
Dakujem

Viper SD4

Dobry den, samozrejme, uz samotny nazov produktu nesie so sebou tuto informaciu. Akciu realizujeme s cielom zvysit povedomie nielen o lietani ale aj o pilotovani lietadla a priblizit tento krasny sport sirokej, aj laickej verejnosti. Prirodzene, pilotovanie lietadla sa realizuje pod neustalym drobnohladom, plniac instrukcie pilota-instruktora, ktory najlepsie vyhodnoti danu situaciu, s dorazom aj na schopnosti adepta. Nie je potrebne sa nicoho bat, smelo do toho :-)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore